Hallituksen kuulumiset

28.2.2023

Ilmoitusasiat

Ode sai (töitä).

Aaronin lakanoita voi taas koputtaa.

PJK:lle menevä vujulahja on upee.

Talvitemmellys on käynnissä.

Eilen oli hyviä burgereita.

Avanto oli hyvä.

Neten tuomat tarjoilut on hyvät.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Killan vuosikokous oli eilen. Tänään oli kiltalounas.

Rahteeri:

Sihteeri: Hammaslääkiksen vujuilla edustettu. Oli kivaa, vaikka teekkarien sikapöytä oli sijoitettu keskelle juhlasalia. KIK sekoili. Katsotaan tuleeko teekkareille enää kutsua ens vuonna. Visa lähetti meemin viikkomailiin.

Rahastonhoitaja: PRH:sta vihdoin saatu yhdistysrekisteriote. Enää saatava kiltakokouksen pöytäkirja allekirjoitettuna, niin voi alkaa hakemaan tilinkäyttöoikeuksia. Perjantaina edustamaan kuumahiontaan ja lauantaina KY112:seen. Maanantaina esitelty budjetti kiltakokouksessa ja hyväksytty muutamalla korjauksella. Viitteet tehty arpasitseille ja kaveri- ja perhesitseille.

FTMK: Epoch(4):ssä edustettu ja tenttiviikosta selvitty. Myyräkuume ei jätä rauhaan. Talvitemmellys tiistaina ja perjantaina Ratikka-ajelu. Keskiviikkona kippareiden kevätluento ja FTMK:n kipparikoulutus. Torstaina FXQ-kokous. Tiistaina piip:stä ISOille infoa.

HTMK: Keskiviikkona tikkiläisten kanssa toinen kokous arpasitseistä. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina. Pitää mainostaa arpasitsejä lisää. Kaveri- ja perhesitsien esiintyjiä alettu kyselemään, tiedotusta tällä viikolla. Graffa pitäis tehä kaveri- ja perhesisteille. Testamenttia odotellessa.

HVTMK: Perjantaina oli toimikunnan tapaaminen, kartoitettiin tulevia tapahtumia ja reflektoitiin alkanutta vuotta. Perjantaina oli myös SiWan vissyjooga. Ensi viikon perjantaina on vierailu Emma-museoon.

OPTMK: Aloitettu kyselyn teko koskien EST-hakukohteen uudistamiseen liittyen. Tarkoitus julkaista kysely kiltalaisille maaliskuun alussa. Sivuainesaunaa työstetty ja alkaa olemaan valmista sen suhteen. OPTMK:n logo saatu tehtyä toimikunnan kanssa. Laskiaisriehan yhteislähtö ei ollut suosittu. Kiltalounas oli tänään.

TPTMK: Pohdittu vaihtoehtoista paikkaa järkätä SIKLANit, PolyGamen kerhotila mietinnässä. Kokoustelua keskiviikkona aiheesta.

UTMK: ELEC on Ice oli ja meni hyvin, luistelu oli kuulemma kivaa. UTMK-paitoja odotellaan, ja SIK x Kopeda -sitsien suunnittelu alkanee pian. Kv-ISOhakua pitää varmastikin jatkaa, hakijoita on tällä hetkellä noin puolet tarvittavasta määrästä. Uusi kv- ja maisterifuksikapteeni ja kv-ISOvastaava on valittu!

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Pidettiin YTMK:n toinen kokous 24.2. FXQ vekkulia ei vielä valittu, mutta löytyi kolme kiinnostunutta. Käytiin läpi sponssitilannetta ja KP asioita, sekä mietittiin lisää mahdollisia sponssifirmoja. Tämän lisäksi edustettu HLKS vuosijuhlilla Karon kanssa, sekä Epoch(4) vujuilla FTMK kanssa. Keskusteltu budjetista vuosikokouksessa.

Excumestari: Sponssifirmojen metsästys aloitte, tavoitteena saada 10 lavaa mietoja, muutama lava noccoa/celsius/pudistamoa ja jotain pieniä härpäkkeitä. Myös ohjelman suunnittelu aloitettu.

Brändityöryhmän perustaminen

Seuraavat henkilöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa osallistua brändityöryhmään:

Mikko Suhonen

Aaron Löfgren

Visa Kurvi

Julia Pykälä-aho

Sauli Norja

Elina Huttunen

Emilia Sundholm

Nette Levijoki

Melisa Dönmez

Valittiin brändityöryhmän jäseniksi edellä mainitut henkilöt ja työryhmän puheenjohtajaksi Visa Kurvi.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin Nico Jalli liitteen 8.1 mukaisesti killan jäseneksi.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset kulukorvaukset yhtä lukuunottamatta.

Siirryttiin kokoustauolle klo 19.02.

Palattiin kokoustauolta klo 19.10.

Muut esille tulevat asiat

Jäsenrekisterin hoitamiseen on tulossa muutoksia AYY:n suunnalta. Selvitellään mahdollisuutta ottaa Kide.app käyttöön ja kysellään Kide.appista killoilta, jotka käyttävät sitä. Mietitään myös, vaikuttavatko muutokset killan jäsenmaksun suuruuteen. Jatketaan keskustelua tästä ensi kokouksessa.

Luontomarssi 18.3. ei ollutkaan kävely keskellä metsää vaan mielenosoitus. Ei mainosteta killalle, koska ei haluta ottaa kantaa politiikkaan näin vahvasti. Tämä avasi myös keskustelun siitä, millaisia politiikkaan tai yhteiskunnallisiin asioihin liittyviä juttuja voidaan killalle mainostaa tai mihin voidaan ottaa kantaa. Keskustellaan tästä, kun koko hallitus on paikalla kokouksessa.

Keskusteltiin siitä, pitäisikö killan TG-kanava jakaa osiin topics-ominaisuuden avulla. Kokeillaan tätä ensin hallituksen kesken.

Ideoitiin hallituspaitojen logoa. Jatketaan ideointia sunnuntain siivouspäivässä.

Pohdittiin, mitä killan ulkopuolisia julkaisuja voidaan postata killan tiedotuskanavalle. Sovittiin, että voidaan postata tärkeitä teekkarikulttuuriin liittyviä oleellisia isoja tapahtumia, kuten esimerkiksi Julkkuun, Äpyyn ja Jäynään liittyvää materiaalia.

Hallituksen kämppäkierroksen ajankohta on 6.4.

Nokian tapahtuman mainos tulee ensi viikon viikkikseen ja kiltiksen taululle.

Perustetaan strategiatyöryhmä. Kiinnostuneita hallituksesta olivat Karo, Visa, Nette ja Juulia. Tehdään Google formsiin hakemus ja kaikki halukkaat täyttävät tämän hakemuksen.

Virkistyskuvat löytyvät nyt drivestä.

Armatuuri tulee Otaniemeen, näytetään niille kiltis ja käytetään Jämeräntaival 1 aulassa pelaamassa Beer Pongia, sekä Joutomiehillä näyttämässä paikkoja.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 7.8. klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.14.