Jukolan viesti / Venlojen viesti

Suunnistuskilpailut Porvoossa.

Jukolan viesti / Venlojen viesti

Jukolan viesti on vuosittainen Suomen suurin massaliikuntatapahtuma, johon Sähköinsinöörikilta on tänä vuonna ensimmäistä kertaa osallistumassa. Kyseessähän on 7 hengen joukkueiden suunnistusviesti, joka järjestetään 17.-18.6.2023 Porvoossa. Lisäksi samaan tapahtumaan liittyy Venlojen viesti, joka on neljän hengen naisjoukkueille suunnattu suunnistusviesti ja käydään 17.6.2023 päivällä ennen Jukolan viestin alkua. Lisää tietoa Jukolasta osoitteessa: https://jukola.com/2023/

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 23.1.2023 klo 12.00 ja päättyy 29.1.2023 klo 23.59. Ilmoittautuneiden määrän perusteella muodostetaan joukkueet. Joukkueet tullaan muodostamaan niin, että mahdollisimman suuri osuus ilmoittautuneista tulee pääsemään mukaan ja killan normaalien käytäntöjen mukaisesti joukkueisiin valitaan nopeimmin ilmoittautuneet. (Kuitenkin itse joukkue jako ja juoksujärjestys tullaan päättämään myöhemmässä vaiheessa.)

Varaudu siihen, että osallistumismaksu tulee olemaan 50-60€. Kyseiseen hintaan eivät lukeudu matkakustannukset Porvooseen tai ruuat tapahtuman aikana. (Mahdollisesta yhteiskuljetuksesta tullaan neuvottelemaan ja päättämään myöhemmin tapahtumaan osallistujien kesken.) Yllä mainittu osallistujakohtainen hinta saattaa laskea, mikäli saamme sponsoreita, mutta siitä tulee osallistujille lisää tietoa keväämmällä.

HUOM TÄRKEÄÄ: ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA JA JOS JOUDUT PERUMAAN OSALLISTUMISEN, EIKÄ SINULLE LÖYDY KORVAAJAA AJOISSA JOUDUT JOKA TAPAUKSESSA MAKSAMAAN OSALLISTUMISMAKSUN.

Paikka: Porvoo