Fuksicruise

 

“Reissun jälkeen keinutti vielä kolme päivää astuttuani Itäisen satamakaupungin kamaralle. Mitään en kuitenkaan vaihtaisi.”

-Tuntematon fuksiristeilijä

SIK lähtee ensimmäistä kertaa ikinä tai ainakaan kiltamuistiin Fuksicruiselle!

Itäisen satamakaupungin maa järisee ja merellä tyrskyää kuin viimeistä päivää, kun Sähköinsinöörikillan, Maanmittarikillan, Fyysikkokillan, Inkubion, Automaatio- ja Systeemitekniikan killan, Tietokillan ja Koneinsinöörikillan fuksit, ISOt ja vanhemmat opiskelijat valtaavat Helsingistä Tukholmaan suuntaavan Silja Symphony-aluksen.

Matkalle lähdetään keskiviikkona 27.11., ja luvassa on huikeaa ohjelmaa sekä laivalla että rakkaan länsinaapurimme pääkaupungissa. Luvassa on muun muassa eeppinen hyttisuunnistus, ja Tukholmassa pääsemme vierailemaan hengenheimolaistemme luona Kungliga Tekniska Högskolanilla. Kerää siis jengi kasaan ja lähde seilaamaan seitsemän (7!!!) killan voimin Itämerelle - tätä et voi missata!

Ilmoittautuminen (Sähköinsinöörikillan fuksit ja ISOt) aukeaa torstaina 17.10. klo 12:00. Jokainen osallistuja ilmoittautuu erikseen ja ilmoittautumisen yhteydessä kysytään hyttikuntatoivetta, joten miettikää valmiiksi maksimissaan neljän (4) hengen hyttikuntia ja keksikää hytillenne nimi. Hyttikunnan voi muodostaa myös muiden kuin oman killan fuksien/ISOjen kanssa, mutta jokaisen risteilijän tulee ilmoittautua oman kiltansa kiintiössä. Ilmoittautumisen sulkeuduttua vajaat hytit, ja ilman hyttitoivetta ilmoittautuneet yhdistellään järjestäjien toimesta.

Hyttitoiveeseen laitetaan toivomus siitä minkä tasoiseen hyttiin haluaa. Vaihtoehtoina ovat B-hytti, Promenade hytti ja A-hytti. Kokonaisten hyttien hinnat alapuolella. Ilmoittautumisen yhteydessä ei tule vielä maksuohjeita, vaan me otamme yhteyttä hyttikuntiin seuraavalla viikolla ilmoittautumisen sulkeutumisesta. Lasku tulee yhdelle henkilölle hyttikunnasta. Lopullinen hytti ei välttämättä vastaa toivetta.

Kaikki Sähköinsinöörikillan opiskelijat voivat ilmoittautua tätä kautta risteilylle. Paikat ovat kuitenkin lähtökohtaisesti kiintiöiden mukaan fukseille ja ISOille. Muut ilmoittautuneet täydentävät vain, jos ilmoittautumisen sulkeuduttua kiintiöissä on tilaa. Jos et saa paikkaa risteilyltä killan kautta, kannattaa vasta silloin katsoa hyttejä suoraan laivayhtiöltä.

TL;DR

MITÄ: Menopaluuristeily Tukholmaan ja vierailu KTH:lla.
MILLOIN: 27.11 klo 15:30 - 29.11. klo 10:30
DC: Haalarit
MIKSI: Koska 650 opiskelijaa ruotsinlaivalla on parasta ikinä!
MITÄ MAKSAA: B-hytti 45€, Promenade hytti 55€, A-hytti 65€. Hinnat ovat per hytti. 

Kokonaishinta neljältä hengeltä sisältäen aamupalaliput (4kpl), metroliput (4kpl) ja haalarimerkin (4kpl): B-hytti 125€, Promenade 135€ ja A-hytti 145€.

https://www.facebook.com/events/409736806354089/