Hallituksen kuulumiset

11.5.2021

Ilmoitusasiat

Ihana sää.

Kunnallisvaalit lähestyvät.

Juomajää on hyvää. Sallan ja Saulin tarjoilut olivat hyviä.

Kaikki menee hyvin tällä hetkellä. Isompaa katastrofia ei ole näkyvissä.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH16/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kiltalounas siirrettiin AS:n hakukohteeseen liittyvän kokouksen takia, Fopaksen teksti kirjoitettu, kyselty karttujen perään.

Rahteeri: Sihteeri: Odotellaan ABB:n materiaaleja. Mitä teen päivässä? -story postauksia killan ig:seen kiltalaisilta. Päivitetty kokoustarjoiluvuorot.

Rahastonhoitaja: Ei uusia kuulumisia.

FTMK: Tilakähmyt tehty ja hyvällä mallilla tilojen saamisen osalta. Varaslähdön päiväksi valikoitui nyt lopulta 27.8. eikä 4.9. Eilen kuvailtiin Kevätkarnevaaleihin materiaalia. Tänään kokoustettiin ISOkasteen suunnittelun tiimoilta. Myöhemmin tällä viikolla kokoustetaan vielä SIKFTMK20 kanssa FXQ:sta. Tällä viikolla on FTMK:n yhteiset kuvaukset.

ISOvastaava: Tilakähmyt on nyt hoidettu. ISOkasteen suunnittelu etenee. Kv-ISOt osallistuu kasteeseen.

HVTMK: SIK100km vaellus saatu ilmo valmiuteen, mökki varattu, ja muutenkin osallistujia vaille aika valmista kamaa. Euroviisu kisakatsomoon suunniteltu viisukassia. ELEC kyselytulokset / oppilaitosselvityksen seurantatapaaminen käyty, ja oli aikalailla vain eri tahojen tekemien kyselyiden purkua ja YTHS:n tilastojen läpikäymistä. Papereita tilattu.

OPTMK: Opintokysely rullaa, lisää kannustusta vastaamiseen pitäisi tehdä, fuksien ääni erityisen tärkeä. OPTMK kokousta pitäisi järkkäillä. Kokoontuminen ELEC Opintomestareiden kesken ennen kokousta.

OTMK: Tilakähmyt tehty, vielä pitää joistain tiloista neuvotella.

TTMK: Toimikunnattomien yhteystiedot pitäisi lisätä.

UTMK: Tilakähmyistä tärkeimmät tehty. AS kanssa suunniteltu yhteisiä tapahtumia tarkemmin.

YTMK: Ramboll lähtee mukaan killan toimintaan, muutamista muista ei vielä kuulunut niin paljoa. KONEelle, NRC, ProfitSoftwarelle ja eSettille oltu yhteyksissä ja kohta neuvottelut alkaa heidänkin kanssa kunnolla.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Muut esille tulevat asiat

Sovittiin, että perustetaan Kiltanauha-työryhmä.

Pelipaita tarjoukset on lähetetty ja vastaukset ovat saapuneet: Primatex on vastannut 28,90€ per paita tarjouksella 20-30 paidan erälle. Porukkapaidan tarjous 1150.70€ (20kpl), 1558.68€ (30kpl). Tiimipaita tarjoaa räätälöidyn paidan alkaen 32,90€/kpl (mesh-kangas) ja 36,90€/kpl (strech kangas). Hinta sisältää paidan sekä kaikki painatukset ja suunnittelun. Unisport (ei meidän opiskelija Unisport) tarjosi yhtä paitaa 41,65€ per paita (sama 20 ja 30 paidan erille).

Sovittiin, että Toni Ojala lähettää Tuulihaukkaan teltasta vedoksen huomenna.

Keskusteltiin, että Sähköpäivien silliksen paikkana voisi olla esimerkiksi Kylän olohuone ja/tai Gorsu, sillä Rantsu on varattu.

Keskusteltiin, missä kaikkien aikojen hallitussitsit pidetään.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 18.5. klo 18.00.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi