Hallituksen kuulumiset

9.10.2023

Ilmoitusasiat

SIK-KIK-sitsit on huomenna.

FXQ oli viime viikolla.

Siljan spa oli kiva.

Kivaa, että jotkut lukevat pöytäkirjoja.

Ihmisiä kiinnostaa maisteriesittelyt.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kähmyt saatiin avattua, ja opas julkaistua. FXQ:lla tuli käytyä. IG-esittely julkaistu tänään.

Rahteeri:

Sihteeri: Oma IG-esittely on valmisteltu, ja se täytyy enää kääntää englanniksi. Tarkoitus on postata esittely huomenna.

Rahastonhoitaja: Ei uusia kuulumisia.

FTMK: FXQ on onnistuneesti ohi, kaikki fuksit selvisivät kotiin. Fuksien juhlasitsit on seuraavana projektina, museokierrokset alkavat pyörimään loppuvuodesta ja tutustumiset alkavat rullaamaan joka viikko. Oikosulku edistyy hyvää vauhtia, ja FTMK kokoustaa torstaina.

HTMK: Syyssitsi-ilmo on auki. Syyssitsikutsut on lähetetty. SIK-KIK-sitsit on huomenna!! Käytiin auttamassa FXQ-sitseillä. Kaiverrettiin pajamestarin kanssa killan valokannuihin SIK:in merkinnät.

HVTMK: Teekkarisarjoja on mietitty. Fyysikkospeksin liput on varattu ja vahvistettu. Lisäksi toimarivirkistys on varattu torstaille 2.11. ja uudesta päivämäärästä on tiedotettu toimareille. Syksyn Nuuksioretki on sunnuntaina. Toimikunnan virkistys on perjantaina.

OPTMK: Koe Aalto kampus-tapahtuma oli keskiviikkona. Opintoneuvoston tapaaminen oli myös keskiviikkona, ja aiheena oli AYY:n linjapaperi ja sen sisältö. Oltermanni on kutsuttu hallituksen kokoukseen ja pääsee paikalle todennäköisesti marraskuussa. Muutamiin viesteihin on vastattu. Tänään maanantaina oli toinen maisteriohjelmien infotilaisuus ja kolmas on torstaina. Shaking Up Tech-tapahtuma on torstaina.

TPTMK: Tehtiin pajalla torstaina AS:n viimevuoden kippareiden kanssa uudet fuksilaatat kadonneiden tilalle. Puuttuvat kähmyvirat lisätty ja muokattu tapahtumailmon vahvistussähköpostia. Jatkossa lukee, että ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään niin laittakaa yhteystiedot tapahtuman kuvaukseen. Kaiverrettiin killan valokannuihin sikin merkinnät.

UTMK: Oltiin mukana järjestämässä KvTMK:n Airplane Sitsejä, oli hauskaa ja meni hienosti. International Grand Sitsien suunnittelua kiihdytetään. Ainakin yhdet seuraajakähmytkin ovat jo tulleet, ja odotellaan jännityksellä tuleeko lisää.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: FXQ:n järkkäilyssä on autettu, ja seuraavaa kokousta on suunniteltu. Odotellaan kähmyjä innolla.

Excumestari: Ei uusia kuulumisia excuasioissa.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja kulukorvaukset yhtä lukuun ottamatta.

Päivitystä haalarireklamaatiosta. Asia etenee ja seuraavaksi pyydetään haalarifirmalta vastatarjousta.

Muut esille tulevat asiat

Sovittiin, että ei osallistuta teekkarisarjoihin tällä kaudella, koska osallistuminen on aikaisemmin ollut niin vähäistä. Tämän korvaa viikoittaiset sisäliikuntavuorot.

Muistutellaan kiltalaisia TUASin lukituista ovista ja siitä, että kannattaa hankkia kulkulätkä, jos haluaa kulkea kiltahuoneelle.

Sovittiin uusi päivä toimiston siivoukselle, koska tänään ei onnistunutkaan. Siivotaan toimisto sunnuntaina 22.10. illalla.

Keskusteltiin Toimikuntablääst-tapahtumasta. Tapahtuma alkaakin klo 17.30. Hallitus tapaa kiltiksellä klo 16.30 ja aloittaa valmistelut. Elina on vastuussa tarjoiluista. Elina myös laittaa pollin, jotta voimme arvioida, paljonko tarjoiluja tarvitsee ostaa.

Varmistettiin, että kaikki ovat tietoisia, milloin oma IG-esittely julkaistaan. Valmiina pitää olla teksti suomeksi ja englanniksi, sekä kaksi kuvaa, joista toinen löytyy Drivestä ja toinen on vapaavalintainen omakuva.

Seuraava kokous

Seuraava kokous on tiistaina 17.10. klo 17.30.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18.45.