Van Der Waellus 2.0

SIKin, FK:n ja PT:n yhteisvaellus Karhunkierrokselle

Van Der Waellus 2.0

Viime vuosien Lapin vaellukset saavat jatkoa! SIK, FK ja PT järjestävät yhteistyössä vaelluksen 18.8.2023 - 23.8.2023 Karhunkierrokselle Kuusamoon. Kävelemme reitin (82 km) pohjoisesta etelään. Paikkoja per kilta on varattu noin 8. Hintaa reissulle tulee 120-150e. Hinta tarkentuu myöhemmin kevään aikana.

Hinta sisältää matkat Karhunkierrokselle ja takaisin sekä majoituksen viimeisenä yönä mökillä Hossassa matkan varrella. Hossassa voi oman kiinnostuksen ja jaksamisen mukaan käydä tutustumassa kansallispuistoon ja esimerkiksi kalliomaalauksiin. Teemme myöhemmin Excel-taulukon, jossa voi etsiä telttaryhmää ja tarvikkeita.

Ilmottautuminen päättyy 30.4.2023 ja ilmottautuminen on sitova. Voit kuitenkin peruuttaa ilmottautumisen ennen ilmottautumisen päättymistä, jos löydät tilalle osallistujan vaellukselle. Peruutuksesta ilman korvaajaa perimme maksun.

Reissusta selviää kyllä hyvällä peruskunnolla ja riittävällä asenteella. Vähäisen vaelluskokemuksen omaavia suosittelemme erityisesti käymään lyhyemmillä vaelluksilla omatoimisesti, jotta ikäviä yllätyksiä ei tarvitse kokea kaukana kotoa. Vaelluksen aikana pidämme huolen siitä, että takajoukko kävelee koko porukan viimeisenä varmistaen, että kukaan ei jää yksin ja mahdollisiin tapaturmiin puututaan mahdollisimman nopeasti.

Jos olet erityisen hyväkuntoinen, toivoisimme, että voisit toimia osana vaellusryhmän viimeistä joukkiota, jonka tehtävänä on huolehtia siitä, ettei kukaan loukkaantunut jää yksin reitin varrella. Tämä homma voi vaatia esimerkiksi loukkaantuneen rinkan kantamista, joten ilmoittaudu takajoukkoihin vain, jos olet vahva ja kestävä.

Huom! Lähdemme reissuun, jos osallistujia on 28.

HUOM! 4.4.2023: Kiltakiintiöt on nyt muutettu avoimiksi eli minkä tahansa killan jäsen voi ilmottautua PT:n ja FK:n kiintiöihin, joissa on vielä muutama paikka jäljellä. Ilmottautuminen on sitova ja päättyy 30.4.

Paikka: Karhunkierros