Van der Waellus PT:n kanssa

SIKin ja PTn Kevon vaellus

Van der Waellus PT:n kanssa

HUOM: 1.6.2022 Pt-kiintiö muuttunut avoimeksi kiintiöksi. Kaikki aiemmin ilmoittautuneet ovat mukana, ollos huoleti. Voit siis ilmoittautua nyt reissulle, vaikka et olisi SIK:n tai Pt:n jäsen. Joos ilmoittaudut mukaan **20.6.2022 **jälkeen, ilmoitathan Telegramissa järjestäjälle @nenaksin ,jotta voimme ostaa sinulle junaliput.

Viime kesän Lapin vaellus saa jatkoa! SIK ja PT järjestävät yhteistyössä vaelluksen 18.8.2022 - 25.8.2022 Kevon luonnonpuistoon (Utsjoki, Lappi). Kävelemme Kuivin reitin (86,5km) käänteisessä järjestyksessä. Paikkoja per kilta on varattu 15.

Hintaa reissulle tulee 150-200e ja hinta tarkentuu myöhemmin kevään aikana. Hinta sisältää matkat Kevolle ja takaisin sekä majoituksen viimeisenä yönä mökillä matkan varrella. Teemme keväällä Excel -taulukon yms. jossa voi etsiä telttaryhmää tmv.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy (17.7.) noin kuukausi ennen reissua (18.8.), joten aikaa miettiä reissulle lähtöä ja sovitella kesätöiden lomapäiviä on runsaasti. Lisäksi voit vaihtaa tilallesi jonkun toisen 17.7. saakka. Ennen ilmoittautumisajan loppumista järjestämme ainakin 2 harjoitusvaellusta, joihin voi osallistua veloituksetta, vaikka ei haluaisi lähteä Lappiin. Nämä harjoitusvaellukset ovat myös hyviä paikkoja testata omia varusteitaan ja kuntoaan ennen reissua.

Harjoitusvaellukset:

20.-22.5.2022 ja 15.-17.7.2022

Selite kysymyksille ilmolomakkeessa:

  • Olen kiinnostunut toimimaan takajoukoissa: kyllä/ei

Selitys: Jos olet erityisen hyväkuntoinen, toivoisimme, että voisit toimia osana vaellusryhmän viimeistä joukkiota, jonka tehtävänä on huolehtia siitä, ettei kukaan loukkaantunut jää yksin reitin varrella. Tämä homma voi vaatia esimerkiksi loukkaantuneen rinkan kantamista, joten ilmoittaudu takajoukkoihin vain, jos olet vahva ja kestävä.

  • Miksi kysymme vaelluskokemuksesta?

Selitys: Näin osaamme suunnitella paremmin harjoitusvaelluksia sekä osaamme varautua reissuun paremmin :)

  • Kuinka kokenut minun pitäisi olla lähteäkseni mukaan?

Selitys: Voit lähteä reissuun, vaikket olisi aikaisemmin vaeltanut. Hyvä fyysinen sekä psyykkinen kunto auttavat reissussa huomattavasti. Lisäksi harjoitusvaellukset ovat hyviä paikkoja tulla testaamaan omia varusteita sekä omaa jaksamista.

Paikka: Kevo, Utsjoki