Tee yhteistyötä tulevaisuuden huippuosaajien kanssa!

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta on loistava ja hyvinvoiva opiskelijayhteisö, joka vie sähkötekniikan avulla maailmaa eteenpäin. Kilta pitää jäsenistään huolta ja työelämän taitojen oppiminen onkin yksi killan tärkeistä arvoista. Siksi myös yritysyhteistyö on killalle hyvin arvokasta. Kilta järjestää paljon yhteistyötapahtumia, joissa kiltalaiset pääsevät tutustumaan yhteistyöyrityksiin ja killan tärkeänä tehtävänä on jakaa esimerkiksi työpaikkailmoituksia jäsenistölle.

Lyhyesti killasta ja sen toiminnasta

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan jäsenistöstä valmistuvat maan parhaimmat matematiikkaa ja fysiikkaa soveltavat huippuosaajat. Killan tehtävänä on pitää jäsenistään huolta ja edistää aktiivisesti jäsenten ja toimijoiden jaksamista. Killassa opitaan myös tärkeitä työelämätaitoja ammattimaisen killan johtamisen kautta.

Yhteistyömahdollisuudet

Yhteistyömahdollisuuksista voi tiedustella lisää killan yrityssuhdemestarilta.

Yritysbrunssi

Yritysbrunssi on Sähköinsinöörikillan, bioinformaatioteknologian ainejärjestö Inkubion, sekä automaatio- ja systeemitekniikan ainejärjestö AS:n syksyllä järjestämä yritystapahtuma. Tapahtumassa luodaan yrityksille mahdollisuus tavata tulevaisuuden ammattilaisia maukkaan brunssin lomassa. Yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä oman ständin luona, pitää esitelmä ja/tai tuoda yritykselle tärkeitä tuotteita esille.

Haalarimainonta

Sähköinsinöörikillan ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat opiskelijahaalarinsa heti syksyn ensimmäisenä päivänä. Yritysten on mahdollista ostaa mainostilaa haalareista ja samalla lunastaa esiintymispaikka haalareiden luovutustilaisuuteen, "Haalarigaalaan". Tilaisuus on erinomainen paikka jäädä heti uusien opiskelijoiden mieleen.

Excursiot

Excursioiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua yritysmaailmaan. Excursioita, tai tuttavallisemmin excuja, järjestetään niin lähelle kuin kauaskin ja niillä tarkoituksena on päästä vierailemaan yrityksen tiloihin ja tutustumaan yrityksen kiinnostaviin työntekijöihin ja työtehtäviin. Hauskanpito ja teekkariperinteiden vaaliminen ovat tärkeä osa jokaista excua.

Potentiaalin Tasaus

Kiltamme viettää perinteikkäitä vuosijuhliaan helmikuun kolmantena lauantaina. Potentiaalin Tasaus on kiltamme juhlavin ja rakkain tapahtuma. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua vuosijuhliin niin pienellä kuin suurellakin panoksella. Killan 100-vuotisjuhla PoTa100 lähestyy myös kovaa vauhtia. Jos yrityksesi on kiinnostunut 100-vuotisjuhlasta, kannattaa ohjautua osoitteeseen sik100.fi.

Killan nettisivut ja työpaikkamainokset

Killan nettisivuilla on listattu killan yritysyhteistyökumppanit. Killan sivuilta löytyvät myös yritysyhteistyökumppaneiden avoimet työpaikkamainokset. Nämä mainokset ohjataan killan jäsenistölle eteenpäin myös viikottaisin kiltamailin kautta, jotta kaikki mainokset saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden kiltalaisten arjessa.

Sössö

Sössö on Sähköinsinöörikillan hauska ja rakas opiskelijalehti. Sössö on kerännyt suosiota ja kartuttanut lukijamäärää jo vuodesta 1969 asti. Sössö ilmestyy perinteisesti paperisena, mutta myös Netti-Sössössä julkaistaan jatkuvasti uusia artikkeleja. Sössö tavoittaa noin tuhat elektroniikan, sähkötekniikan ja tietoliikennetekniikan opiskelijaa sekä koko tiedekunnan henkilökunnan. Lisäksi lehti lähetetään muille opiskelijajärjestöille. Yritysten on mahdollista saada mainostilaa Sössön sivuilta.

Olethan yhteydessä!

Yllämainituista mahdollisuuksista, sekä muista ideoista kiinnostuneena, voit olla yhteydessä Yrityssuhdemestariimme.

Yrityssuhdemestari

Nette Levijoki
nette.levijoki@sahkoinsinoorikilta.fi

Mainos Sössöön?

Killan lehden mediakortin löydät täältä ›

Työpaikkailmoitukset

 • Hae 21.3. mennessä

  Elätkö aktiivista opiskelijaelämää? Tiedätkö mistä kampuksella puhutaan ja mitkä ovat seuraavat suosituimmat tapahtumat? Haluatko olla se suosittu tyyppi, jolla on aina Celsiusta repussa mukana jaettavaksi opiskelukavereillesi? Jos opiskelet korkeakoulussa, ja ylläoleva kuulostaa sinulta – liity uuteen Celsius Student Ambassador -tiimiin!

  Student Ambassadorina tehtäviisi kuuluu

  • Huolehtia Celsiuksen näkyvyydestä kampuksella, tapahtumissa ja opiskelijoiden keskuudessa yleisesti
  • Ajoittainen sosiaalisen median sisällön tuottaminen Celsiuksen tileille esim. tapahtumissa
  • Edustaa Celsiuksen brändiä ja toimia yhteyshenkilönä opiskelijayhteisön ja yrityksen välillä

  Etsimme sinua joka olet

  • Aktiivinen opiskelijaelämässä ja sen ulkopuolella
  • Kiinnostunut sosiaalisesta mediasta
  • Täynnä ideoita miten parantaa Celsiuksen näkyvyyttä opiskelijayhteisössä

  Hakuaika 7. – 21.3.

  Täytä lomake osoitteessa https://celsiussuomi.fi/hae-celsius-student-ambassadoriksi/ niin otamme yhteyttä!

 • Hae 29.3.2023 mennessä

  Sopimustyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

  Sijainti: Vajossuonkatu 3, Turku

  Hae viimeistään: 29.3.2023

  Onko sinulla kokemusta insinöörin suunnittelusta ja testauksesta? Kiinnostaisiko sinua mielenkiintoinen terveysteknologian mittalaitteiden kehitystyö? Diagnostisten mittalaitteiden valmistaja Uniogen etsii nyt tiimiinsä Elektroniikkasuunnittelijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Tässä roolissa pääset työskentelemään osana isoa projektia teknisesti mielenkiintoisen ja vaativan laitteen parissa, ja työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi piirikaavioiden piirtämisestä, testaussuunnittelusta ja ongelmanratkaisusta. Lisäksi Uniogen tarjoaa osaavan tiimin tuen, joustavan työkulttuurin ja osittaisen etätyömahdollisuuden sekä useita muita työsuhde-etuja. Oletko etsimämme osaaja? Lue lisää ja hae 29.3. mennessä!

  Linkki alkuperäiseen ilmoitukseen: https://atalent.fi/open-position/uniogen-elektroniikkasuunnittelija-176380

 • Hae 28.3. mennessä!

  Etsitkö kesätyötä tai määräaikaista työsuhdetta ja sinulla on kiinnostusta oppia lisää jakeluverkon verkko-ominaisuuksista? Caruna hakee nyt Verkkotiedon hallinnan asiantuntijaa määräaikaiseen sijaisuuteen elokuun loppuun asti! Tässä työssä pääset osallistumaan verkkotiedon tarkastamiseen ja dokumentointiin. Lisäksi Caruna tarjoaa sinulle alan parhaat osaajat ja hyvän tiimihengen! Toimitilat sijaitsevat Espoon Leppävaarassa ja työ tarjoaa myös mahdollisuuden osittaiseen ja joustavaan etätyöhön. Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja? Lue lisää kommenttikentän linkin kautta ja hae 28.3. mennessä!

  Linkki: (https://atalent.fi/open-position/caruna-verkkotiedon-hallinnan-asiantuntija-maaraaikainen-sijaisuus-elokuun-loppuun-asti-176005)[https://atalent.fi/open-position/caruna-verkkotiedon-hallinnan-asiantuntija-maaraaikainen-sijaisuus-elokuun-loppuun-asti-176005]

 • Application period now!

  Greetings students!

  Nokia is looking for a Trainee and/or Thesis worker for SoC/IP development team.

  The position is targeted towards masters or at the very least late-bachelor, with relevant experience -students, who are interested SoC development and the surrounding field of cutting-edge telecommunications.

  We are looking for these skills:
  • ASIC / FPGA /ASIP development studies or experience
  • Implementation of DSP functions on HW accelerators and/or DSP processors
  • LTE and/or 5G-NR know how
  • Coding (Matlab, C++, SystemC, VHDL, Verilog, System Verilog, UVM)
  • Fluent spoken and written English
  • Pro-activity and independent problem solving through own experience and network

  Remember, that you do not need to have know-how in all the proficiencies we are looking for, but the more you are able to match, the better!

  Check out the careers page for more valuable info on the position!

  You may contact Sami Virtanen (sami.virtanen@nokia.com) for additional information.

 • Apply by 31.3.

  📢 Summer trainee positions 2023 for Nokia Finland are open. 🌞 At #NokiaFinland we hire hundreds of trainees and fresh graduates throughout the whole year. In the summer season we have the biggest volume in hiring trainees to join Team Nokia.  

  📆 To join #TeamNokia apply soon or latest by March 31st, 2023.

  📢 Tampere SW: https://lnkd.in/deki3vH9
  📢 Espoo SW: https://lnkd.in/dMZK4jXZ
  📢 Oulu SW: https://lnkd.in/dQJAjq2t
  📢 Oulu HW: https://lnkd.in/dyieiJyv
  📢 Oulu Manufacturing Technology Development: https://lnkd.in/dXauFZBv
  📢 Oulu Direct Production: https://lnkd.in/dxT_FZKU
  📢 Oulu Buyer or Supply Chain: https://lnkd.in/dWFq4Rbw
  📢 Oulu, Espoo, Tampere Research: https://lnkd.in/dbPHFW9u

  We create Technology that helps the world act together.
  #OpenToChallenges #NokiaJobs

 • Hae 28.2.2023 mennessä

  Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille tarjoava Dosetec hakee motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa liittymään osaksi tiimiään Nastolassa! Työssäsi vastaat Dosetecin teollisuuden asiakkaiden annostus- ja punnistusjärjestelmien koko elinkaaresta aina suunnittelusta ja ohjelmoinnista testaukseen, käyttöönottoihin ja huoltotoimintaan saakka. Dosetec tarjoaa sinulle paikan tiiviissä ja hyvähenkisessä työyhteisössä. Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae pian, kuitenkin viimeistään 28.2.

  https://atalent.fi/open-position/dosetec-automaatiosuunnittelija-171404

Voit saada yrityksesi työpaikkailmoituksen listalle lähettämällä sen osoitteeseen nette.levijoki@sahkoinsinoorikilta.fi