Hallituksen kuulumiset

5.8.2023

Ilmoitusasiat

Kesäpäivät on.

Hyvä fiilis on.

Kaikki (melkein) selvisivät kokoukseen.

Esko on pirteä.

Esko on piirtäjä.

Ville sai eilen melkein kalaa.

Pota-tirehtöörin haku on auki.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kesätauko on ollut. PoTa-tirehtöörin haku on avattu.

Rahteeri:

Sihteeri: Kesäpäivien murhamysteeri käsikirjoitettu.

Rahastonhoitaja: Kesällä maksettu muutamia laskuja ja muuten pidetty taukoa.

FTMK: Fopas done, haalarit ehkä done, fuksipistekortit (ja muut kortit) painoa vaille valmiit, FXQ ihan ok vaiheessa, varaslähtö ja syksy lähestyy, fukseja tg-ryhmässä, ftmk-hommat pyöriny kans koko kesän, huikee hype käynnis! Lähiaikoina tulossa mm. FXQ:n ja fuksisitsien työstämistä sekä syksyn suunnittelua. Orientaatio aika hyvin pläänäilty ja syksyn suhteen ei hirveesti kysymysmerkkejä. Yks SIK-FTMK kokous kesällä pidetty, toinen lähestyy.

HTMK: Kaukkareita on alettu suunnittelemaan. Eilen oli kesäpäivien sitsit.

HVTMK: Rantalentisvuorot ovat pyörineet viikoittain ja jatkuvat vielä elokuun ajan. Killan tarrat ovat saapuneet ja niitä on saatavilla kiltiksellä.

OPTMK: Toimikunnan virkistäytyminen pidetty 6.6 krokettia pelaten. Teksti fuksioppaaseen kirjoitettu. Killan lippu on viety tohtoripromootioon. ELECin opintomestareiden kanssa nähty muutamaan otteeseen kesän aikana, sekä OPN:n kanssa. Muutamia sähköposteja laitettu ja osallistuttu AEE Degree Programme Committeen kokoukseen. Kalenterissa tulevaa ennen orientaatioviikkoa: EST-jako: tilannekatsaus, opintokyselyn raportin teko, AEE development päivä, ELEC annual Programme review 2023 päivä ja Sähkötekniikan akateemisen komitean kokous orientaatioviikolla.

TPTMK: Pajailtoja pyöritetty maanantaisin. Fuksisivuja päivitelty webiin ja jäsenmaksusysteemiä alettu tekemään.

UTMK: Kesätauko on tullut tarpeeseen, vaikka silti kiirettä on ollut koko ajan. SIK & ESO -kesäsitsit pidettiin, ja ne menivät todella hienosti, ESOn kanssa oli kiva järjestää tapahtumaa. Osallistujia saatiin lopulta tarpeeksi, ja tunnelma oli oikein mukava. Myös työntekijöiden vointi oli sitsien jälkeisenä päivänä keskimäärin hyvä. Toimikunnan virkistys pidettiin SUP-lautailun muodossa, mukavaa oli! Kv-fuksiopas on valmis ja lähetettiin ISOille yhdessä kunkin fuksiryhmän fuksien yhteystietojen kanssa. KvTMK-puuhaa on ollut runsaasti. Syksyn tapahtumia pohditaan jo alustavasti, ja orientaatioviikkoon valmistaudutaan henkisesti. Kv-excun konkreettisempi valmistelu pitäisi aloittaa.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Kesätauko on sujunut rauhallisissa merkeissä ja töiden parissa. Paljon itsetutkiskelua ja palautumista koulusta. Osallistuttu kesäpäiviin, sekä kesäpäivien järjestelyyn. Onnistuin myös murtamaan jalan urheilun parissa, 6 viikon kipsi tulee olemaan uusi kokemus. Haalarigaalan järjestyksistä keskusteltu FTMK ja UTMK kanssa. Samalla aloiteltu tiedottaminen yritysten suuntaan Haalarigaalaan liittyen. Järjestelyt vaikuttaisivat olevan hyvillä mallin, ensi viikolla vahvistetaan samalla osallistuvien firmojen ja edustajien määrä. Yritysbrunssin informaatiopakettia on jo alettu kasaamaan, sekä oltu yhteydessä AS ja Inkubion yrityssuhdevastaaviin yksityiskohtien tiimoilta. FXQ-vekkuli teki varauksia FXQ matkustusta varten. Itse ollut järkkäämässä mukana FXQ virallista ohjelmaosuutta.

Excumestari: Kesätaukoa vietetty. Ensi viikolla on kokous, jossa sovitaan tarkemmin yrityksen kanssa syksyn vierailuista.

NTMK:

Emmaleena järjesti Sklubin kanssa afterit, jotka menivät hyvin.

SiWa:

Kevät meni hyvin. Syksyä varten pitäisi kokoustaa. Muutamaa tapahtumaa syksylle on jo suunniteltu.

Hallintoasiat

Aloitettiin kokoustauko klo 10.33.

Palattiin kokoustauolta klo 10.38.

Omegan vuosijuhlakutsu:

Vuosijuhlille on saatu 2 kutsuvieraspaikkaa. Lisäpaikkoja on kuitenkin kysytty ja Omegalle kerrottu, että meillä on 10 kiinnostunutta lähtemään reissuun. Niitä, jotka eivät pääse Omegan vuosijuhlille, priorisoidaan Kallefestiin. Arvoimme järjestyksen, jonka mukaan Omegan vuosijuhlien paikat jaetaan. Järjestys on seuraava:

Pyry Visa Roni Ville Juulia Tommi Elina Karo Nette Julia

Killan jäsenmaksu tullaan toistaiseksi maksamaan tilisiirrolla ja ne tarkistetaan manuaalisesti. Tästä tulee myöhemmin tiedotusta kiltalaisille.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja kulukorvaukset.

Muut esille tulevat asiat

Mietittiin, että järjestettäisiin mahdollisesti Kopedan kanssa yhteistapahtuma, jossa mentäisiin Megazoneen, ja sen jälkeen olisi saunajatkot Otaniemessä. Tämä sai paljon kannatusta ja UTMK lähtee ideoimaan tätä.

Sovittiin, että nähdään klo 12.30 aitassa, jossa suunnitellaan kesäpäivien ohjelman käytännön asiat loppuun asti.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään keskiviikkona 16.8. klo 16:30. Sen jälkeen siirrytään vakiokokousaikaan.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 11.08.