Tee yhteistyötä tulevaisuuden huippuosaajien kanssa!

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta on loistava ja hyvinvoiva opiskelijayhteisö, joka vie sähkötekniikan avulla maailmaa eteenpäin. Kilta pitää jäsenistään huolta ja työelämän taitojen oppiminen onkin yksi killan tärkeistä arvoista. Siksi myös yritysyhteistyö on killalle hyvin arvokasta. Kilta järjestää paljon yhteistyötapahtumia, joissa kiltalaiset pääsevät tutustumaan yhteistyöyrityksiin ja killan tärkeänä tehtävänä on jakaa esimerkiksi työpaikkailmoituksia jäsenistölle.

Lyhyesti killasta ja sen toiminnasta

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikillan jäsenistöstä valmistuvat maan parhaimmat matematiikkaa ja fysiikkaa soveltavat huippuosaajat. Killan tehtävänä on pitää jäsenistään huolta ja edistää aktiivisesti jäsenten ja toimijoiden jaksamista. Killassa opitaan myös tärkeitä työelämätaitoja ammattimaisen killan johtamisen kautta.

Yhteistyömahdollisuudet

Yhteistyömahdollisuuksista voi tiedustella lisää killan yrityssuhdemestarilta.

Yritysbrunssi

Yritysbrunssi on Sähköinsinöörikillan, bioinformaatioteknologian ainejärjestö Inkubion, sekä automaatio- ja systeemitekniikan ainejärjestö AS:n syksyllä järjestämä yritystapahtuma. Tapahtumassa luodaan yrityksille mahdollisuus tavata tulevaisuuden ammattilaisia maukkaan brunssin lomassa. Yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä oman ständin luona, pitää esitelmä ja/tai tuoda yritykselle tärkeitä tuotteita esille.

Haalarimainonta

Sähköinsinöörikillan ensimmäisen vuoden opiskelijat saavat opiskelijahaalarinsa heti syksyn ensimmäisenä päivänä. Yritysten on mahdollista ostaa mainostilaa haalareista ja samalla lunastaa esiintymispaikka haalareiden luovutustilaisuuteen, "Haalarigaalaan". Tilaisuus on erinomainen paikka jäädä heti uusien opiskelijoiden mieleen.

Excursiot

Excursioiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua yritysmaailmaan. Excursioita, tai tuttavallisemmin excuja, järjestetään niin lähelle kuin kauaskin ja niillä tarkoituksena on päästä vierailemaan yrityksen tiloihin ja tutustumaan yrityksen kiinnostaviin työntekijöihin ja työtehtäviin. Hauskanpito ja teekkariperinteiden vaaliminen ovat tärkeä osa jokaista excua.

Potentiaalin Tasaus

Kiltamme viettää perinteikkäitä vuosijuhliaan helmikuun kolmantena lauantaina. Potentiaalin Tasaus on kiltamme juhlavin ja rakkain tapahtuma. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua vuosijuhliin niin pienellä kuin suurellakin panoksella. Killan 100-vuotisjuhla PoTa100 lähestyy myös kovaa vauhtia. Jos yrityksesi on kiinnostunut 100-vuotisjuhlasta, kannattaa ohjautua osoitteeseen sik100.fi.

Killan nettisivut ja työpaikkamainokset

Killan nettisivuilla on listattu killan yritysyhteistyökumppanit. Killan sivuilta löytyvät myös yritysyhteistyökumppaneiden avoimet työpaikkamainokset. Nämä mainokset ohjataan killan jäsenistölle eteenpäin myös viikottaisin kiltamailin kautta, jotta kaikki mainokset saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden kiltalaisten arjessa.

Sössö

Sössö on Sähköinsinöörikillan hauska ja rakas opiskelijalehti. Sössö on kerännyt suosiota ja kartuttanut lukijamäärää jo vuodesta 1969 asti. Sössö ilmestyy perinteisesti paperisena, mutta myös Netti-Sössössä julkaistaan jatkuvasti uusia artikkeleja. Sössö tavoittaa noin tuhat elektroniikan, sähkötekniikan ja tietoliikennetekniikan opiskelijaa sekä koko tiedekunnan henkilökunnan. Lisäksi lehti lähetetään muille opiskelijajärjestöille. Yritysten on mahdollista saada mainostilaa Sössön sivuilta.

Olethan yhteydessä!

Yllämainituista mahdollisuuksista, sekä muista ideoista kiinnostuneena, voit olla yhteydessä Yrityssuhdemestariimme Ottoon.

Yrityssuhdemestari

Otto Julkunen
044 973 2842
otto.julkunen@sahkoinsinoorikilta.fi

Mainos Sössöön?

Killan lehden mediakortin löydät täältä ›

Työpaikkailmoitukset

 • Open position at GE Healthcare at Vallilla

  Do you want to be part of today’s most exciting technology development? GE Healthcare’s monitoring solutions business is expanding in Helsinki. We develop technologies to make healthcare affordable and accessible all over the world. At GE, you would be solving technical challenges for an important purpose. We offer opportunities within software, hardware, electrical, mechanical, and applied engineering. Many of the roles are suitable for people who are finishing their studies and looking for their first permanent position. The positions are full-time. You need to be proficient in English; Finnish is not required. Click on the links below for more information!

  Positions currently open for applications

  Let our recruiters know you’re interested

  Create a job alert

  Hear directly from our recruiting managers

  Visit us virtually

 • Large Motors and Generators, Helsinki

  ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 105 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com  

  Tarjoamme osa-aikaista (n. 8-16h/viikossa) CI/OPEX -harjoittelijan tehtävää ABB Oy:ssä Helsingissä. Tehtävässä toimit Large Motors & Generators -liiketoimintayksiköissä Continuous Improvement - toiminnon tukena. Viikoittain työajat on mahdollista sopia joustavasti opintojen mukaan. Työtä voi tehdä myös soveltuvin osin etänä.

  Tehtäviisi kuuluu vaihtelevat operatiivisen toiminnan kehitystehtävät. Tulet olemaan mukana valituissa kehitysprojekteissa, erikseen sovittavissa rooleissa. Teet yhteistyötä yksikön eri toimintojen kanssa, kuten hankinta, logistiikka, tuotanto ja laatu. Työssä saat hyvän näkemyksen kansainvälisen yrityksen tilaus- toimitusprosessien käytännöntoteutuksesta.

  Edellytämme tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. sähkötekniikka, konetekniikka, automaatiotekniikka, tuotantotalous, toinen – neljäs vuosikurssi) sekä mielellään hyvää osaamista tietokoneohjelmista, kuten MS Office -ohjelmat, Sharepoint, Power BI ja Power Automate. Arvostamme tehtävässä kehityshenkisyyttä ja organisointikykyä. Aikaisempi kokemus tuotannon ja hankinnan prosesseista on eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.

  Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä juna-aseman vieressä. Työ on mahdollista aloittaa mahdollisimman pian haun päätyttyä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa: Kari Löllö, Vice President, Continuous Improvement, pe 10.9 klo 13:00 – 14:30, Ti 14.9 14:00 – 15:30 tai ma 20.9 klo 10:30 – 12:00, puh. +358 50 3323 066.

  Hakemukset: Lähetä CV sekä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään pe 24.9.2020 sähköpostitse osoitteeseen: kari.lollo(a)fi.abb.com

  ABB:llä tietosuojaa koskevat oikeutesi ovat etusijalla. Tässä selosteessa https://new.abb.com/privacy- notice/fi/candidate kerrotaan, miten ja minkä vuoksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi ja mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tämän tietosuojaselosteen.

Voit saada yrityksesi työpaikkailmoituksen listalle lähettämällä sen osoitteeseen ytmk@sahkoinsinoorikilta.fi