Hallituksen kuulumiset

4.4.2023

Ilmoitusasiat

SIK voitti Äpyn 50h-skaban helposti.

oli viikonloppuna ja se meni hyvin. Ei tarvinnut purkaa mitään, koska AS hyödynsi samoja välineitä.

Wappu tulee.

SIK johtaa SIK-KIK kevätmittelöä.

Eilen oli Nokian kandisauna ja siellä oli kivaa. Nokian edustajat ei tulleet saunaan. Paitsi Simo.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kiltalounas oli maanantaina. Keskusteltiin yleisesti tilojen käytöstä ja kiltiksen terassiprojekti saatiin liikkeelle, toivotaan parasta.

Rahteeri:

Sihteeri: Lauantaina oli , jossa oltiin hommissa. Oli tosi hauskaa ja tapahtuma vaikutti erittäin onnistuneelta. Muuten perushommia.

Rahastonhoitaja: Viime viikko mennyt sairastellessa.

FTMK: oli ja meni ihan super hyvin! Kiitos hallitukselle aktiivisesta osallistumisesta! <3 Orientaatioviikosta kokoustettu koulun kanssa. Wapunvienti on tällä hetkellä.

HTMK: :ssä oltiin auttamassa, oli kivaa. Tällä viikolla tiedotusta ulos Wanhojen wappusitseistä. Fuksien wappusitsit on ens viikolla!

HVTMK: SIK-KIK Kevätmittelö on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja SIK johtaa kilpailua reilusti! Rairuoho tuo kiltikselle pääsiäistunnelmaa. Toimikunnan tapaaminen olisi tarkoitus pitää ensi viikolla.

OPTMK: Torstaina oli toimikunnan palaveri. Laitosriehan tiimoilta kokoustettu useaan otteeseen ELECin opintomestareiden kanssa. Tapahtuman osalta kaiken pitäisi olla kunnossa ja odotellaan itse pääpäivää. Maanantaina oli maisteriohjelmien tiedotus kokous korkeakoulun kanssa. Suunnittele opintosi -kurssin sisältö muuttuu hieman enemmän maisteriohjelmiin keskittyvämmäksi. Puhetta oli myös maisteripääaineiden kiltahuone vierailuista syksylle, sekä akateemisen ohjauksen tekstistä/infosta fuksioppaaseen. Yhteydenpito näiden tiimoilta jatkuu kevään aikana. Maanantaina oli myös kiltalounas. Puhetta eniten tilojen käytöstä. :ssä ja Nokian sauna tapahtumassa hieman autettu.

TPTMK: Viikko mennyt fuksivilkkujen kanssa askarrellessa ja piip rastia pitäessä. Valopylväs wapunvientiin vienyt aikaa edellisinä päivinä, saatiin hyvin näkyvyyttä. Toimikunnassa ollut puhetta jäsenrekisterijutuista.

UTMK: oli ja meni, jätesäkkihuurut liuotti aivosolut. Toimikunnan kokous pidettiin viime viikolla, puhuttiin tulevista tapahtumista ja virkistyksestä sekä jaettiin UTMK-paidat. AKK x SIK-bp -turnaukseen kaivattaisiin vielä lisää osallistujia. SIK-ESO-sitsien ajankohdaksi on nyt sovittu 8.7. ja suunnittelu jatkuu. Wappu lähestyy kuin tavarajuna.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: YTMK:n kanssa kokousteltu viime viikolla. Lisää haalarisponsseja, lisää kilpailua pääsponssista, loppuja firmoja kontaktoitu. Nokiasauna oli maanantaina, edustajien mielestä oli onnistunut ja fuksit kyselivät milloin seuraava tämmöinen on tiedossa :) Lauantaina -järkkäilyä ja rantsujen etkoilla tuli täyteltyä fuksien pistekortteja. SIK-KIK kevätmittelöön kerätty kilometrejä sunnuntain aikana luontokuvauksen merkeissä.

Excumestari: Kesäexcun suunnittelu aloitettu, ensimmäinen kokous pidetään parin viikon päästä. Killan uuden merchin mallit valmiina 14.4.

Hallintoasiat

Ei uusia hallintoasioita.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset kulukorvaukset.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut yhtä lukuunottamatta.

Päätettiin, että tilataan 700 tavallista SIK-haalarimerkkiä ja 300 sähköpallogrillimerkkiä.

Muut esille tulevat asiat

Järjestetään 30.4. fukseille teltta ja simaa. Elinalla on munkkivastuu ja Karoliina voi auttaa kuskaamisessa.

Kv-isoja tarvitaan lisää. Hallituslaisia yritetään rekrytä tähän.

Kiltisvastaavat haluaisivat nokkakärryt kiltikselle. Sovittiin, että SIKpajan kärryjä voi lainata täydennysreissujen ajaksi.

Äpyn 50h-skaban palkinto pollataan myyjien chatissa.

Hallituksen virkistyspäiviksi sovittiin 17.4. ja 24.4.

Hallituslogo on valmis.

Päätetään valokannujen ostamisesta seuraavassa kokouksessa.

Selvitellään jäsenrekisteriin liittyviä Kide.app-juttuja.

Sklubi kysyi kiltistä käyttöön wappuna. Selvitellään kellonaikoja, jolloin Sklubilla on tarve päästä kiltikselle. Emme itse ehdi tuolloin avaamaan ovia. Kiltikselle tulee myös olemaan liikennettä tuon päivän aikana, joten Sklubi ei pysty olla kitliksellä täysin rauhassa.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään torstaina 13.4. klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.40.