Hopeiset ansiomerkit

Syyssitseillä myönnettiin hopeiset ansiomerkit seuraaville henkilöille

Toni Lyttinen

Tämä kiltalainen ei pelkää ryhtyä hommiin. Tämä henkilö otti ensimmäisenä hallitusvuotena vastuulleen niin hyvivointitoimikunnan, kuin viestintätoimikunnankin. Hänelle ei vuoden aikana pelkästään toimikuntien johtaminen ja hallitushommat riittäneet, vaan otti hän myös ison roolin killan uuden webin luomisessa. Tämän tuplapestin jälkeenkin, lähti hän vielä fuksikapteenina varmistamaan että seuraavatkin Sikin uudet opiskelijat pääsevät nauttimaan fuksivuodestaan ja saavat lakit päähän. Kippari hommien ohella riitti hänellä vielä intoa tulla tapahtumiin kuvaajan roolissa, ikuistaen monet kiltalaisten muistot.

Oliver Hiekkamies

Tämä UTMK:ssa kiltauransa aloittanut henkilö on ollut mukana toimikunnassa aina fuksivuodestaan nykypäivään saakka. Oltuaan aktiivisesti mukana niin ulkosuhde- kuin kv-puolellakin päätyi hän lopulta ottamaan toimikunnan johtaakseen ulkomestarina. Lisäksi tämä kiltalainen on ilahduttanut läsnäolollaan killassa ja ulkotoimikunnassa vielä hallitusvuotensa jälkeenkin. Tämä todella mukava kaveri on menossa mukana viimeiseen saakka.

Pyry Vaara

Tämä henkilö on ahertanut killan kv-opiskelijoiden eteen ensin kv-ISOna ja sittemmin kv-ISOvastaavana. Tämä aiemmin myös ISOna ja lukkarikisällinä toiminut kiltalainen hoitaa aina omat hommansa ja enemmänkin, positiivisella mielellä. Hän ottaa kv-opiskelijat henkilökohtaisesti huomioon ja saa kaikki tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Johannes Ora

Tämä henkilö on ollut jo fuksivuodesta asti aktiivinen killassamme. Jo fuksisyksynä, otti hän päävastuun Oikosulku-bileiden järjestämisestä. Hän on toiminut myös yrityssuhdevastaavana sekä ISOna monena vuotena. Halu vaikuttamaan killan asioihin näkyi kuitenkin vielä tämän jälkeenkin päätyessään killan valtuustoon sekä myöhemmin killan puheenjohtajaksi, ottaen koko killan hartioilleen.

Ville-Pekka Laakkonen

Tämä kiltalainen on toiminut jo pitkään killassa aktiivisena tekijänä ja tämä aktiivisuus ei ole vielä tähän päiväänkään mennessä loppunut. Häntä voisi jopa kuvailla joka toimikunnan höyläksi, onhan hän toiminut jo yli 5:ssä toimikunnassa! Erityisen aktiivisena hänet on useampana vuotena nähny UTMK:ssa, sekä tietenkin hallituksen sihteerinä. Hallitusvuoden aikanakaan hän ei antanut sihteerin nimikkeen hämätä, vaan hän hoiti myös muita hommia hallituksessa aktiivisesti. Viimeisimpinä tehtävinään, on hän vielä toiminut SIK100-historianäyttelytoimihenkilönä, sekä Sklubi-yhdyshenkilönä.

Tuomas Pajunpää

Tämä kiltalainen on näkyvimmin tunnettu hänen aktiivisesta lukkariurastaan, sekä lukkaritaidoistaan. Hänen kiltauransa ei kuitenkaan lukkarointiin ole rajoittunut, vaan on hän antanut myös suuren panoksen killan opintoasioiden parissa, ensin opintovastaavana, sekä tämän jälkeen opintomestarina hallituksessa. Hallituksessakin opintomestarin muiden vastuiden ohella, oli hänellä aikaa ja energiaa toimittaa aktiivisesti myös hallituksen muita tehtäviä, vieläpä hankalina korona aikoina.

Aino Suomi

Tämä kulttuurille kumartava kiltalainen lähti killan toimintaan heti fuksina mukaan hyppäämällä Sössön toimitukseen. Meno ei ole siihen jäänyt, sillä vielä kolmen peräkkäisen Sössö-vuoden jälkeenkin, tämä henkilö lähti päätoimittajan virkaan. Ja onhan hän osoittanut suuren kiinnostuksensa kiltatoimintaan myös ISOn, kulttuurivastaavan, lukkarikisällin sekä häirintäyhdyshenkilön pesteissä.

Otto Julkunen Tämä kiltalainen lähti heti tupsuvuonnaan rohkeasti tavoittelemaan killan puheenjohtajan roolia. Hyvän vaaliedustuksen jälkeen valikoitui hän hallitukseen yrityssuhdemestariksi. Yrityssuhdemestarina hän hoiti yrityssuhteet mallikkaasti ja nosti ytmk:n brändiä ylöspäin, innostaen ihmisiä hakemaan toimikuntaan seuraavana vuonna. Hallitusvuonnaan hän löysi myös sisäisen grafiikan kehittäjänsä ja lähti seuraavana vuonna sössöön graafikoksi. Palattuaan vaihdosta lähti hän taas täysillä kiltahommiin mukaan toteuttamaan PoTa 102:n visuaalista ilmettä, sekä tavoittelemaan uudestaan killan puheenjohtajan roolia, johon hänet onkin juuri tällä viikolla valittu.

Henry Gustafsson

Tämä kiltalainen aloitti kiltauransa jo fuksina Hupitoimikunnan riveissä. Kunnialla suoritetun vuoden jälkeen hän päätti siirtyä Yrityssuhdetoimikuntaan excursiovastaavan tehtäviin, joita hän on nyt suorittanut kunnialla jo kaksi vuotta. Näiden kahden vuoden sisään on mahtunut kaksi Kotimaan Pitkän järjestämistä ja monia muita vastuutehtäviä. Lisäksi viime vuonna hän teki paljon töitä Otaniemen Sähköpäivien järjestämisen eteen. Tätä henkilö on ollut myös ilo nähdä monissa killan reissuissa ja tapahtumissa, ISOna sekä järjestäjänä.

Oskari Ponkala

Tämän henkilön löytää pöhisemästä kaikenlaisissa projekteissa, joissa hänen iloinen asenteensa ja innostunut tekeminen tarttuu helposti muihinkin. Killassa hän on toiminut hyvinvointitoimikunnassa, sekä hallituksessa teknologiamestarin virassa, mutta parhaiten ehkä hänet tunnetaan roolistaan elepajan päävastaavana, jossa hän on aktivoinut elepajan toimintaa, sekä rekrynnyt pajalle uusia aktiivisia toimijoita.

Aaro Rasilainen

Tämä hymyä huokuva kiltalainen osoitti fuksina kiinnostuksensa kiltatoimintaan lähtemällä mukaan Sössö-toimikuntaan videokuvaajaksi ja eipä mennyt kauaakaan, kun hänen vakaat kätensä olivat tositoimissa Kevätkarnevaalien videoiden kuvauksissa sekä itse striimistudiossa. Tämän jälkeen vauhti ei ole hidastunut, sillä tätä kiltalaista on päässyt näkemään killan muissakin erinäisissä striimituotannoissa ja ISOna.

Eino Tyrvänen

Tämä värikäs persoona ja monille hauskoista jutuistaan tuttu kiltalainen on jo useamman vuoden ajan toiminut aktiivisesti ulkotoimikunnassa. Hänen voi luottaa olevan tapahtumissa hommissa alusta loppuun saakka erikseen pyytämättä. Hän on ulkotoimikunnan varma tekijä ja ilahduttava tyyppi. Lisäksi hän on jo useamman vuoden ajan ollut aktiivinen ISO.

Niilo Ojala

Tämä hullun hauska kiltalainen on tunnettu tekevänä ja innostavana persoonana. Fuksivuonnaan hän lähti hupitoimikuntaan isännäksi ja oli tärkeä osa toimikuntaa korona vuonna. Isäntä vuoden jälkeenkin, on hän osallistunut laajasti killan toimintaan. Hän on ollut naurattamassa kiltalaisia aasinsilloillaan lukkarina, yrityssuhdevastaavana järjestämässä yrityssuhteita ja excursiomatkoja, sekä ulkosuhdevastaavana mukana pitämässä ulkosuhteista huolta. Lisäksi tämä kiltalainen on fuksivuodestaan lähtien ollut joka vuosi todella kehuttu ja pidetty ISO. Hän on järjestänyt fukseilleen vaikka mitä tapahtumia ja tutustuttanut heidät hyvin teekkarikulttuuriin.

Aaro Niskanen

Tämä kiltalainen aloitti kiltahommat ulkotoimikunnassa international helperinä ja jatkoi siitä hyvinvointitoimikuntaan liikuntavastaavaksi. Pestissä hän järjesti killalle vaelluksen Kevon kansallispuistoon sekä teki erittäin huomattavan taustatyön killan liikuntatoiminnan kehittämisen puolesta. Lisäksi hän on toiminut killassamme ISOna. Hän on osoittanut toiminnassaan erittäin suurta oma-aloitteisuutta, sekä oman harkintakyvyn käyttöä killan eduksi.