Hallituksen kuulumiset

28.3.2023

Ilmoitusasiat

on tällä viikolla.

Cuubis oli viime viikolla.

Kaveri- ja perhesitsit oli ja meni.

Vähän yli kuukausi kippareiden vallanvaihtoon. Eve ja Melisa eläköityy.

Tosi kaunis kesä tänään.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: ELECin puheenjohtajien kanssa aloitettiin keskustelut wappupäivän organisoinnista. Cuubis oli.

Rahteeri:

Sihteeri: Cuubiksessa edustettu.

Rahastonhoitaja: Cuubiksessa edustettu. Tämän viikon kulukorvaukset ja laskut maksan vasta lauantaina, jotta Procountor-lasku ei olisi ihan mikään tajuttoman suuri. Tässä kuussa on tehty yli 80 tositetta siellä. Budjetti on katsottu viimein loppuun.

FTMK: Laulusauna oli ja fuksit kävi tosi aktiivisesti suorittamassa, saunoivat loppuun asti. Peijaisjuttu oli banger. Kokousteltiin suhteen. Yöjäynähakemuksiin annettu lisää konsultaatiota. FTMK:n historiakoulutus huomenna. Tällä viikolla myös yön yli kestävä fopas-/pistekorttiworkshop Rantsulla, toivon mukaan ASAP lähtee myös foppaan työstäminen käyntiin. Perjantaina FXQ-kokous, toivon mukaan keitellään jotain uutta suunnitelmaa kasaan. Lauantaina eli pääpäivä, jännittää. Sunnuntaina sitten kokoustetaan SIK FTMK:n kesken, uudet ja vanhat käy läpi loppukevään juttuja ja mahdollisesti vähän syksyä myös. Samana päivänä myös toimikunnan virkistys, jos budu sen sallii. Cuubiksessa edustettu. Myyräkuume jatkuu…

HTMK: Kaveri- ja perhesitsit oli viime viikon perjantaina. Ei järjestetä enää ikinä Sahalla sitsejä, ainakaa ton tasosia. Oli kai ihan hyvät sitsit. IE x TapahtumaTMK kokous tämän viikon keskiviikkona. Cuubiksesta toivutaan vielä.

HVTMK: Kevätmittelö alkaa tällä viikolla! Ryhmät on pystyssä ja hype on korkealla, enää botti kaipaa viimeistelyä. Myös Teekkarispeksi ja RWBK:n konsertti lähestyvät kovaa vauhtia.

OPTMK: Laitosriehan ilmoittautuminen on auki. Maanantaina oli tapaaminen ELECin opintomestareiden ja Kirsti Keltigankaan kanssa opintokyselystä. Opintokyselystä saa tänä vuonna haalarimerkin, joka on yhteinen kaikille killoille. Akateeminen ohjaus nousi myös esille. Fuksioppaaseen voisi lisätä kohdan akateemisesta ohjauksesta. EST-hakukohteen kysely on sulkeutunut ja vastauksia tuli 70 kpl. Aloitamme tulosten koostamisen. Torstaina on toimikunnan palaveri, jossa käydään läpi Laitosriehan jatkoja. 10.3 osallistuttu työpajaan itseopiskelutiloista.

TPTMK: Lanit oli viikonloppuna, aika vähän osallistujia. Suunnitelmissa järjestää syksyllä vähän erityyppinen tapahtuma. Webiohjeistus julkaistu muokattuna toimarichattiin ja driveen toimikunnat kansioon. Fuksivilkkuja rakentuu hyvää vauhtia.

UTMK: ESO:lta otettiin yhteyttä yhteisten sitsien järjestämisestä jonain viikonloppuna heinä- tai elokuussa. Voisi toteuttaa pitkästä aikaa, suunnitellaan tätä jo hyvissä ajoin. BP-turnauksen ilmo on auki, yksityiskohtia pitää vielä valmistella. Huomenna pidetään UTMK:n kokous.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Jännittäviä aikoja. Kokousteltu usean firman kanssa haalaripaikoista, kiinnostusta löytyy. Muutamaan firmaan on ollut haasteellista saada yhteyttä, mutta tällä viikolla yritys jatkuu. Haalareiden pääpaikasta meneillään kilpailutusta, katellaan miten päätyy. Nokian kandisaunatapahtuma ensi viikolla, ilmot auki ja tapahtuman mainostaminen -22 & -21 kandeille aloitettu. Cuba night meni ihan hyvin ja kesäaikaan siirtyminen aiheutti hämmennystä.

Excumestari: SIK-KIK-mittelö laitettu käyntiin KP:n mainosvideoiden muodossa. Brändityöryhmän kanssa tulossa pöhinäilta.

Excursiokiellon määrääminen

Päätettiin määrätä excursiokielto liitteen 7.1 mukaisesti.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 9.1 mukaiset laskut.

Hyväksyttiin liitteen 9.1 mukaiset kulukorvaukset.

Juteltiin Nokian saunatapahtuman alibudjetoinnista ja siitä, miten asia hoidetaan. Aiempaa tietoa vasten tapahtumaan sisältyi tarjoilut, mutta näitä ei ollut eriteltynä. Hyväksyttiin tarjoiluista aiheutuva ylimenevä osuus.

Siirryttiin kokoustauolle klo 19.15.

Palattiin kokoustauolta klo 19.23.

Muut esille tulevat asiat

SIK:llä on kuukauden kuluttua publiikissa narikkavuoro. Pyritään saamaan ensisijaisesti fukseja töihin tänne, koska samaan aikaan on Wanhojen wappusitsit.

ELEC:n puheenjohtajat olivat keskustelleet yhteisen wappubussin hankkimista Ullis-päivän aamulle. Ollaan SIK:n kanssa kiinnostuneita. Tiedustellaan, olisiko Bilelinja järkevä tähän.

Jaetaan viikkotiedotteessa kysely itseopiskelutiloista. Kysely liittyy 10.3 järjestettyyn työpajaan ja vastausaikaa on 12.4 asti.

Hallitushärpäkekeskustelua jatketaan seuraavassa kokouksessa.

Maaliskuun virkistys pidetään 1.4. jälkeen, jotta saadaan SIK:lle kilometrejä. Pollataan päivämäärä, niin löydetään samalla huhtikuun virkkispäivä.

Otto laittaa viestiä KIKin puheenjohtajalle, jotta voitaisiin järjestää jotain yhdessä KIK:n ja SIK:n hallitusten kesken.

Keskusteltiin puolitosissaan mahdollisuuksista ostaa YTHS-talo muiden kiltojen kanssa johonkin yhteiskäyttöön. Pistetään asiaa muille killoille eteenpäin.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään 4.4. klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.47.