Hallituksen kuulumiset

12.9.2023

Ilmoitusasiat

Tommi sai kandin valmiiksi.

Kiltayö oli.

Pyry ei ollut kiltayössä.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Tänään oli kiltalounas, keskusteltiin uuden dekaanin kanssa EST:n markkinoinnista ja koulun vastuusta siinä, akateemisesta ohjauksesta sekä yrityssuhteista. Voi mahdollisesti olla varovaisen myönteinen, että muutoksia voi tulla.

Rahteeri:

Sihteeri: Ei uusia kuulumisia.

Rahastonhoitaja: WB2S-sitseille tehty viite ja Norjassa edustettu viime viikolla. FTMK: Stadisuunnistus oli, meni hyvin. Kiltayötä järkkäilty ja sen yhteydessä FXQta. Oikosulkumoottori ja nopea “mitä on kähmyt” -info myös Kiltayössä. Fuksien sähköpostilistaa työstetty, ratkottu ongelmia sen suhteen pajamestarin kanssa. Fuksisitsejä suunniteltu. Huomenna edustetaan KIKin fuksisitseillä!

HTMK: WB2S-sitsien ilmo on auennut. Syyssitseihin kysytty graafikoilta tapahtumabanneria ja lisätty webiin. Sklubin yhteyshenkilöltä kysytty Sklubin toiveita Syyssitseihin. SIK-KIK sitsien suunnittelu aloitettu kikkiläisten kanssa. Tiedotusta ensi viikolla.

HVTMK: Toimikunnan kokous pidettiin perjantaina, jossa katsottiin läpi tulevaa syksyä ja sen tapahtumia. Syksylle on luvassa mm. lajikokeiluja, museovierailuja ja syysretki nuuksioon. Kiltahuoneelle saatiin uusia tuoleja ACRElta, ja mietitään kiltahuonevastaavien kanssa tarvitseeko kiltahuoneelle hankkia jotain. Lisäksi uusi Switch-ohjain toimii ja se on ollut ahkerassa käytössä. SIK-KIK-IK pipolätkä jatkuu jälleen nyt syksyllä.

OPTMK: Muutamaan sähköpostiin vastattu. Toimikunnan kokous tämän viikon perjantaina, jossa käydään läpi syksyn tapahtumat. Opintokyselyn raportti on valmis tällä viikolla. Ensimmäinen kiltalounas oli uuden dekaanin kanssa.

TPTMK: Pajalla siivoiltu ja fuksivilkkuun tilattu lisää osia. Pollattu jäsenmaksutunkin viikottaista tekemisaikaa. AS kyseli yhden fuksilaatan tekemistä taas kun ei olla ehditty. AYY maililistassa ilmeisesti jotain häikkää.

UTMK: ELEC Welcome sauna pidettiin. Kv-fuksikapteeni on ollut mukana Stadisuunnistuksen jatkoja järjestämässä. Omegan vujuilla Trondheimissa edustettiin, ja todella hauskaa oli. Kv-excu täytyy luultavasti perua ajanpuutteen takia. Kopedan kanssa sovittiin, että pidetään yhteinen viininmaisteluilta heidän tiloissaan 23.11. Kv-fuksisitsien valmistelut on täydessä vauhdissa. Linköpingin Y-sektionenin kanssa on oltu yhteydessä heidän mahdolliseen vierailuunsa liittyen, ja suunnittelua jatketaan.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Ensimmäinen syksyn yritysvierailu huomenna iltapäivästä. Odotellaan innolla YTMK:n huomista kokousta. Viikko on kulunut taas yrityksille vastaillessa, sekä yritysbrunssia ja kokousta suunnitellessa.

Excumestari: Killan viralliset collegepaidat saatiin tilattua ja ovat valmiita viimeistään ensi viikolla. ICEYE ja Airbus excut näyttävät onnistuvan. Tavoitteena järjestää 2 excursiota kuukaudessa syksyllä.

Hallintoasiat

Vujukutsut:

AS: Visa lähtee edustamaan killan kutsuvieraspaikalle. Kysytään myös Nestorilta, haluaako hän lähteä mukaan. Loput hallituksesta ovat saaneet omat kutsuvieraspaikat.

Nude: Visa ja Julia lähtevät kutsuvieraspaikoille.

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Viesti haalarireklamaatiota varten tehdään valmiiksi tällä viikolla ja pistetään eteenpäin, kun haalareiden lasku saapuu.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut yhtä lukuunottamatta.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset kulukorvaukset.

Muut esille tulevat asiat

Sovittiin, että kiltahuoneen toimisto siivotaan 9.10. klo 17.00. Koko hallitus tulee paikalle siivoamaan.

Aalto Alumni Weekendille tarvitaan ihmisiä töihin. Jaetaan tämä eteenpäin kiltalaisille. Työaika on klo 9-17 eli tämän jälkeen ehtii vielä syyssitseille.

Keskusteltiin köydenvedon jälkeen kadonneista fuksin nappiksista. Sovittiin, että annetaan fuksille korvaus. Kysytään nappisten hintaa fuksilta. Hallituslaiset maksavat korvauksen itse.

Hallitus järjestää killanvaihdon ensi vuoden toimareille 12.1. Hallitusvaihto järjestetään 16.-17.12.

Keskusteltiin kiltahuoneen siivottomuudesta ja edellisen yön tapahtumista. Siivooja käyttäytyi epäasiallisesti FXQ-jonotuksen jälkeisenä aamuna. Valitus tehty ACRE:lle. ACRE lupasi antaa palautetta siivoojalle epäasiallisesta käytöksestä. Muistutellaan myös kiltalaisia, että roskat laitetaan roskiin ja tiskit viedään koneeseen. Laaditaan kiltahuoneelle säännöt ja laitetaan ne kiltalaisille.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 19.9. klo 18:00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 18.31.