Hallituksen kuulumiset

18.5.2021

Ilmoitusasiat

Ei ole yhtä hyvä sää kuin eilen.

Shrek täytti 20 vuotta.

Unisport on auennut. Ensimmäinen salivuoro varattu.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH17/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kartut haettu.

Rahteeri: Sihteeri: Ei uusia kuulumisia.

Rahastonhoitaja: Ei uusia kuulumisia.

FTMK: Perjantaina otettiin FTMK:n kanssa kuvia kiltojen fuksioppaisiin. Sunnuntaina kokoustettiin FTMK:n kanssa mm. fuksioppaista ja syksyn tapahtumista. Eilen kokoustettiin ELEC:n kanssa orientaatioviikosta. Fuksioppaan toimikuntatekstit tarvitsee tarkistaa, että ne ovat ajan tasalla.

ISOvastaava: ISOkasteen ilmo on nyt kiinni ja tapahtuma on lauantaina.

HVTMK: TKTMK vaihdettu! A4 kokoisia papereita on nyt toimistolla ainakin joksikin aikaa. Tällä viikolla Kiltapäiväkerho ja Euroviisu kisakatsomo. Ensimmäinen lentopallovuoro oli lauantaina.

OPTMK: Opintokysely jatkuu, seuraava mainostus viesti taas keskiviikkona. Isoja voisi mielellään kannustaa motivoimaan fuksi aktiivisuutta kyselyn suhteen. Tällä hetkellä fuksit ovat vain ⅓ vastaajista (67 vastaajaa). OPTMK kokous edelleen in the wraps.

OTMK: Kirjotettu varastohakemus ja IE kokousti syksyn tapahtumista.

TTMK: Toimikunnattomien yhteystiedot on tehty, pitää vielä tehdä näkyväksi. Azuressa siirrettiin resursseja eri subscriptionin alle. Toisin sanoen paljon opettelua.

UTMK: Korkeakoulun kanssa keskusteltu ELECin kv-ISOkoulutuksesta.

YTMK: Eaton, SICK, profit Software ja eSett keskustelut sponsseista etenee pikkuhiljaa, vähän hitaasti kyllä. Academic work ei lähde mukaan haalareihin. NRC:tä ei taideta ottaa mukaan, koska ei vastaa ollenkaan.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Teltan hankkiminen

Äänestyksen perusteella päätettiin, että hankimme telttaan 3 seinää sekä molemmille lappeille killan logo. Tasatilanteessa puheenjohtajan äänellä päätettiin, että telttaan tulee sähkösanoma yhdelle liepeelle.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Myönnettiin rahastonhoitaja Santeri Huhtalalle oikeus maksaa teltan lasku 1500 euroon asti.

Myönnettiin rahastonhoitaja Santeri Huhtalalle oikeus maksaa Procountor-maksuja ja laskuja, jotka ovat maksimissaan 100 euroa TG-pollin ehdottomalla enemmistöllä 31.8.2021. asti. Seuraavassa hallituksen kokouksessa listataan nämä maksut.

Muut esille tulevat asiat

Hallitushärpäke tilataan 31.5., johon mennessä jokainen on ostanut farkkutakin sekä tuonut sen vastuuhenkilölle. Deadlinen ylityksestä henkilö saa 5 sakkoa.

AS:n Minecraft servusta tehdään polli killan TG-ryhmässä, jonka äänestyksen perusteella katsotaan osallistutaanko siihen.

Keskusteltiin ISOkasteen hallitusrasteista.

Pidetään hallituksen virkistäytyminen tämän viikon jälkeen.

Perustetaan brändin edistämistyöryhmä, jonka vastuulla on suunnitella killan uusi lippu, kiltanauha sekä muita brändiuudistettuja asioista.

Johannes Ora lähettää hallituschattiin palautekyselyn, johon jokaisen hallituslaisen pitää vastata. Kyselyn vastaamisen deadline on viikon päästä kyselyn lähettämisestä chattiin. Deadlinen ylityksestä henkilö saa 2 sakkoa.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään puheenjohtajan erikseen ilmoittamana ajankohtana.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi