Hallituksen kuulumiset

13.4.2021

Ilmoitusasiat

Kilometrikisa loppuu kohta. SIK on 800km jäljessä.

Huomenna on fuksien Wappusitsit.

Ulkona on lämmintä. Alkaa olla pian wappufiilistä.

SIK voitti Äpyn 50h-skaban.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH12/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kiltalounas dekaanin kanssa oli eilen. Sössön artikkelia kirjoiteltu.

Rahteeri: Sihteeri: Ei uusia kuulumisia.

Rahastonhoitaja: Tilinkäyttöoikeudet ja pankkikortti saatu. Hain ne eksyneet haalarit.

FTMK: Fuksien Wappusitsit huomenna! SIK x AS x PT Wappuceissinen lähestyy sekä Ratikka-ajelu. Tapahtumia suunnitellaan vielä ja pyöristetään kulmia.

ISOvastaava: ISOkoulutukset + jatkot on nyt hoidettu, ja tällä viikolla halukkaat koulutuksen missanneet ISOt saa korvaavan tehtävän. Fuksien Wappusitsien suunnittelukokous oli aiemmin tänään. Ratikka-ajeluun olen kysynyt Teekkarispeksiltä porukkaa mutta toistaiseksi siitä ei ole kuulunut takaisin - uutta kyselyä perään?

HVTMK: Ei hirveästi uutta. Urheilun pojat ajattelivat järjestää samantyyppistä motivointia Kevätmittelöön kuin KIK:läiset. Walpurin kierroksesta kokousteltu TKTMK:n kanssa.

OPTMK: Oli tapaaminen koulun opiskelijamarkkinoinnista ja viestinnästä vastaavien henkilöiden kanssa. Oli paljon puhetta somen käytöstä. Materiaalin sovitusta tuottamisesta molempien kanaviin ja siitä kuinka kummatkin voisivat signal boostata toistensa materiaaleja. Ehdotuksena oli myös, että killat lähtee mukaan koulun pienimuotoiseen esittely toimintaan. Eli siis tässä olisi kyse pienempien tahojen (Lukion fysiikan kurssi tms.) varatuista vierailuista kouluun ja killalta tulisi joku vetämään/opastamaan kierrosta. Pieni alustus: Tämä toimielin suunnittelee tekemisiään aina vuoden etukäteen. Tämän takia onkin vähän koomista, että toimielimen jäsenet eivät tienneet kiltojen hallitusten vaihtuvan aina vuoden lopussa. Sanoimme yhteiseen ääneen, että olisi hyvä jos tämä toimielin ottaisi aikaa tavatakseen uudet hallitukset ja jakaakseen viime vuoden sovittuja juttuja uudelle hallitukselle. ELEC Opintokyselyn pörinä on alkanut. Kyselyyn lisätään ainakin 2 uutta kysymystä, jotka on työstetty Etäopiskelukyselyn pohjalta ja ovat yhtenäisiä ELEC kiltojen kesken. Kyselyssä on myös vastaamispalkinnot, viime vuonna oli 2 x 20€ Wolt-crediittiä. Olen pohtinut, että tätä voisi ehkä nostaa. Kävimme puhiksen kanssa kiltalounaalla, kyseinen tapaaminen oli aika tuottelias, mutta sisälsi myös pari pommia.

OTMK: Ollaan kokoustettu AS IE:iden kanssa Wappuasioista. Fuksien wappusitsit on keskiviikkona. Suunniteltu wappukori konseptia. Suunniteltu IE:n kanssa IEn osaa ayy:n wappustriimiin.

TTMK: Olin juttelemassa abimarkkinoinnista.Robottikisaan voisin osallistua elepajaporukalla.

UTMK: Uudet Kv-ISOt valittu. Perjantaina ELECin vaihtokoordinaattorin kanssa tapaaminen, jossa käsitellään mm. Kv-ISO-asioita.

YTMK: Ei uusia kuulumisia

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset raha-anomukset.

Päätettiin antaa Simolle oikeus lahjoittaa arpomalla 6x15 euron Wolt-lahjakortteja opintokyselyn vastaajien kesken.

Päätettiin antaa OTMK:lle lupa hankkia 120 euron edestä tarvikkeita SIKASiisti wappukisalle.

Päätettiin antaa HVTMK:lle lupa hankkia 50 euron edestä makkaraa ja muuta tarvittavaa nostattaaksemme kiltalaisten osallistumista SIK-KIK Kevätmittelöön.

Muut esille tulevat asiat

Sovittiin, että Johannes Ora tekee pollin SIK Äpymyyjät -telegram ryhmään 50h skaban munkkien toimituksesta.

Keskusteltiin pelipaitojen tilanteesta.

Hallitushärpäkkeen suunnittelu etenee.

Teltan tilaamisen suunnitteluun perustettiin iskuryhmä Telegramiin.

Keskusteltiin lipun ja ansiomerkkien tilanteesta.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 20.4. klo 18.00.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi