Hallituksen kuulumiset

4.9.2023

Ilmoitusasiat

Orientaatioviikko on ohi.

Huomenna on Aalto Party.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Orientaatioviikko selätetty, ei ollut tarvetta uida Ossinlammessa, vaikka olisi ollutkin hauskaa (ainakin muille). Kiltatoiminta lähtenyt normaalisti pyörimään.

Rahteeri:

Sihteeri: Orientaatioviikosta on selvitty.

Rahastonhoitaja: Orientaatioviikolla pidetty SIK:n rastia otasuunnistuksessa keskiviikkona ja torstaina. Pikkuhiljaa palaamassa kesätauolta rahishommien pariin. Wappulautan ja kesäpäivien maksut tarkistettu.

FTMK: Orientaatioviikko nyt yhteisin voimin hoidettu. Kiitos kaikille! Fuksit vaikuttivat säästä huolimatta nauttivan ja onnistuivat vielä voittamaan köydenvedossa! Pian kokoustetaan FTMK:n kanssa. Seuraavaksi tähtäimessä stadisuunnistus ja kiltayö.

HTMK: Kaukkarit on nyt ohi. Meni ihan hyvin. Vuosikurssisitseistä tiedotusta jossain vaiheessa alkuviikosta. IEtmk:lla viikottaiset kokoukset torstaista 21.9. klo 16.00 alkaen.

HVTMK: Toimikunnan virkistystä mietitty ja kokous pidetään tällä tai ensi viikolla.

OPTMK: Opintokyselyn raporttia kirjoitettu.

TPTMK: Pajalla rakennettiin orientaatioviikolla sähköinen peli rastille. Toimikunnan kokouksen ajankohta mietinnässä. Lähes kaikki fuksiryhmät kävivät pajalla orientaatioviikolla ja fuksivilkusta oli moni kiinnostunut.

UTMK: Haalarit loppuivat kesken orientaatioviikolla. Huomenna on lähtö Trondheimiin edustamaan Omegan vuosijuhlille, mistä syystä hype on suuri. Lauantaina on ELEC Welcome Sauna, ja kv-fuksisitsejä suunnitellaan. Linköpingistä vastattiin taas, selvitellään mahdollisia ajankohtia ja majoitusmahdollisuuksia.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Lounasteltiin AS ja incubion edustajien kanssa yritysbrunssin järjestelyyn liittyen. Sovitaan YTMK 5. kokousaika keskiviikkoon mennessä.

Excumestari: Aloitettu SklubiH haalarimerkkikisan valmistelu.

Hallintoasiat

Kutsu ESO:n vujuille 14.10. Pyry ja Kasper lähtevät kutsuvieraspaikoille.

Kutsu Sätkyn vujuille 14.-15.10. Laitetaan eteenpäin toimareille.

Keskusteltiin jäsenhakemusten tarkistamisesta jatkossa. Tällä hetkellä hankalaa, koska kaikki pitää tarkistaa manuaalisesti, sekä uudet jäsenet täytyy lisätä manuaalisesti jäsenrekisteriin.

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Päätettiin seuraavat hinnat valokannujen vuokraukselle: 50 €/päivä 6 kpl tai 10 €/päivä 1 kpl.

Talousasiat

Fukseille tilatut haalarit eivät olleet mallikuvan mukaisia ja ne saapuivat myöhässä. Visa lähtee hoitamaan reklamaatiokirjettä.

Keskusteltiin siitä, pitäisikö killalle hankkia alkometri. Päätettiin, että ei hankita ainakaan toistaiseksi. Alkometri maksaa paljon, sille on vähän käyttöä ja se saattaa kannustaa alkoholinkäyttöön.

Mobilepay uudistaa hintoja, mikä saattaa nostaa esim kiltiksellä myytävien tuotteiden hintoja. Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja kulukorvaukset.

Siirryttiin kokoustauolle klo 19.26.

Palattiin kokoustauolta klo 19.30.

Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin uusimmasta erästä killan haalarimerkkejä ja niiden väristä.

Keskustellaan myöhemmin Nokian hankkimasta tavarasta killalle.

Kiltiksen pöytäfutis vie tilaa ja aiheuttaa häiriötä, kun sen vieressä yritetään opiskella. Ensi kuun loppuun mennessä pidetään pöytäfutisturnaus, ja sen jälkeen voidaan ehkä mahdollisesti luopua pöytäfutiksesta.

Otto, Elina ja Aaron lähtevät mukaan teekkarikokoukseen.

Keskusteltiin syyskuun virkkis ja heinäkuun virkkiksistä.

Mietittiin Ratikka-ajelun järjestämistä koko killan tapahtumana.

Killan valokannuja kysyttiin Kinopolin avajaisiin 29.9. Voidaan vuokrata valoja sovituin hinnoin.

Sovimme, ettemme osallistukaan Aalto partyyn.

Käytiin läpi orientaatioviikkoa ja sen tapahtumia.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 12.9. klo 17.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.16.