Hallituksen kuulumiset

31.1.2023

Ilmoitusasiat

Kiltiksellä on kiva vehje nykyään.

Meillä on uusi kippari ja uusi hallituslainen, jolla ei ole oikeankokoista teekkarilakkia.

Kiltikselle tilattu uusi uuni.

Oli Kopedan vujut.

Kivoja ruusuja on annettu.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Neuvosto on vaihdettu. Budjetteja kateltu.

Rahteeri:

Sihteeri: Tällä kertaa viikkomailissa oli meemi. :)

Rahastonhoitaja: Budjetti alkaa jo näyttämään hyvältä. Vielä pitäisi tehdä budjettiin selitysdokumentaatio ja toimintasuunnitelma rahastonhoitajan osalta. Lisäksi YTMK:n kanssa saatu hoidettua radiotekniikkamessujen tarjoilun laskutus kuntoon.

FTMK: Kipparipari löytynyt ja hommat hiljalleen aloiteltu. Vaihto lähestyy. Vujuilla edustettu. Paljon FTMK-juttuja tulevalla viikolla. ELEC-fuksisitsit meni hyvin. Testamentti on saapunut vihdoin! Toinen fuksikapteeni virallistettu :). Perehdytyksen "kolmeenkymmeneen ryhmäkeskusteluun lisääminen"-vaihe suoritettu. Vaihto entistä lähempänä ja kutsut on jo lähetetty.

HTMK: Suunnitteilla pitää toimikunnalle pieni kokous koskien PoTa-viikkoa ja tulevaa kevättä. IE:t on vaihdettu. Testamenttia odotellessa.

HVTMK: Maanantaina oli tennislajikokeilu, joka sujui hyvin. Keskiviikkona on avantouintisauna, jonne on ilmoittautunut jo 50 osallistujaa! Sunnuntaina on kansanmusakeikka. Otaniemen lukion liikuntasali on varattu ensi syksyksi vakiovuoroiksi torstaisin klo 19-21, varaus täytyy kuitenkin vielä vahvistaa.

OPTMK: EST-hakukohteen uusimista mietitään. Opiskelijoita pyydetty mukaan keskusteluihin. OpLaan kokous on torstaina.

TPTMK: Pidettiin kokousta liittyen fuksivilkkuun ja pajan tapahtumiin. Maanantaina ensimmäinen kunnon pajailta tälle keväälle.

UTMK: Kopedalla oli kivat vujut. Brainstormattu ideoita yhteistapahtumasta Kopedan kanssa. Avantouintisauna on huomenna ja ilmo tuli täyteen. ELEC kv-fuksisitsit järjestetään lauantaina, ja ilmo on melkein täysi! PoTa-vieraiden majoituskuviot pikkuhiljaa selkeytyy. TEKin kv-tykki lupaili rahaa kv-excua varten.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Torstaina 26.1. pidettiin YTMK 1. kokous. Suunniteltiin Radiotekniikkamessuja, jaettiin vastuufirmat YTMK jäsenille, ja puhuttiin YTMK:n näkyvyyden kehittämisestä. Sovittiin, että koulutukset hoidetaan helmikuun 1. ja 2. viikon aikana. Seuraava kokous sovittu tenttiviikon lopulle alustavasti. Radiotekniikkamessujen mainostus hoidettu (Visa teki upeet grafiikat!), firmoille lähetetty infoja ja aloituspuheen suunnittelu alotettu.

Excumestari: Murataexcursio oli onnistunut viime viikon keskiviikkona (25.1.). Kotimaanpitkän suunnittelussa ollaan päätetty matkan (ilman)suunta. Excursioiden budjetointi on saatu valmiiksi viime viikon kokouksen jälkeen. KP jonotus on näillä näkymin 5.-6.3. ja päättyy klo 6 aamulla.

Hallintoasiat

Käytiin läpi vujuasioita.

Kevätpäiväntasaus 24.3. Halukkaita edustajia ovat Pyry ja Aaron. Kysellään Eskolta halukkuutta lähteä edustamaan.

Talousasiat

Uuden SIK International-haalarimerkin käsittely siirrettiin seuraavaan kokoukseen.

Selvitellään mahdollisuutta hankkia/siirtää killan pankkikortti hoville.

Hyväksyttiin liitteen 2 mukaiset laskut.

Hyväksyttiin liitteen 2 mukaiset kulukorvaukset.

** Muut esille tulevat asiat** Keskusteltiin minttukaakaokutsujen organisoinnista. Julia ja Aaron hoitaa kaakaot kutsuille. Pullat hankitaan Kylän keittiöltä. Julia välittää tiedon Kylän keittiölle tiedon pullista.

Siirrettiin seuraavaan kokoukseen valokannujen hankkimisen budjetointi.

Lähetetään jatkossa tiedotusviesti tulevan viikon tapahtumista SIK tg-kanavalle.

Laitetaan tapahtumailmoihin selkeämmin lausunto tapahtumien ilmojen sitovuudesta, koska niin moni ei tule paikalle.

Selvitetään Aaronin tekemällä pollilla 14.2. olevalle kokoukselle toinen ajankohta.

Kotimaan pitkän kiintiöt. Jonottamatta reissuun pääsee puheenjohtaja + 9 reissun järjestäjää. Ei erillisiä kiintiöitä fukseille eikä vanhuksille. KP jonotuksen ajankohta valittu. Päätetään nämä virallisesti seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Toimarivirkistyksen käsittely siirretään seuraavaan kokoukseen.

Iikka kyselee toimarinauhan perään. Lasku on maksettu, eli tilaus etenee ja asia on hoidossa.

Kiltiksen logon ym. brändintappojuttujen käsittely siirretään seuraavaan kokoukseen.

Mennään hallituksen kesken syömään kevätkokouksen jälkeen. Kevätkokoukseen tarvitaan myös sihteeri. Jatketaan keskustelua näistä TG:ssä.

Hallitushärpäkkeen käsittely siirretään seuraavaan kokoukseen.

Seuraava kokous

Seuraavan kokouksen ajankohta päätetään kokouksen jälkeen when2meetissä. Sovitaan tämä vuorokauden loppuun mennessä.

Kokouksen päättäminen

Varapuheenjohtaja päätti kokouksen kello 20.19.