Mukaan toimintaan

 

Miksi alkaa kilta-aktiiviksi?

Uusia ystäviä, samanhenkistä seuraa

Loistava mahdollisuus kokeilla omia kykyjään

Voit kokeilla ja oppia jotain sellaista, mitä et ikinä aikaisemmin ole tehnyt

Näitä töitä tehdessä saa väkisinkin paljon uusia kavereita ja oppii monia palkallisessa työelämässä tarpeellisia taitoja. Eikä laajasta tuttavapiiristä ja monista kontakteista varmasti haittaa ole tulevaa työuraakaan ajatellen. Rahallista tai materiaalista hyötyä kiltatoiminnasta ei saa, eikä kukaan killan toimintaan mukaan tuleva sitä pyrikään tavoittelemaan. Mikä tärkeintä, kiltatoiminta on kivaa!

Miten se sitten tapahtuu?

Jos haluat toimariksi/hallitukseen: Seuraa aktiivisesti mainoksia ja ilmoituksia Sössössä ja kiltahuoneella. Ole yhteydessä istuvaan puheenjohtajaan tai tulevan vuoden puheenjohtajaehdokkaisiin.

Jos haluat muuten vaan tekemään juttuja: Ota yhteyttä sen toimikunnan vetäjään, minkä toiminnasta olet kiinnostunut. Yhteystiedot täällä. Jos et tiedä kenen toimeen tuleva hommasi kuuluu, ota yhteyttä SIKH:n puheenjohtajaan.

Sähköinsinöörikillan toimihenkilöiksi valitaan joka vuosi noin 50–60 mukavaa ihmistä, jotka tekevät yhdessä töitä edistääkseen opintoja koulussamme, tutustuttaakseen fuksit taloon ja järjestääkseen kiltalaisille ohjelmaa.

Syyskauden loppupuoliskolla webbiin ilmestyy ns. kähmykone, jonka täyttämällä haet toimarivirkaan.

Killassa on todella monenlaisia tehtäviä, joista suurin osa on melko näkymättömiä. Olitpa sitten koodaaja, urheilija tai ammattimainen juhlija, killasta todennäköisesti löytyy tekemistä juuri sinulle.