Yhteislähtö Teekkarispeksiin!

Mennään yhdessä katsomaan Teekkarispeksi 2023 Univelka!

Yhteislähtö Teekkarispeksiin!

Painaako sinuakin vähentyneet yöunet, opiskelun ja opiskelijaelämän aiheuttama stressi, ja tarvitset pientä irtiottoa harmaasta keväästä? Teekarispeksi 2023 on täällä väsyneempänä kuin koskaan ja vuoden produktio kulkee nimellä Univelka!

Lähdetään siis yhdessä 11.4. katsomaan 19:00 alkavaa näytöstä Aleksanterin teatteriin. Liput maksavat 16 € ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumislomake on auki ja sulkeutuu 30.1.2023 klo 22:00, jonka jälkeen liput ostetaan. Jos ilmoittautumislomake menee täyteen ennen tätä, niin ostamme liput, jonka jälkeen kasvatamme kiintiötä ja ostamme lippuja tarpeen mukaan lisää.

Yhteislähtö lähtee 18:05 Aalto yliopiston metro asemalta 18:05. Jos haluat tulla suoraan Aleksanterin teatterille, olethan siellä Aleksanterin teatterin edessä 18:30.

Lisää tietoa speksistä täältä.

2023 speksin kuvaus:

Unimaailmaan tunkeutuvat markkinatalouden lonkerot saavat Unten valtiaan rauhattomaksi samalla, kun nukkumisesta nauttivan taiteilijasielu Urho Vahveron unet alkavat häiriintyä. Perheen, bisneksen ja unien kietoutuessa yhteen yllättävien kumppanien täytyy yhdistää voimansa. Onko seurauksena pelkkää painajaista? Heitä nyt unihiekkaa silmiisi, sillä Teekkarispeksi 2023 suuntaa unten maille!

Paikka: Aleksanterin teatteri