Hallituksen kuulumiset

7.2.2023

Ilmoitusasiat

Kakku on hyvää.

Kiltiksen mikro on pelottava.

Jäjä on huomenna.

Pota-viikko lähestyy.

Kassu sai villapaitansa mahdollisesti takaisin.

Saatiin Tampereen sähkökillalta standaari.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Toimintasuunnitelmaa on hiottu. Minttukaakaokutsut olivat eilen ja ne sujuivat hyvin, killoilta tuli yleisöryntäys. JämeränJälki on huomenna.

Rahteeri:

Sihteeri: TG-viikkis lähti maanantaina. Viikkomailista puuttui taas meemi. Jäjä pelottaa. Viestintäihmisiä tavattu minttukaakaokutsuilla.

Rahastonhoitaja: Eskon kanssa käyty koulutusta täsmäytyksistä ja tilinkäyttöoikeuksien saamista hieman edistetty. Edellisellä viikolla eka Rahaston kokous.

FTMK: Vaihto onnistuneesti suoritettu! Nyt odotetaan JäJää ja ruvetaan järjestämään FXQ-juttuja. Myyräkuume vei Aaronin :( (terveyden) (ei oo myyräkuume). Perjantaina ISOrekryyn esittäytymään.

HTMK: Toimikunnan kesken käytiin läpi tulevaa kevättä. Heevit lähestyvät kovaa vauhtia, suunnittelut melko kesken mutta hyvällä vauhdilla. PoTa-toimikunnalta kysytty miten budjetoineet jajatkojen koristelun ja koristeet on hommattu. Julisteet hommattu ja laitettu ympäri Otaniemeä.

HVTMK: Avantouintisauna oli, meni hyvin ja osallistujat tykkäsivät tapahtumasta. Amos Rex-vierailu on tulossa ensi viikon maanantaina. Eilen oli SiWan pokeriturnaus, jossa selvisi killan pokerimestari.

OPTMK: OpLaan vuoden ensimmäinen kokous oli. Aiheena mm. kurssien digitalisaatio ja sen tuomat edut/haitat. Kokous maisteriohjelmien tiedotuksesta ELECin opisten ja korkeakoulun kanssa oli keskiviikkona. Jatkoa tiedossa aiheen tiimoilta ja positiivinen kuva jäi tapaamisesta. Radiotekniikkamessut olivat menestys ja kiitosta on tullut myös koulun/laitosten puolelta.

TPTMK: Pajaillat pyörii ja webin fronttiuudistus käynnissä.

UTMK: ELEC kv-sitsit meni hienosti (kuulemma, sniff). Katse käännetty tulevaisuuden tapahtumiin ja PoTaan.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Radiotekniikkamessut järjestetty, olivat suositut saadun palautteen mukaan. Tämän lisäksi usean firman kanssa aloitettu neuvottelut yhteistyösopimusten uusimisesta.

Excumestari: KP jonotuksen päivä on nyt sovittu, sekä mainokset laadittu.

Kultaisten ansiomerkkien ja proSIK-maininnan työryhmien perustaminen

7.1 Seuraavat henkilöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa osallistua Kultaisten ansiomerkkien työryhmään:

Emmaleena Ahonen (kultainen ansiomerkki)

Ella Eilola (kultainen ansiomerkki)

Timi Tiira (kultainen ansiomerkki)

Melisa Dönmez

Aaron Löfgren

Otto Julkunen

Visa Kurvi

Valittiin työryhmän jäseniksi edellä mainitut henkilöt ja työryhmän puheenjohtajaksi Otto Julkunen.

7.2 Seuraavat henkilöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa osallistua ProSIK-työryhmään:

Erna Virtanen (ProSIK)

Tuukka Syrjänen (ProSIK)

Melisa Dönmez

Toni Ojala

Aaron Löfgren

Otto Julkunen

Visa Kurvi

Valittiin työryhmän jäseniksi edellä mainitut henkilöt ja työryhmän puheenjohtajaksi Otto Julkunen.

Kotimaan pitkän kiintiöt

Päätettiin, että jonottamatta reissuun pääsee puheenjohtaja, sekä 8 reissun järjestäjää. Reissuun ei ole erillisiä kiintiöitä fukseille eikä vanhuksille. KP jonotuksen ajankohta on 5.3.-6.3.2023.

Hallintoasiat

Vujukutsut:

Kuumahionta 3.3. Halukkaita edustajia olivat Visa ja Ville. Valittiin Visa Kurvi ja Ville Lairila edustamaan kiltaa.

Kevätpäiväntasaus 24.3. Halukkaita edustajia olivat Pyry ja Esko. Valittiin Pyry Vaara ja Esko Väänänen edustamaan kiltaa.

TF 18.3. Aaron Löfgren oli halukas edustaja ja hänet valittiin edustamaan kiltaa. Laitetaan toinen paikka toimareille eteenpäin.

Epoch 25.2. Aaron Löfgren oli halukas edustaja ja hänet valittiin edustamaan kiltaa. Laitetaan toinen paikka toimareille eteenpäin.

Armatuuri 4.3. Halukkaita edustajia olivat Roni ja Kassu. Valittiin Roni Vallius ja Kasper Skog edustamaan kiltaa.

Fuusio 11.3. Otto Julkunen oli halukas edustaja ja hänet valittiin edustamaan kiltaa. Laitetaan toinen paikka toimareille eteenpäin.

Etelä-Pohjalainen osakunta 18.3. Halukkaita edustajia olivat Ville ja Tommi. Valittiin Ville Lairila ja Tommi Sytelä edustamaan kiltaa.

Siirryttiin kokoustauolle ajassa 18.51.

Palattiin kokoustauolta ajassa 18.57.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 1 mukaiset laskut.

Hyväksyttiin liitteen 1 mukaiset kulukorvaukset.

Keskusteltiin SIK International -haalarimerkeistä. Mietittiin, mitä tehdään merkeille, joissa on vanha killan logo. Jatketaan asian käsittelyä seuraavassa kokouksessa.

Valokannujen hankkimisen budjetointi käsitellään seuraavassa kokouksessa.

**Muut esille tulevat asiat **

Suunniteltiin, että voitaisiin järjestää tämän vuoden toimarivirkistys suunnilleen syyskuun lopussa.

Kiltiksen logo ym. brändintappojutut pitää saada edistymään. Ehdotettiin, että asia täytyy saada edistymään maaliskuuhun mennessä. Käsitellään tätä seuraavassa kokouksessa ja päätetään silloin asioita virallisesti.

Keskusteltiin hallitushärpäkkeestä. Lähetetään Netelle ideoita, joiden pohjalta Nette haluaa piirtää logon. Laitetaan näitä ehdotuksia logolle formsiin ja asetetaan tälle viikon deadline. Aaron tai Elina selvittää, mistä collareita voi tilata ja sen mukaan katsotaan väripolli.

Lisätään jatkossa hallituksen kokous TG-viikkotiedotteisiin.

Keskusteltiin, että voitaisiin tehdä hallituksen some-esittely Instagramiin. Voitaisiin yhdistää tämän toteutus hallituksen Sössö-artikkeleihin.

Jäsenrekisterihärdellistä keskustellaan seuraavalla viikolla.

Ideoitiin, että joku hallituksen virkistäytymisistä voisi olla kämppäkierros. Keskustellaan tästä TG:ssä sitten, kun tämä on ajankohtaista.

Seuraava kokous

Seuraavan kokous järjestetään tiistaina 14.2. klo 12.

Kokouksen päättäminen

Varapuheenjohtaja päätti kokouksen kello 20.00.