Hallituksen kuulumiset

9.5.2023

Ilmoitusasiat

Pota102-kuvat ovat tulleet.

Kesä on tullut.

Kassulla on uusi puhelinliittymä.

Kassulla on myös uusi sähkösopimus, nettiliittymä ja modeemi.

Puhelinmyyjä on tyytyväinen.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: TerasSIK 2.0 etenee. ACRElta kävi vierailija tutustumassa tilaan ja antoi alustavasti vihreää valoa. TEKin kanssa keskusteltu rahallisesta tuesta. Kiltalounas oli maanantaina. Hallituksen kehityskeskustelut aloitettu.

Rahteeri:

Sihteeri: Ullikselta SIK-hymnin musiikkivideota varten kuvatut videot lähetetty eteenpäin.

Rahastonhoitaja: Työt alkoivat ja joitan laskutuksia, mitä jäänyt tekemättä, on alettu katsomaan.

FTMK: Täysin yllätyksenä saatiin uudet killuttimet kaulaan viime lauantaina, vaikka kumpikin oli valmistautunut kaatamaan kahvia. Nyt kun viimeinen wappuasia on hoidettu alkaa loput hommista. Osa fopasmainoksista myöhässä, mutta niiden työstö aloitetaan siitä huolimatta. Ensi viikonloppuna otetaan yhteiskuvat KIKin kanssa.

HTMK: Lakkisitsit oli perjantaina. Olivat tosi onnistuneet. AS:n ja KIK:n kanssa yhteistyö toimii. Valkohaalarisitsien menun suunnittelu aloitettu HLKS:n kanssa. Kokoustettiin tänään asiasta. Valokannut on tilattu.

HVTMK: Maalausilta on nyt torstaina, hyvin on ilmoittautuneita. Vakioliikuntavuoro SIK-TIK-PT jatkuu ensi syksynä, mutta vuoro tulee olemaan todennäköisesti torstaisin klo 19-20.

OPTMK: Kiltalounas oli maanantaina. Tiistaina oli PDP-kurssin esittelytilaisuus.

TPTMK: Fuksivilkun kustannuksia laskeskeltu, tarkoitus olla itseään rahoittava. Haalittu pajan Wapuksi lainattuja tavaroita takaisin. Jäsenrekisterin maksusysteemiä alettu pohtimaan.

UTMK: Pidettiin sitsien suunnittelukokous ESO:n kanssa. Huomenna on jokin salamyhkäinen KvTMK case…

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Pidetään 10.5. 4. kokous ja suunnitteilla 5. kevyempi kokous loppukuusta tai kesäkuun alusta. Kokouksessa käydään läpi kevään tuloksia ja suunnitellaan tulevaa. Loppuja haalaripaikkoja tarjottu, odotellaan vastauksia.

Excumestari: Kesäexcua Meripäiville ei todennäköisesti järjestetä. Mietinnässä toinen vaihtoehto. Ideoitu hieman Avaruustekniikkamessuja samalla idealla kuin Radiotekniikkamessut.

Tapahtumarajoitteiden määrääminen kiltalaiselle

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukainen esitys tapahtumarajoitteiden määräämisestä. Rajoitteet asettuvat voimaan välittömästi ja ne ovat voimassa kuluvan vuoden loppuun asti.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 9.1 mukaiset laskut ja kulukorvaukset.

Hyväksyttiin Sössön webhotellin päivitystarjous. Uusi palvelimen tilavuus on 2 Gigatavua ja hinta 214,27€/36kk. Vanhan tarjouksen tilavuus oli 1 Gigatavu ja tällä hetkellä 101% sen tilasta on käytössä.

Siirryttiin kokoustauolle klo 19.05.

Palattiin kokoustauolta klo 19.15.

Hyväksyttiin maksettavaksi SIK:n osuus wappubussin tappioista.

Killan hallinnoimien Telegram-kanavien sääntöjen päättäminen

Killan hallinnoimilla Telegram-kanavilla tulee noudattaa AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Sääntöjen rikkomisesta seuraa ryhmästä poistaminen. Ryhmään takaisinpääsyä voi tiedustella osoitteesta hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi

Teksti käännetään myös englanniksi ja julkaistaan killan nettisivuilla. Killan Telegram-kanavien kanavakuvauksiin laitetaan linkki kyseiseen dokumenttiin.

Muut esille tulevat asiat

Shaking up Tech- opintomessuille on pyydetty kiltalaisia kertomaan alan opinnoista lukiolaisille. Juulia järjestää abiomarkkinointivastaavia paikalle.

Aalto Oasiksen hyvinvointilähettiläs on pyytänyt osallistua killan tapahtumaan. Keskusteltiin hallituksen kesken, että SIKnik voisi olla hyvä tapahtuma tälle.

Keskusteltiin, pitäisikö killan järjestää omat afterworkit kesällä. Julia varasi Kylän olohuoneen tapahtumaa varten 19.7. PoTa102-kuvat ovat tulleet ja hallituksen kuva pitäisi saada seinälle. Pyry täytyy photoshopata kuvaan. Tilataan hallituksen PoTa-kuva.

Killan kesäpäiviä ja niiden suunnittelemista käsitellään seuraavassa kokouksessa.

Toimarivirkistys on syksyllä ja sitä suunnitellaan myöhemmin.

Ulliksen taksin lasku jaetaan koko hallitukselle lukuunottamatta uo-sektoria ja Netteä. Juulia ja Tommi hoitavat asian.

Toimarinauhat saa jakaa toimareille.

Saatiin postikortti. Kortissa meidät kutsuttiin Bratislawaan Havana pubiin ensi vuonna.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 16.5. klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.12.