Ehdota hopeisten ja kultaisten ansiomerkkien saajia!

 

On tullut aika kiittää ansioituneita kiltalaisia panostuksesta killan toimintaa kohtaan! Killan hallitus toivoo ehdotuksia kiltalaisista, joille kultainen tai hopeinen ansiomerkki voitaisiin myöntää. Killan hallitus päättää ansiomerkin saajista. Kultaisen ansiomerkin saajat päätetään ansiomerkkityöryhmän laatiman perustellun ehdotuksen pohjalta.

Ansiomerkkien saajat julkistetaan Syyssitseillä la 26.10.2019

 

Killan lippu- ja merkkiohjesääntö sanoo ansiomerkkien saajista seuraavaa:

 

1.2.2.1 Hopeinen ansiomerkki

Killan hallitus voi myöntää hopeisen ansiomerkin killan jäsenelle tai perustellusta syystä myös muulle henkilölle tunnustuksena erityisestä kiinnostuksesta kiltaa kohtaan sekä ansioituneesta toiminnasta killan hyväksi.

1.2.2.2 Kultainen ansiomerkki

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää killan jäsenelle tai perustellusta syystä myös muulle henkilölle, joka on osoittanut ylitsevuotavaa kiinnostusta kiltaa sekä sen toimintaa kohtaan, joka on pitkään toiminut aktiivisesti killan hyväksi ja joka esimerkillään innostaa myös muita entistä aktiivisempaan toimintaan killan parissa.

Kultaisia ansiomerkkejä myönnetään vuosittain muutamia niiden arvolle sopivassa tilaisuudessa.

 

Ehdotukset ansiomerkkien saajiksi voi lähettää sähköpostitse killan hallitukselle osoitteeseen sik-hallitus(a)list.ayy.fi. Ehdotukset pyydetään lähettämään sunnuntaihin 13.10. mennessä. Mukaan voi halutessaan liittää perustelut kustakin ehdotuksesta.

Aiemmin myönnetyt kultaiset ja hopeiset ansiomerkit löydät täältä: https://sik.ayy.fi/fi/topics/23/Kunnianosoitukset

 

Lisäksi, ansiomerkkityöryhmään etsitään jäseniä! Työryhmässä tulee olla kyseisen merkin jo saaneita henkilöitä heidän niin halutessaan sekä henkilöitä, joilla on riittävä näkemys päätettävästä asiasta.

Mikäli haluat mukaan ansiomerkkityöryhmään, laita viestiä telegramissa @tuksuu (Tuukka Syrjänen, killan puheenjohtaja)