Kansanmusiikkia @Roasberg

Perinnearkkuklubi Viulut.

Kansanmusiikkia @Roasberg

Perinnearkkuklubit ovat Perinnearkun järjestämiä kansanmusiikin ja -tanssin klubeja. Helmikuun klubin teemana on viulumusiikki, ja sitä kuullaan sekä virolaisen Leik-duon että pohjoisesta saapuvan Rällä-yhtyeen esittämänä. Tanssiminen on sallittua niin keikkojen aikana, kuin keikkojen jälkeen olevien jamienkin aikana! 🎻🎻

Liput maksavat opiskelijoille 10 €. Käy täyttämässä ilmoittautuminen ostettuasi liput täältä jotta muut näkevät, että olet tulossa keikalle! Mennään keikkojen jälkeen juttelemaan kokemuksesta johonkin läheiseen kuppilaan niin sanotuille KulttuuriKaljoille! Jos on kysyttävää laita viestiä tg:ssä @saulinorja.

Lauantaina 4.2.2023 klo 17(Ovet)

Klo 18 Leik (EST)

Leikin musiikki on ihanan rauhallista ja leikittelee erilaisilla viuluilla ja lauluilla tuotetuilla tekstuureilla perinteisten lyyristen linjojen soittamisen lisäksi.

Klo 19 Rällä

Rällä kertoo musiikkinsa olevan ”perinteiseen juurevaan tyyliin nojaavaa, tanssittavaa ja svengaavaa, arktisen arjen sävyistä nousevaa suomalaista kansanmusiikkia”, joka painottaa paikallisuutta ja pohjoisen Suomen perinnettä.

Klo 20 Avoimet jamit

Paikka: Roasberg, Mikonkatu 13, Helsinki