Yritystapahtumia ja vastapainoa opiskelulle

Teekkarielämä ei ole pelkkää saunomista, juhlimista ja muita huvituksia—tai no, on se sitäkin.

Tapahtumat

5.4.2023 11.00

Laitosrieha

Tutustumista ELECin laitoksiin ja tutkimukseen

11.4.2023 16.00

Yhteislähtö Teekkarispeksiin!

Mennään yhdessä katsomaan Teekkarispeksi 2023 Univelka!

15.4.2023 13.00

RWBK:n 90-vuotisjuhlakonsertti

Uudempaa ranskalaista torvimusiikkia Musiikkitalolla

13.5.2023 4.00

Opiskelijoiden SM-kisat Helsinki City Running Dayn yhteydessä

Juoksua ja hientuoksua Hesoissa


Uutiset

21.2.2023 11.15

Palkitut kiltalaiset Potentiaalin Tasaus 102:ssa

Killan kunnianosoitukset

Kuvia tapahtumista.

Kuvagalleria ›

Sinustako kilta-aktiivi?

Tule mukaan kiltatoimintaan ›

Yritystapahtumia ja vastapainoa opiskelulle

Toimintaa ylläpitää ja järjestää jaokset ja toimikunnat.

Rakenna kaikkea elektroniikkaan liittyvää

Elepaja on sähköinsinöörikillan ylläpitämä elektroniikkapaja, jossa opiskelijat pääsevät soveltamaan koulussa oppimiaan taitojaan käytännön projekteissa. Opiskelijat ovat aikojen saatossa rakentaneet pajalla mitä monimuotoisempia projekteja kuten ensimmäisiä ledivilkkujaan, teslakäämejä, robotteja ja radiolähettimiä. Jos elektroniikan rakentelu kiinnostaa tai tarvitset jonkun projektin kanssa apua niin tule ihmeessä käymään elepajalla. Pajan varustukseen kuluu perustyökalut, piirilevyn syövytysvälineet, kolvit, komponentit, pylväsporakone sekä laaja valikoima mittauslaitteita. Ota siis kola ja tule nauttimaan elepajan mukavasta ilmapiiristä Elepajan uusissa tiloissa kanditaattikeskuksessa ruokala alvarin alla. Tästä pääset liittymään elepajan Telegram-ryhmään.

Urheilua ja lajikokeiluja

Hyvinvointitoimikunta pyörittää montaa asiaa killassamme. Yksi näistä asioista on urheilun ja lajikokeiluiden tarjoaminen kiltalaisille. Järjestämme säännöllisesti muiden kiltojen kanssa yhteistyössä mahdollisuuksia pelata esimerkiksi säbää ja muita urheilulajeja. Jopa kesällä monien harrastuksien jäädessä tauolle, voit tulla messiin pelaamaan lentopalloa viikottain. Lajikokeiluita on tarjolla läpi vuoden ja niitä järjestetään yhteistyössä Otaniemen eri urheilu/harrastelujärjestöjen kanssa. Pidä silmät auki killan nettisivujen tapahtumaosiossa ja liity Telegram-ryhmään. Jos sinulla on ehdotuksia lajikokeiluihin, nykäise urheiluvastaavia tai hyvivointimestaria hihasta!

Kulttuuria ja juhlia teatterista sitseihin

Hyvinvointitoimikunta järjestää urheilun ja lajikokeilun lisäksi myös kultturelleja tapahtumia ja menoja kiltalaisille. Näihin kultturelleihin tapahtumiin kuuluu hauskaa laidasta laitaan, eli keittiöstä teatteriin ja teatterista mitä mielenkiintoimpiin museoihin. Lisäksi ohjelmatoimikunta viihdyttää kiltalaisia erilaisilla juhlilla rennoista saunailloista juhlavimpiin sitseihin. Killan nettisivujen Tapahtumat-osiosta voit tutkia tulevia kulttuuritapahtumia.

Yhteistyö yritysten kanssa

Killassa toimiva yritystoimikunta vastaa siitä, että killan talous pysyy pystyssä, mutta tämän lisäksi he myös tarjoavat kiltalaisille mahdollisuuksia solmia suhteita alamme huippuyritysten kanssa. Tällaisia mahdollisuuksia järjestetään excujen muodossa, joissa kiltalaiset usein pääsevät yrityksen omiin tiloihin tutustumaan yrityksen toimintaan ja henkilökuntaan, sekä erilaisten Otaniemessä järjestettävien yrityssuhdetapahtumien muodossa. Otaniemi-yritystapahtumia ovat esimerkiksi yrityksien kanssa yhteistyössä järjestetyt saunaillat, sekä jokavuotinen yritysbrunssi. Ilmottautumiset näihin tapahtumiin onnistuvat Tapahtumat-osiosta killan nettisivuilta.

Kansainvälisty ja luo suhteita

Ulkotoimikunta järjestää kiltalaisten iloksi tapahtumia monien ystävyysjärjestöjen kanssa niin suomessa kuin ulkomaillakin. UTMK:n järjestämissä tapahtumissa pääset kasvattamaan ystäväpiiriäsi Otaniemen ulkopuolelle ja jopa kansainvälistymään toden teolla. UTMK järjestää paljon toimintaa myös vaihto-opiskelijoille ja näihin tapahtumiin kannattaa ehdottomasti osallistua, jos tahtoo luoda ystävyyssuhteita ympäri maailman.

Killan toimintaan mukaan

Kuinka pääset kiltatoimintaan mukaan?

Kiltakokous

Kiltakokous on killan ylintä toimivaltaa käyttävä elin, joka koostuu kaikista killan varsinaisista jäsenistä. Kiltakokouksen tehtävänä on valvoa hallituksen toimintaa ja päättää kaikkia kiltalaisia koskevista asioista. Kevään kiltakokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä annetaan vanhalle hallitukselle vastuunvapautus, mikäli tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksytään. Syksyn kiltakokous on moniosainen, jonka 1. osassa valitaan hallituksen muodostaja. 2. osassa valitaan hallitus ja 3. osassa valitaan toimihenkilöt. Tämän kokouksen jälkeen killalla on kaikki toimijat valittuna seuraavalle vuodelle. Tämän lisäksi voidaan pitää ylimääräisiä kokouksia, jos hallitus, yleinen kokous tai vähintään 20 kiltalaista sitä kannattaa. Killan sääntöihin voit tutustua tarkemmin täältä.

Kähmyt

Killan kähmykaudella voit osoittaa kiinnostuksesi erilaisiin kiltarooleihin kähmyämällä kähmykoneen kautta. Kähmykausi käynnistyy alkusyksystä ja kestää syksyn 3. kiltakokoukseen asti, jossa kiltalaiset äänestävät ensivuoden toimihenkilöt. Hallitusvirkaan pyrkiessä täytyy kähmyäminen tehdä syksyn 2. kiltakokoukseen mennessä. Kähmyttäessäsi voit vapaasti valita tai keksiä roolin ja pyrkiä hallitukseen tai toimihenkilöksi. Muista kuitenkin, että kähmyäminen ei ole sitova killan tehtäviin vaan enemmänkin mielenkiinnon osoitus.