Hallituksen kuulumiset

21.3.2023

Ilmoitusasiat

Kaveri- ja perhesitsit on tällä viikolla.

Hallituslaisten vierailu Nokialle on pian.

Armatuuri oli käymässä Otaniemessä.

Kotimaanpitkä oli onnistunut.

Fuksivilkkua voi rakentaa pajalla.

Visa sai töitä.

Aaron saa ehkä töitä.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kotimaanpitkällä tultu käytyä. Killan sääntöihin sekä lippu- ja merkkiohjesääntöihin tuli tutustuttua tarkemmin ja niistä nousi korjattavia kohtia. Sääntöuudistusten aikataulua aloitettu miettimään.

Rahteeri:

Sihteeri: Armatuurin kanssa hengailtu JMT1 aulassa ja releellä. Oli kiva nähdä ulkopaikkakuntalaisia ja näytti että niilläkin oli hauskaa. Cuubista odotellessa.

Rahastonhoitaja: Rahasto vaihdettu, jossa puhuttu mm. eri pankkien mahdollisuuksista. Esim. S-pankista saisi ilmaiseksi S-business kortteja, joita voisi olla vaikka 1 per toimikunta. Toki käyvät vain S-kaupoissa, eivätkä kerrytä bonusta. Lisäksi lauantaina edustettu EPO:n vuosijuhlilla pajamestarin kanssa. Pitivät lahjasta, joka kokoustettiin hymnin jälkeen pois. Lisäksi kiltahuoneen ruokien Mobilepay-koodit on taas päivitetty. Nyt on myös vihdoin ja viimein tilinkäyttöoikeudet saatu.

FTMK:

Fuksitoimikunnan puheenjohtaja: Tällä viikolla Laulusauna ja Peijaiscoitokseen liittyviä juttuja. FTMK ja ETCo kokoustaa tällä viikolla. Fuksit etsineet konsultaatiota Yöjäynä-hakemuksiin. Ensi viikolla , historiakoulutus, yön yli kestävä pistekortti- ja fopasworkshop Rantsulla ja ISOkoulutukset. ISOt valittu. Armatuuria viihdytetty. FXQ taas lähtöruudussa ja epätoivo iskee. Uusia vaihtoehtoja pohdittu vanhojen kippareiden kanssa, prujataan 2000-luvun alkupuolelta jotain.

Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti: lähestyy pelottavaa vauhtia ja vielä etsitään osallistujia. Fopas hankinnat aloitettu ja seuraavaa kokousta koulun kanssa odotetaan. Cuubis :D

HTMK: Kaveri- ja perhesitsit lähestyvät kovaa vauhtia. Lukkarit selvillä. Ei saatu RWBK:ta esiintymään. Toimikunnan kanssa pitäisi keskustella vähän mitä sitsien järkkäilyyn kuuluu ja mitä ei kuulu ja mitä heiltä odotetaan. Soitettu Sellon Prismaan laskutusmahdollisuuksista. Vähän epäselväksi jäi pystyykö laskutusta hyödyntämään verkkokaupassakin. Tiedustellaan. Testamentti on nyt saatu. <3

HVTMK: Kevätmittelöä suunniteltu lisää ja infoviestit ovat valmiina. Kylän olohuone on varattu toukokuulle maalausiltaa varten. Toukokuussa on myös mahdollisuus päästä seuraamaan Jääkiekon MM-kilpailuita, jonka ilmoittautuminen on nyt auki.

OPTMK: Maanantaina 20.3. oli ELECin kandidaattikoulutusneuvoston kokous. Laitosrieha edistyy ja tarkoituksena on avata ilmoittautuminen maanantaina 27.3. Opintoneuvoston vaihto oli sunnuntaina ja janukas oli yllättävän hyvää.

TPTMK: Webiohjeistus kommentoitavana, SIKPGLAN viikonloppuna. Fuksivilkun rakentelua tällä- ja ensiviikolla siihen liittyvää päivystämistä pajalla.

UTMK: AKK:n edustajat vieraili kiltiksellä eilen, ja suunniteltiin BP-turnausta. Kokoustettu myös AS:n kv-kipparin kanssa ensi syksyn tapahtumiin liittyen. Kv-ISOhakijat on haastateltu.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Käyttäydyttiin KP-vierailuilla hyvin, saatiin mahdollisesti uusia firmoja yhteistyöhön. Keskusteltiin YTMK-lounaan parissa näiden kontaktoinnista mahdollisimman piakkoin. Kontaktoitu useita uusia yhteistyökumppaneita, odotellaan vastauksia. YTMK:n 3. kokous pidetään ensi viikolla. Cuba Night pelottaa.

Excumestari: KP oli ja meni, ei ylitetty budjettia. Kuulemma oli hyvä ja hauska. Maanantaina oli Armatuurin vierailu. Katse käännetty Kotkan meripäivien suuntaan.

Hallintoasiat

Vujukutsut:

Kannunvalajat 13.5. Halukkaita edustamaan olivat Aaron ja Elina. Valittiin Aaron Löfgren ja Elina Huttunen edustamaan vuosijuhlille.

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Huomautus rahastonhoitajalta liittyen hallituksen tekemiin kulukorvauksiin. Tämän kokouksen jälkeen tässä kuussa on maksettu noin 80 tositetta. Rajamme on 40 tositetta kuussa, eli Procountor tulee paukkumaan lisätositteiden takia. Yksi lisätosite maksaa meille 1.77€.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut yhtä lukuunottamatta.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset kulukorvaukset yhtä lukuunottamatta.

Keskusteltiin mahdollisuudesta vaihtaa S-pankkiin. S-pankki olisi meille Nordeaa halvempi ja meillä olisi mahdollisuus saada ilmaiseksi useampi pankkikortti, mikä ratkaisisi pankkikorttiongelman. Mietittiin myös muiden pankkien kilpailuttamista ennen päätöksen tekemistä. Selvitellään vielä Prisman laskutusasioita. Palataan asiaan myöhemmin, kun laskutusasiat ovat täysin selvillä.

Pleikkarin lainaaminen

Teknologia- ja pajatoimikunta pyytää killan PlayStation 4:n lainaan SIKPGLAN-tapahtumaan. Päätettiin hyväksyä laina.

Siirryttiin kokoustauolle klo 19.13.

Palattiin kokoustauolta klo 19.25.

** Muut esille tulevat asiat**

Keskusteltiin hallituksen Radiodiodi-ohjelmasta ja sen sisällöstä. Mietittiin foliohattujen testaamista. Sovitaan kokouksen ulkopuolella ohjelman nimi ja kuvaus, sekä tehdään ilmoittautuminen.

KY haluaa järjestää SIK:n kanssa afterit kesällä. SIK:lla on alustava kiinnsotus tätä kohtaan.

KY guideen halutaan esittelyteksti sekä -kuva SIK:sta. Aaron hoitaa asian.

Emme mene pitämään mielenterveyspäivään rastia, koska tällöin on tenttiviikko ja muita kiireitä.

Toimaripiuhat on saapuneet ja ne jaetaan toimikuntien virkistäytymisissä.

Keskusteltiin uusien logotarrojen tilaamisesta.

Keskusteltiin, että kiltamerchin saavuttua tehtäisiin “Merchin droppausvideo” Sössön kanssa. Videolla voisi olla esim. muotinäytös ja se julkaistaisiin kiltiksen infonäytöllä, sekä killan Instagramissa.

Maaliskuun virkistäytymisessä mennän Nuuksioon. Vikristäytymisen päivä pollataan.

Suunniteltiin KIK:n vuosijuhlalahjaa.

Keskusteltiin, että hallituscollareiden logosta halutaan yksivärinen.

Keskusteltiin Kotimaanpitkällä tapahtuneesta sattumuksesta.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 28.3. klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.22.