Hallituksen kuulumiset

19.9.2023

Ilmoitusasiat

Kähmykausi alkaa kohta.

Opintokyselyn haalarimerkki on hieno.

Ulkona sataa.

Sitsit on tällä viikolla.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Hopeisten ansiomerkkien ehdotuslomake on avattu, hyviä ehdotuksia on jo tullut. Saajat päätetään 3.10. Melkein kaikki vapaaehtoiset on saatu kerättyä Alumni Weekendiin.

Rahteeri:

Sihteeri: Ei uusia kuulumisia.

Rahastonhoitaja: Oululle laitettu hyvityslasku tuplasti maksetusta Otaniemen sähköpäivistä ja yhdelle yritykselle väärin laitetusta laskusta. Viite tehty killan myyntituotteille, sekä uudistettu hinnasto tehty päivitettyjen mobilepayn hintojen puolesta.

FTMK:

Eilen kokoustettiin FTMK:n kanssa, ja seuraavana keskitytään fuksisitseihin. Kipparivartit aloitettiin tällä viikolla. FXQ:n ilmo saatu täyteen, ja reissun aikataulu alkaa olla selvillä suurilta osin.

HTMK: Wanhojen Back to Schlool -sitsit on tällä viikolla! Ruoat on tilattu ja suunnittelut suunniteltu. Lukkarit ovat väsänneet läsyn. SIK-KIK-sitseistä tiedotusta keskiviikkona. Syyssitseistä laitetaan tiedotusta ensi viikon maanantaina. Dominanteen on otettu yhteyttä esiintymisestä Syyssitseillä.

HVTMK: Kiltiksellä on nyt uusi hylly myyntituotteille. Kiltahuoneen käytöstä tuli tiedotus. Fyysikkospeksin yhteislähtö ja Heureka-vierailut ovat tulossa lokakuussa.

OPTMK: Kokous korkeakoulun kanssa pidettiin FuksiProffaBuffaan ja Koe Aalto kampus-tapahtumaan liittyen torstaina. Toimikunnan kokous pidettiin perjantaina. Hyvää keskustelua oli ja mm. uusina ideoina jakaa hyvän opetuksen kiertopalkinto, joka jaettaisiin joulukuun glögikutsuilla. Glögikutsuille kutsuttaisiin Oltermanni ja opetushenkilökuntaa, sekä kiltalaiset. Palaveri ELEC:in opisten kanssa pidettiin maanantaina liittyen opintokyselyihin ja käytiin läpi OpLaan esitystä. Opintokyselyn raportti on saatu valmiiksi. Maisteriohjelmien infotilaisuudet kiltahuoneella alkavat ensi viikolla ja niistä on laitettu tiedotukseen viestiä ja laitetaan vielä uudestaan.

TPTMK: Keskiviikkoisin on jäsenmaksusivun tekemistä. Torstaina oli pajatiimin kokous, jossa suunniteltiin tulevaa syksyä. Laskeskeltu toimikunnan budjetin käyttöä alkuvuodesta.

UTMK: Kv-fuksisitsit on tällä viikolla, ja niiden ilmoittautuminen on täynnä. Kokoustettiin ELEC:in learning servicesin kanssa orientaatioon liittyen, ja aloiteltiin myös tammiorientaation suunnittelua mm. tilavarausten muodossa.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Viikko meni parantuessa syysflunssasta. YTMK-kokouksessa keskusteltiin lokakuussa tapahtuvan TUAS tapahtumasta. Aloitettiin jo yhteydenotto koulun puolelle, vaikuttavat erittäin kiinnostuneita olemaan mukana tapahtuman järjestämisessä. Keskusteltiin myös, että aloitetaan yritysten yhteydenotto jo ensi vuoden yhteistyöhön liittyen.

Excumestari: Killan viralliset collegepaidat saapuivat ja tilaajat ovat olleet tyytyväisiä. Päätettiin avata kangaskassien ja collegepaitojen tilauslomakkeet uudelleen ToimikuntaBLÄÄ$T tapahtumassa. Sklubin haalarimerkkikisan grafiikoiden tekeminen on aloitettu. SIK Foosball Tournament on aloitettu. ABB excun ilmo julkaistiin ja on melkein täynnä jo fukseista (tulkaa joku sinne wanhuskiintiöön, kiitos).

SIKin Wapaa-aika:

Kokouksessa on käyty läpi viime kevättä ja sen tapahtumia. On suunniteltu myös tulevia tapahtumia. Kähmykauden avauksesta ja Siwan tulevaisuudesta on myös keskusteltu. Pyrkimyksenä on jatkaa toimikuntaa myös tulevaisuudessa.

Hallintoasiat

Vujukutsut:

SIK Oulu:

Ei halukkaita. Laitetaan toimareille eteenpäin.

TPJ:

Roni ja Elina lähtevät edustamaan Teekkariperinnejuhlaan.

Infoähky:

Otto ja Kasper lähtevät edustamaan Infoähkyyn.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut.

Keskusteltiin kiltiksen kahvi- ja kahvimaitotarjoilusta. Kulutus on kasvanut ja inflaation myötä nykyiset sponssit eivät riitä. Mietittiin tähän ratkaisua.

Muut esille tulevat asiat

Kutsutaan Oltermanni Syyssitseille. Kutsutaan myös killan bussikuskina usein toimiva Akseli.

Otto ja Pyry menevät jakamaan ruusuja publiikkiin.

SIK100-Juotoksista kyseltiin, että voiko jäljellä olevia myydä eteenpäin. Niitä ei voi myydä eteenpäin, sillä ne on tarkoitus antaa lahjaksi ja osa niistä arkistoidaan. Tarkistetaan myös, mitkä niistä ovat löytötavaroita.

Keskusteltiin Kv-kipparin roolista kähmyoppaassa. Ulkomestarin rooli poistuu. Tilalle olisi tarkoitus tulla hallituksessa istuva kv-kippari, joka olisi vastuussa kv-ihmisistä. Ulkosuhteet siirtyvät excumestarille ja hänen toimikunnalleen, johon kuuluvat myös ulkovastaavat. Sovittiin äänestyksellä, että kähmykoneessa on excu-/ulkovastaava, eikä esim. excuvastaava ja ulkosuhdevastaava erikseen.

Siirryttiin kokoustauolle 19.25.

Palattiin kokoustauolta 19.30.

Abimarkkinointivastaavan titteli jätetään pois kähmyoppaasta.

Toimarivirkistys pitäisi suunnitella. Kiinnostuneita suunnittelusta ovat Karo, Julia ja tällä viikolla Nette.

Hallituksesta PoTa102:ssa otetun kuvan printatut kopiot ovat saapuneet, ja ne ovat oikein hienoja.

IG-esittelyjen kuvien ottaminen ei taida tänään onnistua. Otetaan ensi viikon tiistaina klo 17.00. Hallituspaita päälle ja teekkarilakki päähän. Sakkoja saa, jos ei tule paikalle.

Ratikka-ajelu raidejokerilla ei todennäköisesti onnistu, koska HSL:n puolella on kiireitä.

Nautittiin Trondheimissa edustamassa käyneiden valokuvadiashowsta.

Seuraava kokous

Seuraava hallituksen kokous järjestetään tiistaina klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.15.