Urheilu

 

Kilta järjestää lajikokeiluiden ja muiden yksittäisten tapahtumien lisäksi joukkueen futsal-, salibandy-, koripallo- ja lentopalloteekkarisarjoihin. Teekkarisarjat ovat rentoja, ja sopivat taitotasosta riippumatta kenelle tahansa. Pelit löytyvät killan tapahtumakalenterista, ja vapaaehtoinen ilmoittautuminen peleihin onnistuu killan sivujen kautta.

Kaikki urheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään killan omaan urheilu Telegram-ryhmään https://tinyurl.com/sikurheilutg ! Ryhmässä tiedotetaan tulevista lajikokeiluista, teekkarisarjan peleistä sekä ex tempore-meiningillä järjestetyistä tapahtumista. Ryhmässä on myös helppo kysyä seuraa, jos haluaa lähteä esimerkiksi lenkille tai pelaamaan vaikka lentopalloa.

 

Viikottaiset liikuntavuorot 2018

SIK-KIK-IK pipolätkävuoro pelataan säännöllisen epäsäännöllisesti perjantaisin Tapiolan harjoitusjäähallissa. Vuorot löytyvät kalenterista sekä omasta Facebook-ryhmästä https://www.facebook.com/groups/303198676471780/

 

Teekkarisarjat Syksy 2018

 

Futsal

Killan oma joukkue Sähkön Isku pelaa Otaniemen teekkarisarjaa. Tule mukaan johdattamaan joukkuen mestaruuteen! Pelit maanantai ja tiistai iltaisin, tarkat ajat löytyvät kalenterista. Lisätietoa peleistä voi kysyä Telegram-ryhmässä.

 

Salibandy

SIK:n, AS:n ja Inkubion yhteinen joukkue ELEC pelaa Otaniemen teekkarisarjaa. Pelit keskiviikko aamuisin, tarkat ajat löytyvät kalenterista. Lisätietoa peleistä voi kysyä Telegram-ryhmässä.  

 

Lentopallo

SIK:n, AS:n ja Inkubion yhteinen joukkue ELEC pelaa Otaniemen teekkarisarjaa. Pelit perjantai iltaisin, tarkat ajat löytyvät kalenterista. Lisätietoa peleistä voi kysyä Telegram-ryhmässä.  

 

Koripallo

SIK:n, AS:n ja Inkubion yhteinen joukkue ELEC pelaa Otaniemen teekkarisarjaa. Pelit perjantai iltaisin, tarkat ajat löytyvät kalenterista. Lisätietoa peleistä voi kysyä Telegram-ryhmässä.  

 

Muut liikuntapalvelut

AYY:n alaiset urheiluyhdistykset

AYY:n alaisia urheiluyhdistyksiä on paljon, ja niistä löytyykin varmasti lähes kaikille jokin sopiva laji. Urheiluyhdistyksiä löytyy AYY:n sivuilta. Kyseisiltä sivuilta löytyvät myös liikuntatiedotteet ja ajankohtaista infoa tulevista urheilutapahtumista.

Unisport

Unisport on pääkaupunkiseudun yliopistojen liikuntakeskus. Opiskelijoille on tarjolla sekä ilmaisia että maksullisia ohjattuja tunteja sekä paljon muuta opiskelijaystävälliseen hintaan.