Hallituksen kuulumiset

16.8.2023

Ilmoitusasiat

Varaslähtö on kohta.

Kesätauko päättyy.

Sklubin hallitusvaihtositseillä oli hyvät ruuat.

Nette söi pilalle mennyttä kakkua.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: PoTa-tirehtöörin haku on auki. Syksyn toiminnan suunnittelu aloitettu ja sääntömuunnoksista alustavasti avattu keskustelua.

Rahteeri:

Sihteeri: Ensimmäinen viikkis lähtee ensi viikolla.

Rahastonhoitaja: Ei uusia kuulumisia.

FTMK: SIK FTMK:n kanssa pidetty megakokous. Käyty läpi fuksisitsejä ja kaikkia syksyn tapahtumia intensiivisesti. Odotellaan haalareita ja vastauksia esim FXQ:n excukohteelta. Varaslähtö on tällä viikolla, siitä kokousteltu ja kaikki kunnossa sen suhteen. Koulun kanssa oltu jonkun verran yhteyksissä. Fuksiryhmien jako työn alla koululla. Teekkarielämää -videota kuvailtu FTMKn kanssa. UO-etkot. Syksylle kuvaajia etsimässä. ELECiwasta kokoustettu. Fuksipistekortit oli jo valmiina. Nyt ne on myös tilattu. Orientaatioviikosta kokoustettu ja syksy on hyvällä mallilla. Fuksiryhmät saatu koululta!

HTMK: Kaukkarisuunnittelu edistyy. Syyssitseille on hankittu eka esiintyjä. Polin approjen suunnittelu on myös aloitettu. Mennään auttamaan varaslähtöön.

HVTMK: Ei uusia kuulumisia.

OPTMK: 11.8 oli EST-tilannekatsaus kokous: Uusien hakukohteiden tarkoitus tulla 2025 yhteishaussa ja aloittaa 2025 syksyllä. Jako kahteen: elektroniikka ja sähköfysiikka, sekä sähköenergiatekniikka. Olisi yhteiset perusopinnot. Pääaineopinnoissa olisi suuntaus ja erilaisia kursseja. Keskustelu jatkuu laitoksien sisällä kurssikokonaisuuksista. Opintokyselyn raporttia aloitettu. 16.8. osallistuttu AEE-ohjelman kehityspäiviin.

TPTMK: Ei uusia kuulumisia.

UTMK: Kv-fuksiryhmien kanssa on ollut säätöä, ja koulu yrittää jatkuvasti ujuttaa ylimääräisiä hommia kv-ISOille. Varaslähtö on ihan kohta, jänskättää ja hype nousee.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Jalan murtuma paranee hurjaa vauhtia. Yritykset alkaneet palailemaan kesälomalta, niin hommat lähteneet kunnolla käyntiin. Yritysbrunssin järkkäilyä ja viestittelyä yrityksille, odotellaan jännityksellä orientaatioviikon alkua. Kokoustellaan YTMK kanssa Haalarigaalan järjestelyistä ja tulevasta syksystä lauantaina ennen varaslähtöä.

Excumestari: Sklubin kanssa suunniteltu vuosikelloa. Suunniteltu excursioita. Kiltamerch lähtee tilaukseen tällä viikolla.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Norjasta on tulossa parin päivän sisällä tieto siitä, kuinka monta kutsuvieraspaikkaa saadaan Omegan vuosijuhlille.

Selvitetään, saadaanko kutsut PT:n ja Prodekon vujuille.

Talousasiat

Päätettiin, että Omegan vuosijuhlien matkakuluista korvataan max 100€ per henkilö tai max 400€ jaettuna kaikkien lähtijöiden kesken. Korvataan myös yksi vuosijuhlalippu. Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja kulukorvaukset.

Siirryttiin kokoustauolle klo 17.38.

Palattiin kokoustauolta klo 17.45.

Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin siitä, että killan tapahtumissa on vaatimus pitää uimapukua saunassa. Tiedotetaan asiasta jatkossa paremmin ja muistutellaan tästä mm. tapahtumailmoissa.

Keskusteltiin siitä, että olisi hyvä tehdä listaus, mitä ja millä ehdoin killalta voi vuokrata. Siirretään tämä keskustelu seuraavalle viikolle.

Osallistumme sekä Aalto Partyyn, että Otasuunnistukseen. Aalto Partyyn on jo ilmoittauduttu ja Otto ilmoittaa meidät Otasuunnistukseen. Aloitamme Otasuunnistuksessa teltan purun klo 20, joten emme ole mukana loppuun asti. Muistutimme myös hallituslaisia siitä, että kaikki vastaavat Telegramissa polliin ja ilmoittavat, kumpana päivänä pääsevät osallistumaan Otasuunnistukseen.

Keskustellaan seuraavalla viikolla hallituksen IG-esittelyjen toteutuksesta.

Selvitetään tämä illan aikana, milloin Elinan virkkis pidetään.

Toimarivirkistysksen suunnittelu ja läpikäynti siirretään ensi kertaan.

Keskusteltiin varaslähdöstä ja sen aikataulusta. Klo 16.30 fuksit tulevat paikalle ja tutustumisleikit aloitetaan klo 17. Majuri tulee esittäytymään klo 18. Klo 19-20 aikoihin siirrymme OK20. Viedään varaslähtöön teltta, grilli ja pelejä yms. Tarkempi lista tavaroista tulee myöhemmin kippareilta. Hallituslaiset pyrkivät laittamaan hallituspaidan päälle ellei oo liian kuuma.

Keskusteltiin siitä, miten voitaisiin tulevaisuudessa helpottaa rahastonhoitajien työtä ja keventää työtaakkaa. Keskusteltiin mm. rahiskoulutuksesta ja rahista tukevasta toimarivirasta. Päädyttiin siihen, että voitaisiin mahdollisesti perustaa mentoritoimikunta, jossa jokaiselle hallituslaiselle olisi mentori, joka osaisi auttaa hommisssa tarvittaessa. Jatketaan tätä keskustelua kokousten ulkopuolella.

Käytiin läpi orientaatioviikon aikataulua ja valmistautuminen. Saadaan kippareilta vielä tarkempaa infoa lähempänä orientaatioviikkoa.

Vilkaistiin nopeasti Sklubin vuosikelloa vuodelle 2023-2024. Sklubi haluaisi mukaan haalarigaalaan, mutta tämä ei onnistu, sillä haalarigaalassa on esiintymässä vain yrityksiä, jotka ovat sponsoroineet haalareita. Käydään muut vuosikellon asiat myöhemmin. Käytiin läpi kesäpäivien tapahtumia.

Lukkareita tullaan muistuttamaan ennen fuksisitsejä siitä, ettei aasinsilloissa glorifioitaisi alkoholinkäyttöä.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 22.8. klo 18.00. Jatkossa siirrytään takaisin vakiokokousaikaan.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18.40.