Potentiaalin Tasaus 100

Killan satavuotiaan historian huipennus

Potentiaalin Tasaus 100

Vuonna 1921 eräs E.Timgren lausui: “Koska klubi nyt ensi kerran kokoontuu, niin pyydän lausua toivomuksena, että klubin jäsenillä aina tulisi olemaan hauskaa, että toverielämä kukoistaisi ja että myös sähkötekniikkaa klubissa harrastettaisiin.” Sähköinsinöörikillan jäsenet on aina tunnettu viisaista päätelmistä ja jo edellisenä vuonna Timgren oli huomauttanut sähköteknikkojen kokouksessa, että Sähköinsinööriklubi olisi syytä perustaa, sillä rahoja voisi saada varmasti Koneinsinööriklubilta. Tänä päivänä näemme viisaana valintana juhlistaa nykyisen Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan 100-vuotista historiaa hulppeilla 100-vuotisjuhlilla perinteisessä Potentiaalin Tasauksessa.

Tervetuloa viettämään PoTa100:aa 12.02.2022 Otaniemeen kaikille tuttuun Dipoliin! Dipolista siirrytään jatkoille Helsingin keskustaan ja seuraavan päivän silliaamiaista nautitaan Helsingissä helteisissä tunnelmissa myöhemmin julkaistavassa sijainnissa.

Pukukoodina juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Ennakkoilmoittauminen kustantaa kaikille osallistujille 200 €. Vuosijuhlan hinta on opiskelijoille 120 € ja muille 175 €. Silliksen hinta on 25 €.

Huomioithan, että tämä ilmoittautuminen on vain Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan jäsenille*, heidän aveceilleen, alumneille ja alumnien aveceille. Jos tuot mukanasi juhlaan avecin, täytäthän seuraavan ilmon kahdesti, ensin omasta puolestasi ja sitten avecisi puolesta. Jos sinulta löytyy kiltakavereita, joiden kanssa tulette yhdessä juhliin, valitkaa pöytäseurueellenne nimi ja käyttäkää sitä jokaisessa ilmoittautumisessa. Kaikki pöytäseuruetoiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 18.10.2021 kello 12.00

*jäseniksi lasketaan 22.6.2021 mennessä killan jäseniksi hyväksytyt henkilöt ja tänä vuonna killassa opintonsa aloittaneet

Paikka: Dipoli