Hallituksen kuulumiset

17.10.2023

Ilmoitusasiat

Kriisi, kun hallitusvuosi on loppumassa.

Arkkitehtikilta on teekkarikilta.

Visa on edustanut hienosti vujuilla.

Ensi viikolla on ensimmäinen vaalikokous.

Terveisiä Kassun äidiltä.

Tenttiviikko on.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kiltalounas oli tänään.

Rahteeri:

Sihteeri: IG-esittelyjä postailtu.

Rahastonhoitaja: IG-esittely tehty. Prodekon vujuilla edustettu ja muutamia viite asioita tarkasteltu.

FTMK: Oikosulun järkkäilyä ja tulevaisuuden miettimistä. Tutustumiset pyörii, pian myös museokierrokset. Raha-asioita pyöritelty.

HTMK: Syyssitsien ilmoittautuminen on mennyt kiinni ja maksutiedot on lähetetty. SIK-VK-AK-sitsien suhteen kokoustettu ja tiedotusta ulos torstaina.

HVTMK: Fyysikkospeksin yhteislähtö on keskiviikkona ja siitä on lähetetty infoviesti ja maksutiedot osallistujille. Toimikunnan virkistäytyminen oli perjantaina Rushissa.

OPTMK: Torstaina oli Shaking Up Tech-tapahtuma. Se meni ilmeisesti hyvin. Toimikunta oli paikalla kertomassa abeille sähkötekniikan opiskelusta. Viimeinen maisteriohjelmien infotilaisuus oli kanssa torstaina. Positiivista palautetta tuli proffilta ja kiittelivät, että pääsivät kertomaan maisteripääaineista. Kiitosviesti lähetetty kaikille, ketkä olivat esittelemässä. Toimikunnan kokous pidetty tiistaina. Hieman huonosti löydetty esiintyjiä opintosaunaan. Vastattu Anun sähköpostii. Hyvän opetuksen palkinnon toteutus on pohdinnassa. Kiltalounas oli tiistaina.

TPTMK: Pajalla siivoiltu ja viety romuja pois. Fukseja käynyt ihan mukavasti tekemässä fuksivilkkua ja hakenut kulkulupiakin pajalle. Killan tavaroiden varaussivun tekemistä aloitettu.

UTMK: On koitettu keräillä voimia ja aloitella kiltalaisten houkuttelua kv-ISOiksi ja kv-ISOvastaavaksi. Ensimmäiset kv-fuksit ovat käyneet museokierroksilla. Linköpingiläiset eivät ole vastanneet.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Viime viikolla SIK-KIK sitseillä ekaa kertaa, oli tosi hauskaa ja tuli paljon jännittäviä kähmyjä. Loppuviikko sitten sairasteltu syysflunssaa ja aika kului kotona. Valmisteltu TUASin avaruusalan tapahtumaa. Keskusteltu myös Alumni Weekend järjestäjien kanssa ja perustettu tapahtumaan ilmottautuneille vapaaehtoisille ryhmä keskustelua varten.

Excumestari: Caruna excursion ilmo avattu. Seuraavaksi avataan Ramboll. YTMK juttuja.

Hallintoasiat

Vujukutsut:

Tesseract: Ei kiinnostuneita, laitetaan toimareille.

Vuorimieskilta: Ei kiinnostuneita, laitetaan toimareille.

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Muistutetaan kiltalaisia, että jäsenmaksu on maksettava ollakseen äänioikeutettu tai ehdolla killan vaalikokouksessa.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut yhtä lukuunottamatta.

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset kulukorvaukset. ** Muut esille tulevat asiat**

Siirryttiin kokoustauolle klo 18.34.

Palattiin kokoustauolta klo 18.38.

Keskusteltiin limusiinin vuokraamisesta AS:n vujuille. Sovittiin, että maksetaan hallituksen virkistysbudjetilla ja ylijäävä osa on mahdollista maksaa sakoilla. Helikopterikyytiä selvitetään.

Fuksit haluavat varata mökämasiinan ja valokannut Oikosulkuun. Tämä onnistuu.

Keskusteltiin hallitusvaihdosta. Aaron laittaa viestiä Ilkalle tilavarauksesta. Aloitetaan suunnittelu tarkemmin 2.11. toimarivirkistyksen jälkeen.

Keskusteltiin siitä, pitäisikö killan järjestää abisitsit. Ajatuksena on siis, että tutustutetaan abeja sähkötekniikan opintoihin päivällä ja illalla järjestetään alkoholittomat sitsit. TiK olisi kiinnostunut yhteistyöstä. Otetaan tämä harkintaan. Ensi vuonna voisi ehkä onnistua.

Vaalikokoukseen tarvitaan tarjoilut ja tähän on 50€ budjetti. Tarjoilut tulevat ensimmäiseen kiltakokoukseen. Kolmannen kokouksen jälkeen Gorsussa on nachopeltiä.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään maanantaina 23.11. klo 17.30.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.22.