Tee yhteistyötä tulevaisuuden huippuosaajien kanssa!

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta on loistava ja hyvinvoiva opiskelijayhteisö, joka vie sähkötekniikan avulla maailmaa eteenpäin. Kilta pitää jäsenistään huolta ja työelämän taitojen oppiminen onkin yksi killan tärkeistä arvoista. Siksi myös yritysyhteistyö on killalle hyvin arvokasta. Kilta järjestää paljon yhteistyötapahtumia, joissa kiltalaiset pääsevät tutustumaan yhteistyöyrityksiin ja killan tärkeänä tehtävänä on jakaa esimerkiksi työpaikkailmoituksia jäsenistölle.

Lyhyesti killasta ja sen toiminnasta

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan jäsenistöstä valmistuvat maan parhaimmat matematiikkaa ja fysiikkaa soveltavat huippuosaajat. Killan tehtävänä on pitää jäsenistään huolta ja edistää aktiivisesti jäsenten ja toimijoiden jaksamista. Killassa opitaan myös tärkeitä työelämätaitoja ammattimaisen killan johtamisen kautta.

Yhteistyömahdollisuudet

Yhteistyömahdollisuuksista voi tiedustella lisää killan yrityssuhdemestarilta.

Yritysbrunssi

Yritysbrunssi on Sähköinsinöörikillan, bioinformaatioteknologian ainejärjestö Inkubion, sekä automaatio- ja systeemitekniikan ainejärjestö AS:n syksyllä järjestämä yritystapahtuma. Tapahtumassa luodaan yrityksille mahdollisuus tavata tulevaisuuden ammattilaisia maukkaan brunssin lomassa. Yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä oman ständin luona, pitää esitelmä ja/tai tuoda yritykselle tärkeitä tuotteita esille.

Haalarimainonta

Sähköinsinöörikillan ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat opiskelijahaalarinsa heti syksyn ensimmäisenä päivänä. Yritysten on mahdollista ostaa mainostilaa haalareista ja samalla lunastaa esiintymispaikka haalareiden luovutustilaisuuteen, "Haalarigaalaan". Tilaisuus on erinomainen paikka jäädä heti uusien opiskelijoiden mieleen.

Excursiot

Excursioiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua yritysmaailmaan. Excursioita, tai tuttavallisemmin excuja, järjestetään niin lähelle kuin kauaskin ja niillä tarkoituksena on päästä vierailemaan yrityksen tiloihin ja tutustumaan yrityksen kiinnostaviin työntekijöihin ja työtehtäviin. Hauskanpito ja teekkariperinteiden vaaliminen ovat tärkeä osa jokaista excua.

Potentiaalin Tasaus

Kiltamme viettää perinteikkäitä vuosijuhliaan helmikuun kolmantena lauantaina. Potentiaalin Tasaus on kiltamme juhlavin ja rakkain tapahtuma. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua vuosijuhliin niin pienellä kuin suurellakin panoksella. Killan 100-vuotisjuhla PoTa100 lähestyy myös kovaa vauhtia. Jos yrityksesi on kiinnostunut 100-vuotisjuhlasta, kannattaa ohjautua osoitteeseen sik100.fi.

Killan nettisivut ja työpaikkamainokset

Killan nettisivuilla on listattu killan yritysyhteistyökumppanit. Killan sivuilta löytyvät myös yritysyhteistyökumppaneiden avoimet työpaikkamainokset. Nämä mainokset ohjataan killan jäsenistölle eteenpäin myös viikottaisin kiltamailin kautta, jotta kaikki mainokset saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden kiltalaisten arjessa.

Sössö

Sössö on Sähköinsinöörikillan hauska ja rakas opiskelijalehti. Sössö on kerännyt suosiota ja kartuttanut lukijamäärää jo vuodesta 1969 asti. Sössö ilmestyy perinteisesti paperisena, mutta myös Netti-Sössössä julkaistaan jatkuvasti uusia artikkeleja. Sössö tavoittaa noin tuhat elektroniikan, sähkötekniikan ja tietoliikennetekniikan opiskelijaa sekä koko tiedekunnan henkilökunnan. Lisäksi lehti lähetetään muille opiskelijajärjestöille. Yritysten on mahdollista saada mainostilaa Sössön sivuilta.

Olethan yhteydessä!

Yllämainituista mahdollisuuksista, sekä muista ideoista kiinnostuneena, voit olla yhteydessä Yrityssuhdemestariimme Ottoon.

Yrityssuhdemestari

Otto Julkunen
044 973 2842
otto.julkunen@sahkoinsinoorikilta.fi

Mainos Sössöön?

Killan lehden mediakortin löydät täältä ›

Työpaikkailmoitukset

 • Open position at GE Healthcare at Vallilla

  Do you want to be part of today’s most exciting technology development? GE Healthcare’s monitoring solutions business is expanding in Helsinki. We develop technologies to make healthcare affordable and accessible all over the world. At GE, you would be solving technical challenges for an important purpose. We offer opportunities within software, hardware, electrical, mechanical, and applied engineering. Many of the roles are suitable for people who are finishing their studies and looking for their first permanent position. The positions are full-time. You need to be proficient in English; Finnish is not required. Click on the links below for more information!

  Positions currently open for applications

  Let our recruiters know you’re interested

  Create a job alert

  Hear directly from our recruiting managers

  Visit us virtually

 • Electrical Engineer (Port Solutions)

  Type: Vakituinen, kokoaikainen Location: Hyvinkää Apply by: 17.10.2021

  Konecranes has three main business areas - Port Solutions, Industrial Cranes and Service. Port Solutions designs, manufactures, sells, delivers and services a wide variety of container handling cranes, shipyard cranes and lift trucks. We are providing the best technological solutions for global customers and we are well known all over the world for trail-blazing technology, delivery excellence and can-do spirit.

  Business unit Port Cranes, an important part of Business Area Port Solutions, is now strengthening its electrical engineering capacity and looking for a new colleague to join the RTG product group! As our Electrical Engineer, RTG Cranes you will participate in delivery projects, as well as contribute to designated engineering development initiatives and activities for our RTG portfolio products. With us, you will have an opportunity to work with international project teams and to stretch your professional skills in electrical engineering domain. At Port Cranes we are proud to offer multidisciplinary engineering environment, as well as close interfaces to stakeholders from manufacturing and other business lines. This makes us a unique place to work for. If you want to go far, Port Cranes will take you there!

  Read more about the role and apply latest 17th October: https://careers.konecranes.com/s/3kKdCY

 • Sogeti Finland | Test Automation Academy

  Oletko vastavalmistunut tai valmistumisvaiheessa oleva tietoteknisen alan opiskelija? Onko sinulla perustiedot ohjelmoinnista ja tiedät ehkä myös mitä nettisivut ovat syöneet? Oletko kiinnostunut ohjelmistotestauksesta ja haluat kehittyä testiautomaation ammattilaiseksi? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, hae marraskuussa 2021 alkavaan Test Automation Academy™ trainee-ohjelmaamme!

  Tarjoamme sinulle kattavan kahden kuukauden koulutusohjelman, jonka aikana pääset testiautomaatiogurujemme oppiin ja kurssijakson jälkeen oikeisiin toimeksiantoihin asiakkaillemme. Trainee-ohjelmamme on palkallinen ja intensiivisen koulutusjakson jälkeen olet yksi konsulteistamme.

  Taidot ja vaatimukset:

  · Tietoteknisesti orientoitunut

  · Vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa (>80 % opinnoista suoritettu)

  · Perustiedot ohjelmoinnista

  · Olet kiinnostunut ohjelmistotestauksesta (mahdollisesta aiemmasta kokemuksesta plussaa)

  · Olet luonteeltasi utelias ja rakastat ongelmien ratkaisua

  · Asenteesi on avoin ja haluat jatkuvasti kehittyä

  · Suomen- ja englannin kielen taitosi on sujuva

  Tarjoamme:

  · Vakituisen, palkallisen työsuhteen heti trainee-ohjelman ensimmäisestä päivästä alkaen

  · Mahdollisuuden tehdä diplomityö/pro gradu työn ohessa

  · Sogetin best-in-class testausmetodit ja –tekniikat

  · Alan huippukollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti

  · Testauksen sertifiointiohjelmat

  · Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

  · Työpaikan yhdessä maailman suurimmista IT-alan yrityksistä

  · Mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen ja kouluttautumiseen

  Ohjelman jälkeen pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakasprojekteissamme automaatiotestauksen parissa. Asiakkainamme ovat useat Suomen TOP100 yritykset sekä lukuisia julkisen sektorin organisaatioita. Olemme osa yhtä maailman suurimpaa IT-alan yritystä, mutta toimimme pienen yrityksen tavoin. Hyödynnämmekin parhaat puolet molemmista ulottuvuuksista tarjoten globaalin verkostomme loputtomat mahdollisuudet yksilön kehittymiselle, verkostoitumiselle ja urakehitykselle. Ketteryys, matala organisaatio ja nopea reagointi ovat toimintamme vahvuuksia, mikä näkyy myös jokapäiväisessä tekemisessämme.

  Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, työntekijöiden hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Voit syventää ammatillista osaamistasi lähes viikoittain pidettävissä koulutustilaisuuksissa ja Fun Club -toimintamme kautta voit tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä. Viime aikojen esimerkkejä ovat mm. sushikurssi, viskimaistajaiset ja monet liikunnalliset tempaukset. Toistaiseksi yhdessäolomme on muuttanut pitkälti verkkoon ja kokoonnumme mm. virtuaalisten peli-iltojen merkeissä. Toivottavasti pääsemme pian tapaamaan toisiamme uudenkarheissa toimistotiloissamme Ruoholahdessa!

  Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveen sekä kiinnostustasi ja osaamistasi yhteenvetävän saatekirjeen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hae kuitenkin viimeistään 17.10.2021. Lisätietoa ja hakulinkin löydät täältä: https://emp.jobylon.com/jobs/94070-sogeti-finland-test-automation-academytm-trainee-ohjelma/

 • Part-Time, full time in summer

  Sijainti: Nuijamiestentie 5, 00400 Helsinki

  Haku-deadline: 04.10.2021

  Tyyppi: Osa-aikainen, kesäisin täydet tunnit

  Suositusvuosikurssi: 3. – 5. vsk.

  Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

  Työaika: Joustava, keskimäärin 15-37,5 h/vko

  EP-Logistics Oy on johtava logistiikan, tuotantotekniikan ja automaatiokonseptien suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kauppa, julkishallinto ja satamat, esimerkiksi Matkahuolto, Saarioinen, Boliden, Kotkan satama, HUS ja Metsä Tissue. Olemme toimineet 50 vuotta ja nyt palveluksessamme on noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ep.fi. Löydät meidät myös LinkedInistä ja Facebookista.

  EP-Logistics Oy etsii Junior-konsulttia osaksi projektiryhmää erilaisiin asiakaskohtaisiin logistiikan kehitysprojekteihin. Tehtävässä pääset kasvamaan konsultoinnin, simuloinnin ja myynnin ammattilaiseksi. Työssä opit käyttämään monia ohjelmistoja ja työkaluja sekä pääset kehittämään ohjelmointi- ja projektityöskentelytaitojasi. Osallistut muiden konsulttien rinnalla myös myyntityöhön esimerkiksi buukkaamalla asiakaskäyntejä sekä avustamalla tarjousten ja projektisuunnitelmien tekemisessä.

  Tehtävässä menestymisen kannalta erityisen tärkeää on kyky toimia analyyttisesti ja loogisesti sekä rohkeus toimia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Arvostamme IT- ja ohjelmointiosaamista, mutta sitäkin enemmän halua ja kykyä oppia niistä lisää.

  Hakijalta odotamme:

  Soveltuvia 3.-5. vuoden korkeakouluopintoja (tehtävä sopii loistavasti esim. teknillisen alan yliopisto-opiskelijoille)

  Perusymmärrystä ohjelmoinnista (esim. opinnoista- tai muista projekteista)

  Aitoa kiinnostusta ja kykyä oppia ja kehittää omaa osaamista

  Analyyttisyyttä ja loogisuutta

  Avoimuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja myyntihenkisyyttä

  Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

  Arvostamme hyvää opintomenestystä

  Mitä tarjoamme:

  Monipuolisen ja joustavan osa-aikaisen työn opiskeluiden oheen sekä täysipäiväiset työtunnit kesäksi

  Pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiselle, kun tekijä on näyttänyt osaamisensa ja aktiivisuutensa

  Itsenäisen, vastuullisen ja opettavaisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää omia taitoja ja kerryttää kokemusta logistiikan konsultoinnista eri teollisuuden ja kaupan aloilta

  Työssäsi pääset alusta lähtien mukaan asiakasprojekteihin. Osaamisesi vahvistuessa saat myös entistä enemmän asiakkuudellista vastuuta.

  Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen matalan hierarkiatason yrityksessä

  Junior Konsultit kertovat:

  “Junior Konsultin tehtävässä olen päässyt hyödyntämään koulussa hankittuja ohjelmointitaitojani sekä päässyt mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Kollegat ovat tarjonneet tukea tarvittaessa ja aina on pystynyt kysymään apua. Työ on ollut helppo sovittaa yhteen koulun kanssa. Joustava työympäristö on mahdollistanut työnteon ajasta ja paikasta riippumatta.”

  • Anni, Junior Konsultti, EP-Logistics

  ”EP-Logisticsilla olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa annetaan tilaa ja mahdollisuuksia uuden oppimiselle ja itsensä haastamiselle. Projekteissa olen saanut heti alusta lähtien hyvin vastuuta, mutta kuitenkin niin, että tukea ja apua on aina ollut saatavilla tarvittaessa. Erityisesti EP:llä työskentelyssä olen pitänyt siitä, että kaikki projektit ja asiakkaat ovat erilaisia, mikä mahdollistaa osaamisen monipuolisen kehittämisen logistiikan eri osa-alueilla. Koen, että olen päässyt työssäni hyvin hyödyntämään koulussa saamia oppeja ja aiempia kokemuksiani, mutta myös syventämään osaamistani minua kiinnostavilla osa-alueilla. Työilmapiiri EP:llä on kannustava ja työnteko onnistuu joustavasti niin, että se on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa.”

  • Susanna, Junior Konsultti, EP-Logistics

  Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si PDF-tiedostoina viimeistään 04.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/96636/create/ . Aloitus on sovittavissa joustavasti, joten kerrothan hakudokumenteissasi aikaisimman mahdollisen aloituspäivän ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(ät)atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

 • Etsimme nyt Suomen johtavalle, IAM-ratkaisuja tarjoavalle IT-palveluyritys Loihde Trust Spellpointille kehittymishaluista Junior Technical Specialistia ja tämä paikka voisi kiinnostaa loppuvaiheen tai jo valmistuneita opiskelijoita

  Haluaisitko työskennellä Suomen johtavassa IAM-ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä ja kehittyä IAM-guruksi? Kiinnostaako sinua työskentely osana rentoa ja rehtiä työyhteisöä, jossa hommia tehdään hyvässä hengessä yhteen hiileen puhaltaen? Onko sinulla jo ymmärrystä koodauksesta tai skriptauksesta jollain kielellä ja etsit mahdollisuutta käynnistää urasi? Etsimme nyt yhteistyössä Loihde Trust Spellpointin kanssa Junior Technical Specialistia ja se voit olla sinä!

  Linkki ilmoitukseen:

  https://atalent.fi/open-position/junior-technical-specialist-2

 • Full time

  Eaton is a power management company dedicated to improving people’s lives and the environment with power management solutions and technologies. At Eaton we make what matters work* Our operations in Finland are based around our 3-phase UPS (Uninterruptible Power Supply) technology. We support our customers’ critical electricity loads and allow the electricity grid to incorporate more renewable energy, paving the way for a greener future.

  Do you want to work for a global player, where we care about ethics, inclusion and diversity and our people?

  We are looking for a new colleague to join our Quality Team as a Product Environmental Compliance Engineer, focusing on activities to ensure that our products remain compliant with the relevant regulations and standards. You will act as an environmental subject matter expert to define, direct, and verify environmental compliance. This position is a fixed term position for 1 year starting as soon as possible.

  Your key responsibilities:

  The ownership and coordination of activities to ensure that our products remain compliant with the relevant regulations and standards. This includes to:

  Manage RoHS 3, REACH, SCIP & other substance data gathering, compliance and regulation changes Follow changes on regulatory requirements in EMEA

  Manage Eaton fulfilling environmental product compliance requirements in EMEA Develop & support ProLaunch DfE Managing LCA for new products Coordinate responsibilities with Product Stewardship CoE Supports environmental aspect for all new product development projects & product EOL Gives support to product marketing and sales on environmental aspects Generating routine compliance reports for authorities Responsible of customer inquiries on material compliance declarations

  Qualifications Desired:

  A M.Sc. or B.Sc. in electrical engineering, environmental engineering, or other relevant field of study Basic knowledge of power electronics 2-3y experience in international regulatory/compliance processes & organizations Strong technical knowledge and skills implementing and complying with e.g. REACH Regulation, RoHS, WEEE, Battery, and Packaging Directives Able to work independently to drive things forward with good teamwork skills Systematic and analytical problem-solving skills, as well as the ability to manage large amounts of data using different tools such as Excel Pivot tables and SAP Good communication, information organization, and task management skills Strong networker, providing expert assistance to colleagues Conscious in working with strictly confidential information Fluent written and spoken communication skills in English and in Finnish What Eaton offers:

  Contract in fast growing global company Excellent working environment – safety and ethic are really important for us Culture & Values – We are more than the products we invent and produce – the way we do business is just as important. At Eaton, our values and culture define who we are – both individually and as an organization – and direct our activities every day Learning & Development - We invest in our employees for the long term – not just with salary and benefits, but with ongoing learning and development opportunities made available through Eaton University Join Eaton and help us provide energy-efficient solutions that have a real impact on the environment. We make what matters work. Find out more on https://www.youtube.com/watch?v=baa_aiJ4L7E

  Then we want to hear about you! Please send in your application and CV by 30.9.2021 to via eatonjobs.com (and there choose the location Finland).

  We are committed to ensuring equal employment opportunities for job applicants and employees. Our recruitment processes use balanced selection criteria and avoid unlawful discrimination against applicants on the basis of their age, colour, disability, marital status, national origin, gender, gender identity, genetic information, race or racial origin, religion, sexual orientation or any other status protected or required by law.

  We make what matters work. Everywhere you look—from the technology and machinery that surrounds us, to the critical services and infrastructure that we depend on every day—you’ll find one thing in common. It all relies on power. That’s why Eaton is dedicated to improving people’s lives and the environment with power management technologies that are more reliable, efficient, safe and sustainable. Because this is what matters.

  We are confident we can deliver on this promise because of the attributes that our employees embody. We’re ethical, passionate, accountable, efficient, transparent and we’re committed to learning. These values enable us to tackle some of the toughest challenges on the planet, never losing sight of what matters.

  Job: Environmental Health & Safety

  Region: Europe, Middle East, Africa

  Organization: PQED Power Quality Division EMEA

  Job Level: Individual Contributor

  Schedule: Full-time

  Is remote work (i.e. working from home or another Eaton facility) allowed for this position?: No

  Does this position offer relocation?: No

  Travel: No

  Link to the ad:

  https://jobs.eaton.com/jobs/103005?lang=en-us&previousLocale=en-US

 • Optenni is looking for a Technical Marketing Manager

  Optenni has developed a globally recognized software tool Optenni Lab for automating design tasks related to antennas and other RF components. We have focused on an intuitive user experience and powerful algorithms, which significantly speed up repetitive tasks in RF design. Our customers are leading worldwide companies utilizing wireless technologies in various technology areas. We operate in a global market and are collaborating with other software companies and hardware manufacturers worldwide. Our office is located in the Innopoli technology park in Otaniemi, Espoo, Finland.

  Opportunity to grow in technical marketing: we are looking for a Technical Marketing Manager to take responsibility for developing our international marketing activities in collaboration with our sales team. You will manage all our marketing activities, including web site development, newsletters and other online marketing, social media posts and international exhibitions, webinars and seminars. Ideally, you will have a suitable background in RF design to be able to produce technical marketing documents yourself.

  Requirements:

  • Passion to grow our business through international marketing

  • Experience in technical marketing

  • Excellent communication, presentation and social skills

  • A hands-on attitude to marketing

  • Experience in RF design is a strong asset

  We offer an inspiring position in the global RF simulator market, a flexible working environment, and the possibility to grow your skills.

  Interested? Please send your application and CV by 29 October 2021 to careers@optenni.com.

  Please also note our open position in technical sales.

  More information: CEO Jussi Rahola, Tel. +358 45 2658245, jussi.rahola@optenni.com

  Optenni – Innovation leader in RF design automation

  Optenni Ltd Tel: +358 45 2658245

  Tekniikantie 14 E-mail: info@optenni.com

  02150 ESPOO www.optenni.com

  FINLAND Business ID: 2268371-1

 • Optenni is looking for a Sales Engineer/Account manager

  Optenni has developed a globally recognized software tool Optenni Lab for automating design tasks related to antennas and other RF components. We have focused on an intuitive user experience and powerful algorithms, which significantly speed up repetitive tasks in RF design. Our customers are leading worldwide companies utilizing wireless technologies in various technology areas. We operate in a global market and are collaborating with other software companies and hardware manufacturers worldwide. Our office is located in the Innopoli technology park in Otaniemi, Espoo, Finland.

  Opportunity to grow in technical sales: we are looking for a Sales Engineer/Account Manager to strengthen our team and to boost our international sales. You will participate in developing our international sales and marketing activities and providing technical support to our customers.

  Requirements:

  • Enthusiasm for growing our business by finding new customers and developing relationships with existing ones

  • Ability to travel

  • Suitable technical background in RF design, including experience in circuit and/or electromagnetic design tools

  • Good communication, presentation and social skills

  • Experience in professional software tool sales is a strong asset

  The position is suitable for both experienced senior persons with strong sales skills and younger professionals with the right mindset. We offer an inspiring position in the global RF simulator market, a flexible working environment, the ability to influence our product development and the possibility to grow your skills.

  Interested? Please send your application and CV by 29 October 2021 to careers@optenni.com. Please also note our open position in technical marketing. More information: CEO Jussi Rahola, Tel. +358 45 2658245, jussi.rahola@optenni.com

  Optenni – Innovation leader in RF design automation

  Optenni Ltd Tel: +358 45 2658245

  Tekniikantie 14 E-mail: info@optenni.com

  02150 ESPOO www.optenni.com

  FINLAND Business ID: 2268371-1

Voit saada yrityksesi työpaikkailmoituksen listalle lähettämällä sen osoitteeseen ytmk@sahkoinsinoorikilta.fi