Potentiaalin Tasaus 100

Killan satavuotiaan historian huipennus

Potentiaalin Tasaus 100

Vuonna 1921 eräs E.Timgren lausui: “Koska klubi nyt ensi kerran kokoontuu, niin pyydän lausua toivomuksena, että klubin jäsenillä aina tulisi olemaan hauskaa, että toverielämä kukoistaisi ja että myös sähkötekniikkaa klubissa harrastettaisiin.” Sähköinsinöörikillan jäsenet on aina tunnettu viisaista päätelmistä ja jo edellisenä vuonna Timgren oli huomauttanut sähköteknikkojen kokouksessa, että Sähköinsinööriklubi olisi syytä perustaa, sillä rahoja voisi saada varmasti Koneinsinööriklubilta. Tänä päivänä näemme viisaana valintana juhlistaa nykyisen Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan 100-vuotista historiaa hulppeilla 100-vuotisjuhlilla perinteisessä Potentiaalin Tasauksessa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan järjestetään kahdessa sähkömagneettisessa aallossa ja tämä on niistä ensimmäinen. Emme ole vielä onnistuneet integroimaan aaltojen välistä matkaa, mutta tiedotamme toisen aallon saapumisesta myöhemmin. Asia, minkä olemme jo onnistuneet johtamaan (heh) on aallonpituus ja tämän ensimmäisen aallon pituus on huomattavasti toista aaltoa suurempi. Tämä tietysti tarkoittaa seuraavaa:

Ilmoittautuminen tässä vaiheessa on hieman tyyriimpää (200€) kuin myöhemmin toisessa aallossa. Ilmoittautumalla nyt, varmistat kuitenkin paikkasi 100 vuotta odotettuun juhlaan ja pääset vieläpä parhaille paikoille.

Huomioithan, että tämä ilmoittautuminen on vain Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan jäsenille*, alumneille ja alumnien aveceille. Jos tuot mukanasi juhlaan avecin, täytäthän seuraavan ilmon kahdesti, ensin omasta puolestasi ja sitten avecisi puolesta. Jos sinulta löytyy kiltakavereita, joiden kanssa tulette yhdessä juhliin, valitkaa pöytäseurueellenne nimi ja käyttäkää sitä jokaisessa ilmoittautumisessa. Kaikki pöytäseuruetoiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen toinen aalto avataan myöhemmin ilmoitettavana päivänä.

*jäseniksi lasketaan 22.6.2021 mennessä killan jäseniksi hyväksytyt henkilöt

Paikka: Dipoli