Tee yhteistyötä tulevaisuuden huippuosaajien kanssa!

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta on loistava ja hyvinvoiva opiskelijayhteisö, joka vie sähkötekniikan avulla maailmaa eteenpäin. Kilta pitää jäsenistään huolta ja työelämän taitojen oppiminen onkin yksi killan tärkeistä arvoista. Siksi myös yritysyhteistyö on killalle hyvin arvokasta. Kilta järjestää paljon yhteistyötapahtumia, joissa kiltalaiset pääsevät tutustumaan yhteistyöyrityksiin ja killan tärkeänä tehtävänä on jakaa esimerkiksi työpaikkailmoituksia jäsenistölle.

Lyhyesti killasta ja sen toiminnasta

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan jäsenistöstä valmistuvat maan parhaimmat matematiikkaa ja fysiikkaa soveltavat huippuosaajat. Killan tehtävänä on pitää jäsenistään huolta ja edistää aktiivisesti jäsenten ja toimijoiden jaksamista. Killassa opitaan myös tärkeitä työelämätaitoja ammattimaisen killan johtamisen kautta.

Yhteistyömahdollisuudet

Yhteistyömahdollisuuksista voi tiedustella lisää killan yrityssuhdemestarilta.

Yritysbrunssi

Yritysbrunssi on Sähköinsinöörikillan, bioinformaatioteknologian ainejärjestö Inkubion, sekä automaatio- ja systeemitekniikan ainejärjestö AS:n syksyllä järjestämä yritystapahtuma. Tapahtumassa luodaan yrityksille mahdollisuus tavata tulevaisuuden ammattilaisia maukkaan brunssin lomassa. Yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä oman ständin luona, pitää esitelmä ja/tai tuoda yritykselle tärkeitä tuotteita esille.

Haalarimainonta

Sähköinsinöörikillan ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat opiskelijahaalarinsa heti syksyn ensimmäisenä päivänä. Yritysten on mahdollista ostaa mainostilaa haalareista ja samalla lunastaa esiintymispaikka haalareiden luovutustilaisuuteen, "Haalarigaalaan". Tilaisuus on erinomainen paikka jäädä heti uusien opiskelijoiden mieleen.

Excursiot

Excursioiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua yritysmaailmaan. Excursioita, tai tuttavallisemmin excuja, järjestetään niin lähelle kuin kauaskin ja niillä tarkoituksena on päästä vierailemaan yrityksen tiloihin ja tutustumaan yrityksen kiinnostaviin työntekijöihin ja työtehtäviin. Hauskanpito ja teekkariperinteiden vaaliminen ovat tärkeä osa jokaista excua.

Potentiaalin Tasaus

Kiltamme viettää perinteikästä vuosijuhlaansa helmikuun kolmantena lauantaina. Potentiaalin Tasaus on kiltamme juhlavin ja rakkain tapahtuma. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua vuosijuhliin niin pienellä kuin suurellakin panoksella!

Killan nettisivut ja työpaikkamainokset

Killan nettisivuilla on listattu killan yritysyhteistyökumppanit. Killan sivuilta löytyvät myös yritysyhteistyökumppaneiden avoimet työpaikkamainokset. Nämä mainokset ohjataan killan jäsenistölle eteenpäin myös viikottaisin kiltamailin kautta, jotta kaikki mainokset saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden kiltalaisten arjessa.

Sössö

Sössö on Sähköinsinöörikillan hauska ja rakas opiskelijalehti. Sössö on kerännyt suosiota ja kartuttanut lukijamäärää jo vuodesta 1969 asti. Sössö ilmestyy perinteisesti paperisena, mutta myös Netti-Sössössä julkaistaan jatkuvasti uusia artikkeleja. Sössö tavoittaa noin tuhat elektroniikan, sähkötekniikan ja tietoliikennetekniikan opiskelijaa sekä koko tiedekunnan henkilökunnan. Lisäksi lehti lähetetään muille opiskelijajärjestöille. Yritysten on mahdollista saada mainostilaa Sössön sivuilta.

Olethan yhteydessä!

Yllämainituista mahdollisuuksista, sekä muista ideoista kiinnostuneena, voit olla yhteydessä Yrityssuhdemestariimme.

Yrityssuhdemestari

Emma Uusküla
emma.uuskula@sahkoinsinoorikilta.fi

Mainos Sössöön?

Killan lehden mediakortin löydät täältä ›

Työpaikkailmoitukset

 • Kesätyö / Harjoittelija, System Drives, Helsinki

  ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

  Kesätyö / Harjoittelija, System Drives, Helsinki

  Tarjoamme kesätyöharjoittelijan tehtävää ABB Oy, Motion, SD (System Drives) -organisaatiossa Helsingissä. Työt alkavat kesätyösopimuksella ja onnistuneen kesätyöjakson jälkeen on mahdollista saada jatkoa sopimukselle joustavalla osa-aikasopimuksella. Toimit SD:n ylläpidon Modules-tiimin harjoittelijana tehtävässä, joka on räätälöitävissä tarjoamaan joko mekaniikka- tai tehoelektroniikkaopiskelijalle mielenkiintoisia töitä. Opit tuntemaan taajuusmuuttajan toimintaperiaatteen, sen komponentit, sekä niiden mitoitusta ja vika-analyysia.

  Sähkötaustaisena työ sisältää tehoelektroniikkakomponenttien verifiointia ja mittauksia joko yksittäisenä komponenttina tai osana isompaa kokonaisuutta, testikytkentöjen rakentelua ja analysointia sekä tuotemuutosten implementointia.

  Mekaniikkataustaisena työ antaa mahdollisuuden tehdä taajuusmuuttajien mekaniikkasuunnittelua, detail- , mitta- ja kokoonpanokuvien päivitystä, tehoelektroniikkakomponenttien ja laitteen jäähdytysominaisuuksien  lämpö- ja jäähdytystestien rakentelua ja analysointia,. Mekaniikkatyössä käytetään Creo, Autocad, SAP & Microsoft Office työkaluja. Tehtävä on myös räätälöitävissä sisältämään sekä mekaniikka että sähkötöitä.

  Edellytämme soveltuvia ja menestyksellisesti eteneviä opintoja (ensimmäinen – kolmas vuosikurssi) konetekniikan tai sähkötekniikan alalta, sekä tietoteknistä osaamista. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja organisointikykyinen. Tehtävä edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä juna-aseman vieressä.

  Työn ensimmäinen jakso alkaa toukokuussa 2024 ja menestyksellisesti hoidetun työn jälkeen on mahdollisuus saada jatkoa sopimukselle.

  Lisätietoja tehtävästä antaa : Jonas Strandell +358 50 332 9222 tai Aku Forsström +358 50 332 5288

  Hakemukset: Lähetä CV sekä lyhyt ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: jonas.strandell@fi.abb.com sekä aku.forsstrom@fi.abb.com

  Kun lähetätte CVn pyytäisin, että kirjoitatte ”subject” kenttään: #Modules2024

  ABB:llä tietosuojaa koskevat oikeutesi ovat etusijalla. Tässä selosteessa https://new.abb.com/privacy- notice/fi/candidate kerrotaan, miten ja minkä vuoksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi ja mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tämän tietosuojaselosteen.

Voit saada yrityksesi työpaikkailmoituksen listalle lähettämällä sen osoitteeseen emma.uuskula@sahkoinsinoorikilta.fi