Hallituksen kuulumiset

8.6.2021

Ilmoitusasiat

Nyt on kesä.

Suomi-urheilun merkittävin hetki on lauantaina.

Tänään on viimeinen päivä ennakkoäänestää kuntavaaleissa.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH18/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kokoustettu rehtorin kanssa koronasta ja exit-strategiasta, sunnuntaiyönä valmistui vihdoinkin kehityskeskustelujen ensimmäinen osa, kiltalounas oli eilen.

Rahteeri: Sihteeri: ABB matskut tullut ja pitäisi tällä viikolla alkaa tekemään niitä.

Rahastonhoitaja: Ei uusia kuulumisia.

FTMK: Killan verkkosivujen Fuksisivu päivitettiin. Fuksiopasta on työstetty ja lähetetty eilen koululle esilukua varten. Fuksioppaan osalta työtä on vielä runsaasti, sillä osa teksteistä on vielä päivittämättä ja kuvia puuttuu runsaasti. Haalaritoimittaja EW-Sport oli meihin yhteydessä ja kyseli syksyn haalaritarpeesta. Pyritään kasaamaan speksit siihen suuntaan piakkoin, jotta voi tiedustella tarjousta. Ensimmäisiä fukseja on jo löytänyt fuksien TG-ryhmään! Kokoustettiin myös FTMK:n kanssa maanantaina. Tupsujen pikniksitsit oli ja meni hyvin.

ISOvastaava: ISOkaste järjestettiin onnistuneesti. ITMK kanssa on kokoustettu tulevan syksyn kuvioista.

HVTMK:

OPTMK: OPTMK kokoustanut ja mennyt kesälomalle. Syksyn Opintosaunassa käsitellään maistereita ja toimikunta on värvätty keräämään listaa potentiaalisista esittelijöistä, jotta tapahtumaan ollaa Syssyllä valmiita. Opintokysely tuli ja meni, tuloksia olisi tarkoitus käsitellä ja prosessoida esitettävään muotoon. Muutamien OPN:n jäsenten kanssa tavattin kasvotusten afterwork jammailun merkeissä. SISU ja “normaaliin” opetukseen palaaminen ovat kuumia aiheita koulun toimielimissä. Koulun henkilökunta ilmaisee olevansa kovassa touhussa asioiden suhteen.

OTMK: Oltiin järkkäämässä tupsujen piknik sitsejä, meni hyvin. Lähetettiin varastohakemus.

TTMK: Bugeja korjattu ja ominaisuuksia säädetty.

UTMK:

YTMK: Kaikki haalarisponssit hankittu, kolme vanhaa sponsoria ei enää lähde mukaan. Tiistaina sovittu vahvan alustavasti Kotimaan Pitkän pääexcukohde.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Aalto-yliopiston Teknologföreningenin 149. vuosijuhla lauantaina 14.8.2021, kutsu kahdelle. Valitaan arpomalla edustajiksi kaksi henkilöä hallituksesta.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Myönnettiin rahastonhoitaja Santeri Huhtalalle oikeus maksaa Procountor-maksuja ja laskuja, jotka ovat Slack-äänestyksen ehdottomalla enemmistöllä 31.8.2021. asti. Seuraavassa hallituksen kokouksessa listataan nämä maksut. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oikeus pyytää lisätietoja halutessaan.

Kiltakokous ja siihen osallistuminen etänä

Päätettiin, että 21.6.2021 klo 18.00 on ylimääräinen kiltakokous, jossa käsitellään vuoden 2020 tilinpäätös, toimintakertomus, vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille ja lisäbudjetti vuodelle 2021. Kokouksen liitteet mm. tilinpäätös, toimintakertomus yms. toimitetaan kiltalaisille viimeistään viikkoa ennen kokousta.

Päätettiin, että kiltakokoukseen voi osallistua etänä sekä äänestää etänä.

Muut esille tulevat asiat

Pelipaitahomma on seisonut vähän paikallaan.

Keskusteltiin pinssien määrästä.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään puheenjohtajan erikseen ilmoittamana ajankohtana.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi