SIK goes Fyysikkospeksi

Speksiiin!

SIK goes Fyysikkospeksi

Killalla on 19 lippua huokeaan hintaan 10€ kappale!

Fyysikkospeksin kahdeksas produktio vie yleisön kahden eri maailman pyörteisiin. World Wide West -virtuaalipelissä Minttu on kaikkien tuntema rohkea ja hurmaava sankaritar, kun taas todellisessa maailmassa, Itä-Rauhalan lukiossa kukaan ei tunnu muistavan edes hänen nimeään. Koulun suosituimman tytön, Jessin täydellinen elämä kääntyy ylösalaisin, kun hän liittyy virtuaalimaailmaan ja tapaa pahamaineisen Daltonin velipuolen. Kuuluisa striimaaja Luka löytää pelistä unelmiensa tytön, mutta tavatessaan tämän todellisessa maailmassa hän yllättyy. Todellisuus sekoittuu pikseleihin ja ystävät vihollisiin vuoden omintakeisimmassa musikaalissa!

Speksi on interaktiivista musiikki- ja tanssinumeroilla höystettyä opiskelijateatteria. Fyysikkospeksin, eli alun perin Aalto-yliopiston Teknillisen Fysiikan ja Matematiikan opiskelijoiden oman speksin historia sai alkunsa vuonna 2007 ja siitä lähtien Fyysikkospeksi on esitetty parittomina vuosina. Viimeisin speksi sai ensi-iltansa lokakuussa 2019.

Fyysikkospeksi on vuosien varrella kasvanut niin tekijöiden kuin katsojienkin määrässä mitattuna ja vakiinnuttanut paikkansa osana pääkaupunkiseudun opiskelijakulttuuria. Fyysikkospeksin tekijäjoukko on myös ajan saatossa monipuolistunut ⎼ speksin tekeminen yhdistää ihmisiä yli pääainerajojen.

Paikka: Kulttuuritalo Martinus