Kultaiset ansiomerkit

Potentiaalin Tasauksessa myönnettiin kultaiset ansiomerkit seuraaville henkilöille

Ukko Kasvi

Tämä kiltalainen on ollut näkyvä ja etenkin kuuluva persoona killan tapahtumissa pitkään. Jo fuksivuodestaan alkaen hän on osoittanut suurta kiinnostusta sitsi- ja laulukulttuuriin sekä niiden kehittämiseen. Monena vuonna tämä kiltalainen on kannatellut killan laulukulttuuria harteillaan ja opastanut uusia lukkarikisällejä sitsikulttuurin saloihin. Hänen kynästään on myös syntynyt useita suosittuja sitsibiisejä.

Tämän kiltalaisen kädenjälki on näkynyt myös killan medioissa, Sössössä, sekä striimeissä. Viimeisimpänä projektinaan laulukulttuurin kehittämiseksi hän oli yksi uusimman Juotoksen päätoimittajista. Tänään PoTa100:n lisäksi hän juhlistaa osallistumistaan sadansille sitseille - ja kuinkas muutenkaan kuin lukkaroimalla.

Emmaleena Ahonen

Tämä lämminsydäminen, reilu ja periksiantamaton henkilö aloitti kiltauransa heti fuksina hupitoimikunnassa ja sen jälkeen hän ei ole nostanut jalkaa kaasulta hetkeksikään. Tämän jälkeen hänet on voinut nähdä killassa toimihenkilönä useassa eri virassa, sekä hallituksessa sihteerinä ja fuksikapteenina. Nimetyt toimihenkilövirat eivät kuitenkaan tätä henkilöä juurikaan pidättele vaan hänet voidaan nähdä tekemässä hommia ja tarjoutumassa auttamaan killan jokaisella mahdollisella osa-alueella ja jopa korkeakoulun puolella abimarkkinoinnissa.

Apua pyydettäessä tämän henkilön sanavarastoon ei kuulu sana “Ei”, vaan hän pyyteettömästi tarjoutuu auttamaan aina kun on mahdollista. Viimeisimpinä vuosina hän on puurtanut yhden killan isoimpien projektien parissa vastoinkäymistä huolimatta ja toiminut Potentiaalin tasaus 100:sen pääjärjestäjänä eli näiden juhlien mahdollistajana.

Jonna Tammikivi

Tämä positiivinen ja suorastaan iloa pirskahteleva henkilö on ollut killassa vaikuttamassa monessa eri tehtävässä. Heti fuksivuonna hän lähti hupitoimikuntaan ja jatkoi hovimestarina seuraavana vuonna. Tämän jälkeen hän päätti lähteä viemään kiltatoimintaa eteenpäin fuksikapteenina. Lisäksi hän on ollut aktiivisesti mukana ja ottanut todella ison roolin Sössössä. Hänelle kuuluu myös suuri kiitos killan monien tapahtumien ikuistamisesta killan kuva-arkistoon. Ilman hänen panostustaan olisi monien tapahtumien valokuvaaminen jäänyt kokonaan. / Vielä tämän lisäksi, päätti tämä henkilö lähteä ottamaan ison vastuun Potentiaalin Tasaus 100-vuosijuhlasta toisena pääjärjestäjänä.

Tämä henkilö on käsittämättömällä sinnikkyydellään nähnyt paljon vaivaa killan ja erityisesti tapahtumien onnistumisen eteen. Hän edustaa teekkariuden perimmäisiä arvoja oppimalla, tekemällä, ja opettamalla, ja monella onkin ollut ilo toimia hänen kanssaan.

Sini Huhtinen

Tämä kiltalainen aloitti kiltatoimintansa vauhdikkaasti lähtemällä fuksivuonnaan toimariksi HTMK:hon ja aktiivisesti mukaan killan valtuustoon, jossa hän viihtyikin sen viime hetkiin saakka. Valtuustossa hän oli jo fuksina edistämässä killan brändiuudistusta. Fuksivuoden jälkeen, tämä henkilö jatkoikin hallitukseen, Hovimestarin virkaan. Kiltauransa aikana hän on tarjonnut monesti ammattitaitoista apuaan ja ottanut tarvittaessa ohjat vanhan hovimestarin ottein.

Samalla hän on ollut kannustava ja kaikki huomioon ottava kiltatoveri. Hänet on myös tunnettu killan kahvinkeittäjänä. Viimeisimpänä hän otti hoitaakseen SIK100-Seminaarin, jonka hän vei vastoinkäymisistä huolimatta hienosti maaliin.

Elias Hirvonen

Tämä kiltalainen on todellinen hyvän mielen tyyppi, joka saa positiivisuuden tarttumaan muihinkin reiluudellaan ja kaikki mukaan ottavalla asenteellaan. Yksi kultaisen ansiomerkin kriteereistä onkin esimerkillään innostaminen entistä aktiivisempaan kiltatoimintaan ja tämä henkilö on tämän kriteerin perikuva.

Hän on ehtinyt vuosien mittaan tehdä killassa kaikenlaista, ja hänen energiseen apuunsa on voinut monesti luottaa. Hänet voi muistaa muun muassa hyvinvointimestarin roolista ja Sössön päätoimittajan ohjaksissa istumisesta. Sössössä tämä kiltalainen on näkynyt muutenkin useamman vuoden ajan ja piristänyt kiltalaisia jutuillaan. Ison kiitoksen hän ansaitsee myös vetovastuustaan SIK100-terassiprojektissa, joka ilahduttaa ihmisiä toivottavasti vielä monien vuosienkin päästä.

Leo Kivikunnas

Tämän kiltalaisen panosta omalla vastuualueellaan voidaan sanoa lähes korvaamattomaksi. Hän on toiminut killassa muun muassa yrityssuhdevastaavana ja web-kisällinä, mutta tärkeimmän panoksensa hän on tehnyt killan hallinnon parissa. Tämä kiltalainen otti rahastonhoitajan hommat niin hyvin haltuun, että hänen apuaan kysellään edelleenkin.

Lisäksi hän on killan valtuustossa ja toiminnantarkastajana varmistanut jo useamman vuoden ajan, että killan talousasiat hoidetaan tarkasti ja ammattimaisesti. Tällainen työ jää helposti turhan näkymättömäksi ja siitä harvemmin muistaa kukaan kiittää. Vaikka toiminta on kuitenkin elintärkeää killalle, eikä kiltatoiminta ilman sitä pyörisi. Tämä kiltalainen on kiitoksensa ansainnut.