Hallituksen kuulumiset

13.4.2023

Ilmoitusasiat

Kohta on wappu.

Elina ei pääse tänään.

Aaron sai (töitä).

Tänään oli wanhojen wappusitsien ilmo, joka meni täyteen.

Peijaiscoitos oli.

Loma oli.

Kassun mummolla oli synttärit.

Visa kävi Kotkassa pitkästä aikaa.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Ei uusia kuulumisia.

Rahteeri:

Sihteeri: Perushommia. Voimia kerätty wappua varten. KY:n kanssa kesällä järjestettävistä aftereista on juteltu KY:n edustajan kanssa.

Rahastonhoitaja: Procountorilta kyselty, voivatko tulla viime kuun laskussa vähän vastaan, kun oli niin poikkeuksellisen iso, johtuen että tällä hetkellä on tekeillä kaksi tilinpäätöstä ja ei olla tiedetty, että manuaaliset muistiot syö tositteita.

FTMK: Wapunwienti oli ja meni hyvin, vaikka olikin paljon liikkuvia osia ja järjestäjiä kipeenä. Peijaiscoitos oli ja meni hyvin, onneksi melko kevyt järjestäjille hyvien etukäteisvalmistelujen takia. Puolet Peijaisista jäljellä, totta kai rankin viimeisenä. Perjantaina FTMK kasailee vujuilla, lauantaina virkeänä järkkäilemään aamupäivästä Fuksien Wappusitsejä. Ensi viikolla paljon edeltäjien avustamista Wappuun liittyvien erinäisten hommien kanssa, hyvää treeniä ensi vuoteen. FXQ etenee pian.

Peijaiscoitoksen alkupamauksessa SIK fuksit osasivat numeroita! Simojen valmistus aloitettu (fukseille ja hallitukselle). Fopas mainoksii rupee kerääntyy, niin pitää ruveta työstämään sitäkin. Tilakähmyily aloitettu.

HTMK: Fuksien wappusitsit on lauantaina. IE:n järjestämä tapahtuma ensi viikolla. Wanhojen wappusitsien Ilmo meni täyteen. Syksyn tilakähmyjä alettu tekemään.

HVTMK: Teekkarispeksi oli tiistaina ja RWBKn juhlakonsertti on lauantaina. Keskiviikkona pidettiin toimikunnan tapaaminen, jossa suunniteltiin tulevia tapahtumia. KIK johtaa kevätmittelöä :(

OPTMK: Laitosrieha oli. Meni ilmeisesti ihan hyvin. Testamentti kirjoitetaan siitä ensi vuotta varten. EST-hakukohteen kyselyn tulokset koottu ja esitelty 11.4 EST-hakukohteen uudistamiskokouksessa. Ei vielä päätöksiä tehty aiheen tiimoilta, mutta oli paljon ideointia miten est-ohjelmaa voisi jakaa. Järjestetään opiskelijoille keskustelutilaisuus aiheesta wapun jälkeen. PDP-kurssin vetäjä ottanut yhteyttä yhteistyön tiimoilta. Mainostetaan kurssia, kuten viimekin vuonna. Opintokyselyn pohja on valmis ajatuksen tasolla, mutta toteutus pitää vielä tehdä. Tarkoitus julkaista ensi viikolla kysely.

TPTMK: Tiistaina oli rästi piip pajalla. Saatiin imuri korjattua ja pajalla on toimiva imuri ekaa kertaa viiteen vuoteen.

UTMK: AKK x SIK-bp -turnaus oli, meni ihan kivasti vaikkakin osallistuminen jäi aika vähäiseksi. UTMK-paidat herättävät pelkoa, kunnioitusta ja ennen kaikkea kateutta. Katse käännetty kohti uusia haasteita.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Haalareiden pääpaikka solmittu, sopimuksia tehty ja lähetelty yrityksille. Keskusteltiin YTMK kehityskohteista yrityssuhdevastaavien kanssa, esimerkiksi minkälaista käyttäjädataa voidaan kerätä ja numeroida mahdollisimman anonyymisti esimerkiksi killan sivuilla vierailevien ihmisten määrä.

Excumestari: Viime kerran jälkeen ei mitään uutta. Tällä viikolla tarkoitus aloittaa vihdoin kesäexcun suunnittelu. Sklubin hallitus mielissään arkiston digitalisoinnin edistymisestä.

Hallintoasiat

Vujukutsut:

AYY13 20.5. Kiinnostuneita Tommi, Julia ja mahdollisesti Juulia. He sopivat keskenään, ketkä lähtevät edustamaan.

Aalto Marketing society 20.5. Visa ja Ville alustavasti kiinnostuneita. Kysytään mahdollisuutta saada 2 kutsuvieraspaikkaa. Jos saadaan vain yksi, Ville lähtee edustamaan.

Kutsu tuomaristoon: Otakaari 2B:lle uusi nimi. Valittiin Visa.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset kulukorvaukset muutoksin.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut.

Siirryttiin kokoustauolle klo 19.03.

Palattiin kokoustauolta klo 19.15.

Päätettiin ostaa 6 kpl valokannuja killalle budjetin mukaisesti noin 750 eurolla.

Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin Instagramin aktivoimisesta. Mietittiin, että tapahtumien järjestäjät voisivat ottaa vaikka puhelimella tapahtumista aina muutamia kuvia, jotta niitä voitaisiin laittaa Instagramiin. Myös tapahtumien aikana järjestäjät laittaa vaikka IG-storyyn kuvia. Isoista tapahtumista (ja vanhemmille suunnatuista) voisi laittaa myös Facebookiin asti. Esim. alumnit saattavat nähdä sieltä paremmin, mitä killalle nykyään kuuluu. Mietittiin myös, olisiko kiinnostusta tehdä kuukausikoosteita IG-reelsiin. Karoliina laittaa Kelajaokselle viestiä reelseistä.

Kiltalaiset pyytävät kompasseja Jukolaan. Kompassit maksavat 60€. Kiltalaiset haluaisivat ostaa 2 kappaletta. Myös Teleste on osallistumassa tapahtumaan. Heiltä voisi yrittää kysyä tukea tähän hankintaan. Ei lähtökohtaisesti lähdetä ostelemaan kompasseja kiltalaisille. Otaniemen lukiosta ei saatu 2h varausta liikuntavuorolle, vaan sen sijaan saatiin Tapiolasta 1.5h varaus. Tila on myös pienempi. Sovittiiin, ettei haluta liikuntavuoroa Tapiolasta.

Athenen kaljakrokettiin on tullut kutsu. Hallituslaisia ei pääse paikalle, joten Pyry laittaa toimareille kutsun eteenpäin.

Äpyn 50h-skaban palkinnosta on äänestetty. Lahjakortti voitti äänestyksen. Visa kyselee myyjiltä, mitä halutaan ostaa lahjakortilla.

Ollaan kiinnostuneita wappubussisat AS:n kanssa. Kysellään bussia tätä varten.

Keskusteltiin jäsenrekisteristä. Mietittiin mahdollisuutta, että kirjoitetaan jäsenrekisteritunkki käyttäen maksupalvelua. Tämä olisi halvempi kuin Kide.app, mutta pitää koodata itse. Osaava koodaaja löytyisi ja koodaamisesta ei tarvitsisi maksaa. Jäsenrekisteritunkissa yhden maksutapahtuman hinnaksi tulisi 1.5% ostettavan asian hinnasta + 25 senttiä. Kide.app maksaa 2% ostettavan asian hinnasta, jonka päälle 15 senttiä + 50 sentin palvelumaksu. Jäsenrekisteriä voitaisiin käyttää myös tapahtumailmoissa.

Hallituksen kämppäkierros on ensi viikon perjantaina. Julia voi tehdä polleja ja suunnitella reitin. Aloitusaika on klo 17.00.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään perjantaina 21.4. klo 17.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.07.