Hallituksen kuulumiset

13.12.2021

Ilmoitusasiat

Ulkona on liukasta.

Sofian auton vilkku postissa.

Tenttiviikko on alkanut.

Joulu on kohta.

Esko meinasi kaatua.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Juteltu Oran kanssa ja käyty ensimmäisellä kiltalounaalla. Testamentti saatu. Halloped haku tehty.

Rahteeri: Sihteeri: Testamenttia ei ole vielä, tulossa on.

Rahastonhoitaja: Käydään keskiviikkona 15.12. Santerin kanssa läpi Procountoria, talousarvion laatimista ja muita yleisiä asioita rahastonhoitajan hommiin liittyen . FTMK: Käyty hieman läpi ens vuotta Tonien kanssa. Kokous tänään Tonien, Emmaleenan ja Jonnan kaa.

ISOvastaava: Juteltu Heidin kanssa ja suunniteltu ensi vuotta sekä tehty tilakähmyt ensi kevään tapahtumiin.

HVTMK: Eka kokous pidetty. Ensi vuotta suunniteltu.

OPTMK: Testamentti saatu ja luettu. Hallopedihaut tehty ja nyt odotellaan tuloksia. Abimarkkinoijia on lupautunut Shaking-up techiin. Kevään puolen tapahtumia on jo vähän suunniteltu.

OTMK: Testamenttia ei ole vielä saatu. Pikojoule järjestetty yhdessä tämän vuoden IE:ten kanssa. Sujui oikein hyvin. Kevään tapahtumia on suunniteltu ja tilat saatu varattua.

TTMK: Ei vielä testamenttia, ihmetellään Ponkalan kanssa mitä pitää tehdä/huomioida lähiaikoina ja vuoden varrella.

UTMK: Ei vielä testamenttia, ensi vuotta kuitenkin suunniteltu ja tehty tilakähmyt yhtä tapahtumaa lukuun ottamatta. Nollannennen kokouksen doodle tulossa tällä viikolla?

YTMK: Ei testamenttia. Ensimmäinen kokous tänään.

Killan varapuheenjohtajan valinta vuodelle 2022

Puheenjohtaja esitti Heidi Mäkitaloa killan varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022. Heidi Mäkitalo on käytettävissä. Päätettiin valita Heidi Mäkitalo killan varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022.

Hallintoasiat

Vuosijuhlakorvaukset 2021:

Päätettiin, että kilta korvaa puolet korkeintaan kahden jäsenen edustuskuluista. Jos edustajia on vain yksi, kulut korvataan kokonaan. Mikäli edustajia on enemmän kuin kaksi jaetaan tukisumma tasan lähtijöiden kesken. Kotimaan matkakuluista maksetaan puolet halvimmasta matkustustavasta. Ulkomaan matkustuskuluista sovitaan tapauskohtaisesti.

Vujukutsut:

Wheel of names vujuarvontaan.

Kopeda. Halukkaat: Iikka ja Sakke

Iikka ja Sakke valittiin Kopedan vuosijuhlille.

Hammaslääkis. Halukkaat: Mikko, Salla ja Esko.

Salla ja Esko valittiin HLKS:n vuosijuhlille.

Avaintenhaltija:

Ehdotettiin killan avaintenhaltijaksi Ilari Ojakorpea. Ilari Ojakorpi on käytettävissä. Päätettiin valita Ilari Ojakorpi avaintenhaltijaksi vuodelle 2022.

Talousasiat

Todettiin, että talousasiat käsittelee vuoden 2021 hallitus.

Muut esille tulevat asiat

Kuulumiset pitää lisätä pöytäkirjapohjaan kokousta edeltävänä iltana klo 20 mennessä. Poissaolosta tai myöhästymisestä tulee ilmoittaa kokousta edeltävänä iltana 00.00 mennessä. Pöytäkirja tarkastetaan klo 20 mennessä seuraavaa kokousta edeltävänä iltana. Sihteeri ylläpitää taulukkoa tarkastamisesta.

Kokousten ilmoittamattomista poissaoloista ja myöhästymisistä, kuulumisten ja pöytäkirjan tarkastamisen puuttumisesta tai myöhästymisestä, kokoustarjoilujen ja doodlaamisen unohtamisesta sekä muista aikamääreiden laiminlyönneistä tulee sakkoa. Tätä voi kuitenkin soveltaa tapauskohtaisesti. Sakko on puoli pulloa kuohuviiniä (kuivaa/puolikuivaa, Alkon valikoimassa, nimessä ei saa olla kyrillisiä kirjaimia, arvo 5 €), ja jos vuoden lopussa kuohuviiniä on vielä juomatta, sovitaan, miten se korvataan. Hallituksen puheenjohtajalla on tuplasakko. Toimikunnissa, joissa on useampi hallituksen jäsen, tulee jokaiselle sakko kuulumisten unohtamisesta. Loppuvuonna sakoilla voidaan järjestää hallitukselle jotain kivaa. Sihteeri ylläpitää sakkolistaa.

Sihteeri lähettää kokouskutsut viikkoa ennen kokousta ja varaa kokoustilan. Pidätetään oikeus järjestää nopealla aikataululla kokous. Etänä osallistuminen kokoukseen on mahdollista hyvästä syystä ja lain sallimissa puitteissa.

Kokoustarjoiluiden budjetti on 6 €/kokous. Kokoustarjoilu kiertää kaikilla hallituksen jäsenillä. Sihteeri ylläpitää vuorolistaa. Kaikki lisäävät oman syntymäpäivänsä hallituskalenteriin seuraavaan kokoukseen mennessä.

Sihteeri lisää killan nettisivuille hallituksen pöytäkirjat normaalitilanteessa viikonloppuun mennessä.

Kiltaa koskevaan keskusteluun käytetään Telegrammin SIKH22-ryhmää ja SIKH tiedotusta. Kiltaan liittymättömiin asioihin käytetään Telegrammin SIKH22 LÖRS-ryhmää.

Hallituksen vakiokokousaika on tiistaina klo 18.

Hallitushärpäkkeen ehdotusdedis 30.12.

Sivuainesauna PoTan jälkeen.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 11.1.2022 klo 18.00.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi