Hallituksen kuulumiset

2.5.2023

Ilmoitusasiat

Wappu oli.

Wappulautta oli kiva.

Ulliksella oli kivaa.

Kaikkia väsyttää.

Aaron siivosi tänään.

Lakkisitsit on perjantaina.

Wappuna oli hyvä sää, mutta heti wapun jälkeen alkoivat sateet.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Wappu vietetty. Hallituksen kehityskeskusteluiden ensimmäiset osat tulevat tällä viikolla. TersasSIK 2.0 -projektin perään kyselty koululta. Se on vireillä dekaanin toimesta ACREn puolella, mutta siellä henkilöstövaihdokset viivyttävät hieman etenemistä.

Rahteeri:

Sihteeri: Haettiin Juulian kanssa Verkkiksestä tarjoilut Ullikselle. Wappua on vietetty.

Rahastonhoitaja: Ei uusia kuulumisia.

FTMK: Wappu ohi ja vastuut ovat siirtyneet! Kipparit pääsivät uimaan ja saunomaan. Yöjäynä ja lakkienjako menivät tosi hyvin, iso kiitos hallitukselle. Unta on vihdoin haalittu. Työstetään syksyä.

HTMK: Tiistaina sitseillä tapahtui ikävä tapaus. Lakkisitsit ovat tällä viikolla. Ilmoittautuminen menee tänään kiinni. AS:n kanssa menun suunnittelua. Valkohaalarisitseistä tiedotusta ulos luultavasti tällä viikolla. Pohdimme vielä kiltojen toimikuntien tarvetta sitseille. Wappu tuli ja meni.

HVTMK: Kevätmittelö ohi, KIK vei voiton. SIK:n yhteislähtö keräämään kilometrejä kävelemällä Laajalahden ympäri oli viime torstaina. Maalausilta on ensi torstaina.

OPTMK: Maisteriohjelmien kiltahuonevierailuiden päiviksi sovittu 25.9, 9.10 ja 12.10.

TPTMK: Toimikunnan kokous suunnitteilla, sössön tarjousjuttuja selvitelty.

UTMK: Wappu oli, ja valta on vaihtunut. ELEC Farewell sauna on tulossa muutaman viikon päästä, ja SIK-ESO-sitsejä suunnitellaan.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Vastailtu sähköposteihin ja odotellaan vastausta.

Excumestari: Wappubussi sujui ongelmitta.

Hallintoasiat

Ei uusia hallintoasioita.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja kulukorvaukset.

Sovittiin, että Roni tilaa jo aiemmin kokouksessa hyväksytyt valokannut.

Päätettiin killan pressujen vuokrahinnat, jotka ovat seuraavat:

5-30 pressua maksaa yhden lasisen Koskenkorva-pullon. 31-50 pressua maksaa 2 lasista Koskenkorva-pulloa. Yli 50 pressua maksaa 50€. Alle 5 pressua saa lainaan ilmaiseksi. Pressut vaaditaan takaisin samassa kunnossa kuin annettaessa ne lainaan. Pressut täytyy palauttaa viikattuina siistiin pinoon. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Siirryttiin kokoustauolle klo 18.54.

Palattiin kokoustauolta klo 19.00.

Muut esille tulevat asiat

Käytiin läpi wapun ajan tapahtumia ja sitä, mikä oli onnistunut ja missä olisi parannettavaa. Teltasta lakkienjaon aikana saatiin paljon positiivista palautetta. Wappulautta oli onnistunut ja jatkossakin halutaan lautta nimenomaan Mantalle, eikä Ullikselle. Ullis-bussin aikataulut eivät olleet toimivat. Muuten bussi oli hyvä. Ulliksella teltta oli hyvällä paikalla ja tarjoiluista tuli hyvää palautetta. Kiltalaiset viihtyivät teltalla hyvin. Mietittiin, että jatkossa SIK:n kannattaisi ehkä budjetoida wapulle rahaa.

Keskusteltiin kiltalaisen käytöksestä killan tapahtumissa. Harkittiin tapahtumarajoitteiden asettamisesta ja palataan tähän seuraavassa kokouksessa.

Keskusteltiin kesän kokouksista. Pidetään toukokuun loppuun asti kokouksia. Kesätauko tulee kesä-, heinä-, ja elokuun ajaksi. Pidetään tänä aikana kokouksia silloin kun on tarve.

Strategiatyöryhmän työskentely aloitetaan toukokuun aikana.

Hallituscollareiden fonteista tehdään polli. Jatketaan keskustelua seuraavana päivänä telegramissa.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 9.5. klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.43.