Palkitut kiltalaiset Potentiaalin Tasaus 102:ssa

Killan kunnianosoitukset

Killan vuosijuhlissa palkittiin erityisen ansioituineta kiltalaisia ja kiitettiin standaarein killan toimintaan positiivisesti vaikuttaineita tahoja.

Tässä kootusti vielä palkitut ja suurimmat onnittelut heille!

Standaarit:

Tekniikan akateemiset TEK
Tekniikan akateemiset on jo vuosien ajan edistänyt Sähköinsinöörikillan opiskelijatoimintaa, eikä yhteistyöstä ole teekkarihenkistä intoa puuttunut. TEK osoittaa aitoa mielenkiintoa kaikessa yhteistyössä oma-aloitteisella kommunikaatiollaan, sekä edistää opiskelijoiden työllistymistä ja etuja myös työelämässä.
Standaari myönnetään Tekniikan akateemiset TEK:ille.

Automaatio- ja systeemitekniikan kilta ry
Automaatio- ja systeemitekniikan kilta on jo usean vuoden ajan tehny kanssamme yhteistyötä, josta kumpikin osapuoli on nauttinut. Oli kyseessä TUAS-talon asukkien yhteinen projekti tai vaikkapa ELEC-yhteistyö, on tämän killan toimijoiden kanssa aina ilo työskennellä ja toivon mukaan saamme jatkaa tätä vielä pitkään!
Killan standaari myönnetään Automaatio- ja systeemitekniikan kilta ry:lle!

Kultaiset ansiomerkit:

Mikael Liimatainen
Tämä kiltalainen aloitti pitkän kiltataipaleensa ulkomestarin saappaissa. Ulkomestarina hän puolusti vahvasti vieraskielisiä kiltalaisia, ja uudisti muun muassa fuksiopasta vastaavan International Guiden. Hallituksen työskentelyyn hän toi erityisen panoksen ottamalla kantaa ja tuomalla rohkeasti esiin uusia näkökulmia. Sen jälkeenkin hän on jaksanut pitää huolta siitä, että killan asioista tiedotetaan laajasti myös englanniksi, mikä nykykiltalaiselle saattaa näyttäytyä itsestäänselvyytenä. Hänen kanssaan työskennelleet tuntevat hänet rauhallisena työkaverina, joka ei pidä itsestään turhaa meteliä. Vaikka tämän kiltalainen on ottanut isoja rooleja myös killan ulkopuolella, on hän aina ollut kiinnostunut eri tehtävistä killassa ja ollut muun muassa järjestämässä kolmea eri Potentiaalin Tasausta, joista yhtä tirehtöörin roolissa.
Kultaisen ansiomerkin saa Mikael Liimatainen!

Jami Hyytiäinen
Fuksivuonna tämä henkilö lähti hupitoimikuntaan isännäksi ja jo heti toinen opiskelijavuosi ja hupitoimikunnasta saadut opit veivät henkilön killan hallitukseen hovineuvoksen rooliin. Hallitushommat eivät kuitenkaan jääneet tähän, vaan tämä rempseä, hymyileväinen ja toimelias kiltalainen lähti tutkimaan fuksikasvatuksen saloja kipparin roolissa. Kipparin elkeet ovat jääneet osaksi henkilön luonnetta ja hän on edelleen aktiivisesti mukana fuksitapahtumissa hauskuuttamassa, toivottamassa tervetulleeksi fuksikansaa ja aina tarpeen tullen avustamassa seuraajiaan. Hän lähti kippariuransa jälkeen myös suunnittelemaan SIK100-vuoden Potentiaalin Tasauksen sillistä ja kun juhlia siirrettiin myöhemmäksi, oli henkilö mukana järjestämässä PoTa99,5-etäjuhlaa. Samaan aikaan henkilö huomasi kaipaavansa sitsien järjestämiseen liityvää hauskaa ja hän lähti kertomaan usein pitkiä, mutta hupaisia aasinsiltoja kiltalaisille lukkarina.
Kultaisen ansiomerkin saa Jami Hyytiäinen!

Sasu Saalasti
Tämän hyväsydämisempää, hupaisampaa ja määrätietoisempaa henkilöä saa etsiä kuin neulaa heinäsuovasta. Toki tämän kaverin avulla jopa se neula saattaisi löytyä, sillä henkilö on tunnettu siitä, miten hän vie projektin kuin projektin maaliin oli kyse sitten Smökin siivouskeikasta aamuyöllä, Kevätkarnevaalien videoiden editoinnista tai SIK100-aftermovien luomisesta. Tämä kiltalainen aloitti kiltauransa hupitoimikunnassa isäntänä ja fuksivuodesta asti on hänet nähty kehittämässä laaja-alaisesti killan kulttuuria. Hovineuvoksen rooli vei hänet hallitukseen ja hallitusvuoden jälkeen tämän kaverin on voinut tavata mm. Sössön päätoimittajan kengissä, valokuvaajana ja luomassa SIK100-vuoden ilmettä. Kaverin avuliaisuudesta ei ole kysymystäkään ja esimerkiksi hän oli mahdollistamassa lähes jokaista fukseille järjestettyä etätapahtumaa kameran takaa korona-ajan iskettyä ylläpitäen perinteitä myös pandemia-aikanakin.
Kultaisen ansiomerkin saa Sasu Saalasti!

Ville Kaakinen
Tämä kaveri on killan todellinen työmyyrä ja vieläpä hilpeä ja muita innostava sellainen! Hän lähti tutustumaan työhanskoihin fuksivuonna, eikä ole päästänyt hanskoja putoamaan hetkeksikään tämän jälkeen. Isännän otteet iskostuivat tähän henkilöön pysyvästi, eikä esimerkiksi Smökin keittiö koskaan kiillä samoin kuin hänen ollessa mukana siivousoperaatioissa. Tämä henkilö ei paljoa esittelyjä kaipaa, sillä hänet löytää lähes jokaisesta killan tapahtumasta järjestämässä kiltalaisille ohjelmaa sitsi- ja saunailloista aina yrityshenkisiin tapahtumiin asti. Viimeistään hänet ainakin löytää tapahtuman jälkeen avustamassa järjestäjiä siivouksessa. Jokainen kiltalainen myös tuntee hänet henkilönä, jota on helppo lähestyä ja joka haluaa, että kaikki pääsevät toimintaan mukaan ja tuntevat olonsa tervetulleiksi. Mainittakoon vielä, että hän on myös ollut isossa roolissa luomassa killalle uutta N-toimintaa ja toimiikin N-toimikunnan puheenjohtajana jo toista vuotta.
Kultaisen ansiomerkin saa Ville Kaakinen!

ProSIK:

Emmaleena Ahonen
Tämä kiltalainen lähti mukaan vauhdikkaasti killan toimintaan heti fuksivuotenansa. Mainiosti sujuneen toimihenkilövuoden jälkeen, hänen matkansa jatkui seuraaviksi kahdeksi vuodeksi killan hallitukseen, jossa hän hoitikin omat ja yhteiset hallitusvastuut mallikkaasti. Tämä kiltalainen on tullut monelle tutuksi kasvoksi killan toiminnassa lukuisten isojen ja pienempien tehtävien sekä ylitsevuotavan kilta-aktiivisuutensa ansiosta. Toimihenkilövirkoja on tässä kohdassa edes turha luetella, sillä tältä kiltalaiselta löytyy niitä lähes joka lähtöön.

Hänen asenne kiltaa ja kiltalaisia kohtaan on innostavaa ja hänet tunnetaan seurallisena persoonana, joka auttaa pyyteettömästi apua pyydettäessä ja kannustaa muita kiltalaisia yhä aktiivisempaan toimintaa.

Lisäksi tätä kiltalaista voidaan pitää vakiokalustona killan tapahtumissa. Häneltä ja kiltahuoneen muumiolta löytyy paljon yhteistä - edes murtunut jalka ja pyörätuoli ei ole estänyt häntä osallistumasta killan tapahtumiin.

Hänen periksiantamattomuuttaan kuvaa hyvin se, ettei edes koronan aiheuttamat ennalta arvaamattomat muutokset lannistaneet häntä, vaan hän otti sen mahdollisuutena fuksikapteeniparinsa kanssa luoda uudenlaista toimintaa näin ylläpitäen killan fuksikasvatusta haastavissakin tilanteissa.

Tämän kiltalaisen työn tulokset lähes jokainen kiltalainen tunnistaa, sillä hän oli yhtenä avaintekijänä järjestämässä killan historian suurinta tapahtumaa – Potentiaalin Tasaus 100:a.

Kaiken lisäksi tämä kiltalainen on jatkanut yhä edelleen jatkuvaa, vankkumatonta sähködynastiaa ja jättänyt unohtamattoman kädenjälkensä killan historiaan.
ProSIK-kunniamaininta myönnetään Emmaleena Ahoselle!