Hallituksen kuulumiset

23.11.2021

Ilmoitusasiat

Sähköpäivät tulee.

Huomenna heevataan.

Winter is coming.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH32/21.

Killan koronaohjeistuksen päivitys

Etelä-Suomen aluehallintaviraston uudet koronarajoitukset astuvat voimaan 25.11. Tämä tulee rajoittamaan killan tapahtumien järjestämistä. Rajoituksia välttääkseen järjestäjän tulee vaatia tilaisuuden osallistujilta voimassaolevaa koronapassia. Koronapassi tarkastetaan ovella ja pääsymaksun vaativissa tapahtumissa osallistumismaksua ei tulla palauttamaan, jos passi ei ole voimassa, vaan osallistujan itsensä vastuulla on koronapassin voimassaolo, mikäli tapahtumaan haluaa osallistua.

Huomioittehan, että aiemmin voimassa ollut pikatestikäytäntö ei kelpaa tässä tapauksessa, sillä osallistumisen ehto on koronapassi, jota pikatesti ei vahvista. Testin täytyy olla virallinen. Osallistumisen ehtona on yksi seuraavista:

  • 2 koronarokotetta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7vrk sitten

  • Alle 6kk sitten sairastettu koronavirustauti

  • Aiemmin sairastettu korona ja vähintään 7 vuorokautta sitten saatu ensimmäinen rokoteannos

    EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta, joista kaikki kolme toimivat myös
    koronapassina:

  • todistus koronarokotuksesta

  • todistus koronatestituloksesta

  • todistus sairastetusta koronasta

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Osallistuttu SAK:in kokoukseen opintomestarin kanssa, pohdittu seuraavan Teekkarikokouksen agendaa ja oltu kiltalounaalla.

Rahteeri: Sihteeri: Ei uusia kuulumisia.

Rahastonhoitaja: Paljon yrityksiä laskutettu.

FTMK: Fuksien tutustumiset jatkuvat. Oikosulku on torstaina! Otacruisen suunnittelu käynnissä. Kevään tapahtumien päivämääriä sumplittu. Koitetaan saada mahdollisimman pian lukkoon, jotta saadaan tilakähmyissä varattua tilat sekä kalenteriin lisättyä päivät.

ISOvastaava: Kevään tapahtumia alettu sumplia. Huomenna kokousta sekä Sallan että Oliverin + Veetin kanssa.

HVTMK: Ei uusia kuulumisia. Pitäisi ruveta kirjoittelemaan testamenttia.

OPTMK: Kiltalounas: Opetuksen varadekaanit ovat jutelleet LUMA-kursseista ja niiden määrän kasvattamisesta. LUMA-kurssit yhdistävät opetuksessaan matematiikan ja fysiikan aiheiden yhtäaikaisen opiskelun. Esim. Kenttäteoria ja Piirianalyysi 1. Hyvänä puolena olisi mahdollisuus yhdistää matikan ja fysiikan kursseja, täten saada lisää tilaa mielenkiinto kursseille tutkinnossa. Huonona puolena olisi kasvava alkusijoitus kurssien kehitykseen ja eriytyminen muista aloista. Halloped-paikkojen lisäystä toimielimissä harkittiin ja toteutuksen muotoja katsotaan. Näin saadaan lisää edustusta kiltojen edustajien ulkopuolelta.

ELEC Akateemisen komitean kokous: Opinnäytetöiden valvontaan muutoksia, töitä saa valvoa nyt isompi osa koulun henkilökunnasta. Tohtoriopiskelijoiden valintaperusteet muuttuvat.

OTMK: Valkohaalarisitsit ja -sillis järjestetty onnistuneesti. Työstetty Heevejä ja Sähköpäivien juttuja. Myös PikoJoulea lähdetty suunnittelemaan tarkemmin ja tapahtuma julkaistu. Katottu tilakähmyjä ja katottu Eeron ja Saken kanssa ensivuoden asioita.

TTMK: Azuren kanssa kamppaillaan.

UTMK: Oltu tapaamisessa Kopedan edustajan kanssa ja keskusteltu tulevasta pikkujoulutapahtumasta. EKAKit saapuvat keskiviikkona aamulla. Keskiviikkona iltapäivällä koulun kanssa tapaaminen, jossa suunnitellaan tammikuun orientaatiota sekä tämän jälkeen AS:n kanssa suunnitellaan kevään tapahtumien aikataulutusta. AS:n kanssa myös suunnitteilla laulusauna-tapahtuma kansainvälisille opiskelijoille joulukuussa. Torstaina on KvTMK:n kokous.

YTMK: Sähköpäiville saatu kaksi firmaa lisää (Granlund ja Siemens), nyt yhteensä kolme firmaa esiintymässä. Yleisesti mietitty miten perjantain yritysesittelyt aikataulullisesti menevät ja mitä on esimerkiksi aamupalaksi. Yritysesittelyt alkavat tuntia myöhemmin kuin alunperin ilmoitettu eli klo 13. Ensi viikolla aloitetaan taas SIK100:aan yhteistyökumppaneiden hankkiminen. Mietinnöissä vaihtoehdot YTMK Grand vaihdolle.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin SIKin osallistumisesta Shaking Up Tech -tapahtumaan. Kysytään tulevalta opintomestarilta asiasta.

Keskusteltiin itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta ja SIKin osallistumisesta siihen. Kysytään toimareilta, haluaisiko joku osallistua.

Keskusteltiin mökämasiinan mikrofoneista. Pidämme uuden keskustelutuokion aiheesta myöhemmin.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 30.11.2021 klo 18.00.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi