Informaatiotilaisuus jatko-opinnoista Yhdysvalloissa

Missä & milloin: Otaniemi, Tietotekniikan talo, Sali T6 klo 14.00-15:00 6.6.2022

Tiesitkö että luonnontieteissä ja tekniikassa jatko-opiskelu Yhdysvalloissa on lähes aina ilmaista, ja että jatko-opiskelijat saavat tutkimuksesta ja opetuksesta palkkaa opintojen ajan?

Professori Jukka Väyrynen (Purduen yliopiston fysiikan laitos, Indiana, USA) pitää Aalto-yliopistossa informaatiotilaisuuden jatko-opintomahdollisuuksista luonnontieteissä ja tekniikassa Purduen yliopistossa ja Yhdysvalloissa. Jukka on Aallon ja Helsingin yliopiston alumnus joka lähti USAan jatko-opiskelemaan maisterintutkintonsa jälkeen. Tilaisuus on kello 14.00-15:00 maanantaina 6. kesäkuuta Otaniemessä Tietotekniikan talon sali T6ssa.

Tilaisuudessa kerrotaan millainen hakuprosessi jatko-opintoihin on, millaista jatko-opiskelijan elämä Yhdysvalloissa ja Purduen yliopistossa on, ja vastataan yleisimpiin kysymyksiin ja luuloihin mitä opiskelijoilla voi olla jatko-opinnoista Yhdysvalloissa. Tilaisuus on erityisesti suunnattu luonnontieteiden ja tekniikan perustutkinto- ja maisterivaiheen opiskelijoille mutta muiden alojen opiskelijat, jatkoopiskelijat, ja muut opiskelijavaihdosta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita.

Missä & milloin: Otaniemi, Tietotekniikan talo, Sali T6 klo 14.00-15:00 6.6.2022

Lisätietoja: vayrynen(at)purdue.edu