Tutustumishetki edustajistotyöskentelyyn

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ylintä valtaa käyttää sen Edustajisto. Ehkä olet kuullut tästä? Jos et, tai vaikka olisitkin, niin nyt on oikea hetki tulla kuuntelemaan! Voltti, eli Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan, Automaatio- ja systeemitekniikan killan ja Inkubion perinteinen edustajistoryhmä ja vaaliliitto järjestää tutustumishetken edustajistoon ja edarityöskentelyyn tiistaina 24.9.2019 klo 16.30 alkaen Inkubion kiltahuoneella. Täällä pääset kysymään ja juttelemaan edarista ja sen toiminnasta ja halutessasi myös täyttämään osallistumisilmoituksen. Mikäli et pääse paikalle, voit myös aina kysyä lähimmältä isolta, wanhalta tai hallituksen jäseneltä edarista!

Jos tiedät jo nyt, että haluat osallistua edustajistovaaleihin Voltin jäsenenä, laita viestiä Voltin vaalivastuuhenkilölle eli Elias Hirvoselle (tg: @aatto94) niin pääset mukaan ryhmään.

Edarissa pääset ylioppilaskuntatoiminnan ytimeen ja voit oikeasti vaikuttaa sinua ympäröivään maailmaan, niin fyysisellä kuin kulttuurisellakin tasolla! Voltti kuuluu Jämerän Rattaan vaalirenkaaseen. Voltissa painoarvo on helpolla ja vapaalla osallistumisella ja toimimme opiskelijoiden ja ylioppilaskunnan hyväksi isolla skaalalla, kaikki ovat tervetulleita mukaan. Lisää Voltista voit lukea osoitteesta https://voltti.ayy.fi/

Lisäksi, luethan aikaisemman uutisen edustajistovaaleista täältä ennen osallistumista.

Muista, ehdokasasettelu sulkeutuu 2.10.2019 klo 12!

 

TL;DR

Mitä: Tutustumishetki edariin

Milloin: ti 24.9.2019 klo 1630-1730ish

Missä: Inkubion kiltahuone, Hubin vieressä Päälafkalla

Miksi: Absolute Power! And great responsibility!