Tee yhteistyötä tulevaisuuden huippuosaajien kanssa!

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta on loistava ja hyvinvoiva opiskelijayhteisö, joka vie sähkötekniikan avulla maailmaa eteenpäin. Kilta pitää jäsenistään huolta ja työelämän taitojen oppiminen onkin yksi killan tärkeistä arvoista. Siksi myös yritysyhteistyö on killalle hyvin arvokasta. Kilta järjestää paljon yhteistyötapahtumia, joissa kiltalaiset pääsevät tutustumaan yhteistyöyrityksiin ja killan tärkeänä tehtävänä on jakaa esimerkiksi työpaikkailmoituksia jäsenistölle.

Lyhyesti killasta ja sen toiminnasta

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan jäsenistöstä valmistuvat maan parhaimmat matematiikkaa ja fysiikkaa soveltavat huippuosaajat. Killan tehtävänä on pitää jäsenistään huolta ja edistää aktiivisesti jäsenten ja toimijoiden jaksamista. Killassa opitaan myös tärkeitä työelämätaitoja ammattimaisen killan johtamisen kautta.

Yhteistyömahdollisuudet

Yhteistyömahdollisuuksista voi tiedustella lisää killan yrityssuhdemestarilta.

Yritysbrunssi

Yritysbrunssi on Sähköinsinöörikillan, bioinformaatioteknologian ainejärjestö Inkubion, sekä automaatio- ja systeemitekniikan ainejärjestö AS:n syksyllä järjestämä yritystapahtuma. Tapahtumassa luodaan yrityksille mahdollisuus tavata tulevaisuuden ammattilaisia maukkaan brunssin lomassa. Yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä oman ständin luona, pitää esitelmä ja/tai tuoda yritykselle tärkeitä tuotteita esille.

Haalarimainonta

Sähköinsinöörikillan ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat opiskelijahaalarinsa heti syksyn ensimmäisenä päivänä. Yritysten on mahdollista ostaa mainostilaa haalareista ja samalla lunastaa esiintymispaikka haalareiden luovutustilaisuuteen, "Haalarigaalaan". Tilaisuus on erinomainen paikka jäädä heti uusien opiskelijoiden mieleen.

Excursiot

Excursioiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua yritysmaailmaan. Excursioita, tai tuttavallisemmin excuja, järjestetään niin lähelle kuin kauaskin ja niillä tarkoituksena on päästä vierailemaan yrityksen tiloihin ja tutustumaan yrityksen kiinnostaviin työntekijöihin ja työtehtäviin. Hauskanpito ja teekkariperinteiden vaaliminen ovat tärkeä osa jokaista excua.

Potentiaalin Tasaus

Kiltamme viettää perinteikkäitä vuosijuhliaan helmikuun kolmantena lauantaina. Potentiaalin Tasaus on kiltamme juhlavin ja rakkain tapahtuma. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua vuosijuhliin niin pienellä kuin suurellakin panoksella. Killan 100-vuotisjuhla PoTa100 lähestyy myös kovaa vauhtia. Jos yrityksesi on kiinnostunut 100-vuotisjuhlasta, kannattaa ohjautua osoitteeseen sik100.fi.

Killan nettisivut ja työpaikkamainokset

Killan nettisivuilla on listattu killan yritysyhteistyökumppanit. Killan sivuilta löytyvät myös yritysyhteistyökumppaneiden avoimet työpaikkamainokset. Nämä mainokset ohjataan killan jäsenistölle eteenpäin myös viikottaisin kiltamailin kautta, jotta kaikki mainokset saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden kiltalaisten arjessa.

Sössö

Sössö on Sähköinsinöörikillan hauska ja rakas opiskelijalehti. Sössö on kerännyt suosiota ja kartuttanut lukijamäärää jo vuodesta 1969 asti. Sössö ilmestyy perinteisesti paperisena, mutta myös Netti-Sössössä julkaistaan jatkuvasti uusia artikkeleja. Sössö tavoittaa noin tuhat elektroniikan, sähkötekniikan ja tietoliikennetekniikan opiskelijaa sekä koko tiedekunnan henkilökunnan. Lisäksi lehti lähetetään muille opiskelijajärjestöille. Yritysten on mahdollista saada mainostilaa Sössön sivuilta.

Olethan yhteydessä!

Yllämainituista mahdollisuuksista, sekä muista ideoista kiinnostuneena, voit olla yhteydessä Yrityssuhdemestariimme Ottoon.

Yrityssuhdemestari

Otto Julkunen
044 973 2842
otto.julkunen@aalto.fi

Mainos Sössöön?

Killan lehden mediakortin löydät täältä ›

Työpaikkailmoitukset

 • nLIGHT Oy is planning to hire a technically oriented summer intern for 1.6. – 31.8.

  nLIGHT Oy is planning to hire a technically oriented summer intern for 1.6. – 31.8. period. Location is nLIGHT Oy at Sorronrinne 9, 08500 Lohja, with approx. 100% on-site presence required. Normal office hours. You will get to work on a wide range of topics depending on your background, skillset, and progress: simulating optical waveguides, doing data analysis and mining, assembling one electronics project, and doing optical measurements on specialty optical fibers. You can check nLIGHT background information from www.nlight.net address, but bear in mind that the activity in Finland consists of development and manufacturing of specialty optical fibers only.

  You do not need to tick all the boxes we’re looking for, but this kind of skillsets are of interest:

  • Basic understanding of electronics assembly
  • Hands-on capability to perform optical measurements
  • Computer literate
  • can learn to run and edit Matlab scripts
  • can summarize results in excel
  • can learn data visualization with other software

  Please send your cv/application to anneli.jarvinen@nlight.net and we’ll get back to you.

 • Ensto etsii tuorespesialistia

  Etsimme nyt osaksi sähkönjakeluliiketoimintaamme tuotespesialistia, jonka toimenkuvaan kuuluu tekninen tuki omalle henkilöstölle ja teknisen markkinointimateriaalin kehittäminen ja ylläpito. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi hiljattain valmistuneelle tai valmistumassa olevalle sähkövoimatekniikan insinöörille, DI:lle tai muun soveltuvan alan opiskelijalle/alumnille.

  Tässä tehtävässä asenne ja halu oppia ja kehittyä ratkaisee, lisäksi toivomme hakijalta tavoitteellista ja itsenäistä otetta tekemiseen, ratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Eduksi katsotaan, jos sinulla on jo kokemusta jakeluverkkojen rakentamisesta, sähkönjakeluverkkojen tuntemusta ja kokemusta teknisen markkinointimateraalien tekemisestä, mutta edellytyksiä tehtävään hakemiselle nämä eivät ole. Työpisteesi sijaitsee Porvoossa, mutta myös ajoittainen etätyö on tässä tehtävässä mahdollista.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä modernit työvälineet. Enstosta saat joustavan työnantajan, joka haluaa tarjota työntekijöilleen parhaat mahdollisuudet menestyä!

  Meille Enstossa energiatehokkuus ja kestävämmän yhteiskunnan rakentaminen ovat sydämen asioita. Kansainvälisen perheyrityksen inspiroiva ja innostava ilmapiiri vauhdittaa ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

  Kiinnostuitko? Kuulisimme mielellämme lisää sinusta ja taustastasi. Lähetäthän hakemuksesi ja lisää mukaan CV tai LinkedIn -linkki 16.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Pulkkinen, tuotehallintapäällikkö, puh. 040 513 6321tai s-posti: petteri.pulkkinen@ensto.com.

  Haku alkaa 19. huhtikuuta 2021 ja päättyy 16. toukokuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

  Linkki ilmoitukseen: https://ats.talentadore.com/apply/Tuotespesialisti%2C-Ensto-DSO/m2qX9D

 • eSett etsii sähkö- tai energiatekniikan osaajaa

  eSett Oy tekee sähkön toimituksiin liittyvää sähkömarkkinoiden taseselvitystä Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa sekä tukee sähkömarkkinoiden kehittymistä tehokkaaksi ja vähäpäästöiseksi.

  Olemme nuori yhtiö, jolle henkilöstö ja hyvä yhteishenki ovat tärkeitä. Haemme nyt sähkö- tai energiatekniikan osaajaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan taseselvityksestä ja asiakkaista vastaavaa tiimiämme.

  Voit olla vasta urasi alkuvaiheilla, mutta sinulla on intoa ja rohkeutta osallistua kiinnostaviin kehityshankkeisiin ja vaihteleviin asiakastilanteisiin. Tehtävässä pääset työskentelemään myös itsenäisesti. Sähkömarkkinat ovat mielenkiintoisessa muutosvaiheessa, ja tiimissämme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen. Tuemme sinua ammatillisessa kehittymisessäsi ja tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa sähkömarkkinoiden asiantuntijaksi.

  Uskomme, että menestys luodaan yhdessä. Positiivinen, avoin ja ammattimainen 16 hengen työyhteisömme tukee sinua työssäsi, ja osaava selvitystiimimme on turvanasi työsi eri vaiheissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Käpylässä, mutta tarjoamme myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

  Sopisitko joukkoomme?

  Haluamme sinun menestyvän uudessa työssäsi. Siksi toivomme, että

  • olet vastavalmistunut tai diplomityösi on loppusuoralla

  • olet opiskellut yliopistossa sähkö- tai energiatekniikkaa

  • sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

  • kykenet itseohjautuvaan työskentelyyn

  • tartut innolla tehtäviin ja uusiin haasteisiin.

  Erotut joukosta, jos

  • haluat kuulua innostavaan ja vuorovaikutteiseen tiimiin

  • pidät työskentelystä tietojärjestelmien parissa

  • olet oma-aloitteinen, huolellinen ja vastuullinen.

  Tehtäviisi kuuluu

  • taseselvitys- sekä taseselvitysjärjestelmän

  • ylläpitotehtäviä

  • asiakaspalvelutehtäviä

  • taseselvityksen kehityshankkeisiin osallistuminen.

  Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus 14.5.2021 mennessä osoitteeseen recruitment@esett.com. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

  Kerromme sinulle myös mielellämme lisää tehtävästä ja organisaatiostamme. Lisätietoja voit tiedustella johtaja Tuomas Lahdelta, puh. 010 501 8506.

  eSett Oy tarjoaa sähkömarkkinoiden taseselvityspalveluja yli tuhannelle sähkömarkkinaosapuolelle Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Helpotamme asiakkaidemme elämää huolehtimalla taseselvityksestä heidän puolestaan tehokkaasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. eSett Oy on pohjoismaisten kantaverkkoyhtiöiden (Fingrid Oy, Statnett SF, Svenska kraftnät ja Energinet) yhteisomistama yritys.

  Lue meistä lisää täältä.

  Lisätietoa löytyy myös täältä.

 • ELEC etsii opintoneuvojaa

  Sähkötekniikan korkeakoulu on yksi Aallon kuudesta korkeakoulusta. Meillä sähkötekniikka, luonnontieteet ja informaatioteknologia punotaan yhteen älykkäiksi järjestelmiksi, jotka säästävät energiaa ja lisäävät hyvinvointia. Yksi vahvuuksistamme on tiivis ja kansainvälinen yhteishenki.

  Haemme Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakoulun opintoneuvolaan

  opintoneuvojaa

  Opintoneuvojana annat yleistä opintoneuvontaa kasvokkain, puhelimitse, sähköpostilla ja eSupport-järjestelmän kautta sekä päivystystät opiskelijapalvelupisteellä kampuksen ollessa auki. Neuvot esimerkiksi henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) laatimisessa sekä Sisu-järjestelmän yleisessä käytössä. Pääset osallistumaan erilaisten tapahtumien toteutukseen, mm. orientaatioviikko ja ensimmäisen vuoden opiskelijoiden koulukohtaiset tapahtumat. Työtehtävään kuuluu monipuoliset toimistotehtävät, kuten maisteri- ja kandivaiheen akateemisten johdantokurssien assistenttitehtävät ja ohjauksen järjestelyt.

  Sähkötekniikan korkeakoulun opintoneuvojat hoitavat kaikkien koulutusohjelmien neuvontaa.

  Opintoneuvojana työskentelet osana ammattitaitoista ja mukavaa asiantuntijatiimiä. Sinulla on tukenasi kokeneita kollegoita ja teet työtä yhdessä kahden muun osa-aikaisen opintoneuvojan kanssa.

  Toivottu osaaminen

  Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen opintoneuvoja, joka tuntee entuudestaan Sähkötekniikan korkeakoulun opintoja. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, jossa sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito suomeksi ja englanniksi on tarpeen. Sujuva ruotsin kielen taito on tehtävässä erityisesti eduksi, mutta ei edellytys. Toivomme sinulla olevan valmiutta esiintymiseen. Hyviä tietoteknisiä valmiuksia pääset hyödyntämään käytössämme olevien tietojärjestelmien parissa.

  Lisätietoja ja hakeminen

  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 21.5.2021 mennessä.

  Tehtävä on määräaikainen lukuvuoden 2021-2022 ajan ja alkaa 6.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen tarkempi kesto sovitaan erikseen.

  Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti. Työaika on keskimäärin 10 h/vko, johon voi kuulua päivystystä noin 4-6h/vko.

  Lisätietoja tehtävästä antavat Jenni Tulensalo, puh: 050 599 2438, jenni.tulensalo@aalto.fi, Tuula Noponen, puh: 050 408 1024, tuula.noponen@aalto.fi

  Linkki ilmoon: Opintoneuvoja | Aalto-yliopisto

Voit saada yrityksesi työpaikkailmoituksen listalle lähettämällä sen osoitteeseen ytmk@sahkoinsinoorikilta.fi