Jukolan viesti

Suunnistuskilpailut Kauhavalla.

Jukolan viesti

Jukolan viesti on vuosittainen Suomen suurin massaliikuntatapahtuma, johon Sähköinsinöörikilta on tänä vuonna toista kertaa osallistumassa. Kyseessähän on 7 hengen joukkueiden suunnistusviesti, joka järjestetään 15.-16.6.2024 Kauhavalla. Lisää tietoa Jukolasta osoitteessa: https://jukola.com/2024/

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 22.1.2024 klo 12 ja päättyy 28.1.2024 klo 23.59. Ilmoittautuneiden määrän perusteella muodostetaan joukkueet. Joukkueet tullaan muodostamaan niin, että mahdollisimman suuri osuus ilmoittautuneista tulee pääsemään mukaan ja killan normaalien käytäntöjen mukaisesti joukkueisiin valitaan nopeimmin ilmoittautuneet. (Kuitenkin itse joukkue jako ja juoksujärjestys tullaan päättämään myöhemmässä vaiheessa.)

Varaudu siihen, että osallistumismaksu tulee olemaan 50-60€. Kyseiseen hintaan eivät lukeudu matkakustannukset Kauhavalle tai ruuat tapahtuman aikana. (Mahdollisesta yhteiskuljetuksesta tullaan neuvottelemaan ja päättämään myöhemmin tapahtumaan osallistujien kesken.)

HUOM TÄRKEÄÄ: ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA JA JOS JOUDUT PERUMAAN OSALLISTUMISEN, EIKÄ SINULLE LÖYDY KORVAAJAA AJOISSA JOUDUT JOKA TAPAUKSESSA MAKSAMAAN OSALLISTUMISMAKSUN.

Paikka: Kauhava