Saunalautta

Kerro mielipiteesi saunalautasta lomakkeella ja osallistu keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 20.7.!

Hei kiltalaiset!

Teekkarius 150 projektitoimikunta on valinnut juhlavuoden projektiksi saunalautan. Saunalautta tullaan toteuttamaan TTER tuella sekä yrityksien sponsoroinnilla. TTER tuen ehtoihin liittyy kuitenkin vaatimus lautan tarjoamisesta vuokrauskäyttöön viideksi vuodeksi. Teekkarius 150 toimikunnan toiminta loppuu vuoden lopulla, eikä myöskään AYY halunnut lauttaa hoidettavakseen, joten projektitoimikunta on nyt päättänyt tarjota lautan omistusta ja ylläpitoa killoille ja yhdistyksille.

Lisätietoa lautasta löydät tästä!

Sähköinsinöörikillan hallitus on keskustellut projektista ja todennut olevansa kiinnostunut projektista, mutta haluavansa selvittää ensin kiltalaisten mielipiteitä. Mielipiteesi ja kiinnostuksesi voit esittää tässä lomakkeessa. Kaikki mielipiteet ovat arvokkaita ja toivomme mahdollisimman paljon vastauksia.

Aiheesta järjestetään keskustelutilaisuus keskiviikkona 20.7. klo 18 kiltahuoneella. Tilaisuudessa esitellään projekti erityisesti meidän killan näkökulmasta, jonka jälkeen aiheesta voi vapaasti kysyä kysymyksiä ja esittää mielipiteitä. Tilaisuudessa pääsee myös vaikuttamaan projektin etenemiseen ja ilmaisemaan kiinnostuksensa projektiin osallistumisesta ja toimikuntaan liittymisestä.

Tervetuloa!