Hallituksen kuulumiset

4.8.2021

Ilmoitusasiat

Kohta on kahvia.

Olympialaiset ovat meneillään.

Otaniemessä on nähty Kuningaskalastaja.

Smökki afterit ovat tällä hetkellä meneillään.

Hallitushärpäke on todella hieno.

SIK100km-vaellus lähtee perjantaina liikkeelle.

Todetaan huomenna oliko kauramaito tuoretta.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH19/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Hoidettu kulkuoikeudet koko hallitukselle, vihdoinkin. Pidetty mahdollisimman paljon lomaa.

Rahteeri: Sihteeri: Hallituslaiset voisivat tehdä ig storyyn “Mitä teen päivässä” videoita. Myös IG reels otetaan haltuun hallituksen esittely videolla.

Rahastonhoitaja:

FTMK: Fuksiopas on julkaistu ja pitäisi olla toimitettu koululle. Niiden postituksen luulisi alkavan ASAP. Fuksipistekortti on tehty ja tilataan tällä viikolla Origosilta. Haalareiden vedos on hyväksytty ja haalarit tilattu EW-Sportilta, haalarit lähtivät painoon tällä viikolla. Orientaatioviikkoa ja sen ohjelmaa suunnitellaan pitkälti koululta tulevan ohjeistuksen mukaisesti. Kokoustettiin FTMK:n kanssa toissapäivänä orientaatioviikosta ja sen valmistelusta. Kiirettä pitää.

ISOvastaava: Maanantaina 23.8. on ELEC ISO Afterwork. ITMK:n kanssa kokoustettiin sunnuntaina ISOsitseistä ja muista syksyn jutuista.

HVTMK: Tänään meneillään Smökki Afterit! Pian SIK100km -vaellus! Pitäisi miettiä kiltiksen siivoilua ja muutenkin myyntituotteiden mahdollista täydennystä. Lukudiplomikin alkaa olla pian finaalissa! Muuten aika hiljaista ollut.

OPTMK: OPN Kesäpäivät meni vähä piloille, korvaavana oli pikku hengailuilta. Anun kanssa viestitty vähän, pitkän viiveen jälkeen.

OTMK: Saatiin varasto. Äfterit ja parsakaalisitsit järkätty. Parsakaalisitseillä/Kesäsitseillä oli vähän vähemmän ihmisii ku toivottu mut onnistu silti hyvin. Ens viikolla on seuraavat äfterit ja tulossa OTMK kokous/hengailu, jossa jutellaan enemmän syksyn tapahtumista.

TTMK: Kiltiksen netti alhaalla, ok5:ssä pannut poikki. Lafkalle ilmotettu että niiden “meille opiskelemaan”-sivulla on killan vanha logo ja linkki vanhaan webiin. Toivottavasti korjaavat, kunhan vain nyt sisu saadaan tulille (ja pian roviolle).

UTMK: Viime viikolla tykitetty IFG läpi. Kaikki ryhmät ovat ottaneet yhteyttä ulkkareihin ja opiskelijat ovat liittyneet chattiin.

YTMK: Haalarisponssit ovat onnistuneet ja haalarit valmiit. KP:tä on suunniteltu kesän aikana. Reitti ja teema on mietitty jo. Haalarigaalan pizzat on kysytty kolmelta eri yritykseltä. SIK100-sponssit etenee.

PoTa100-kutsuvieraat

Ehdotettiin kutsuvieraiksi:

Rouva Jenni Haukio ja avec

Pääministeri

Tiedeministeri

Kunniajäsenet

ProSIK:it

Dekaani

Oltermannit

SIKH21

Eläköityneet SIK100-toimikunnan vastuuhenkilöt

Killan yleisen kokouksen puheenjohtaja

KIKH22

AYYH22

ELEC:n johtoryhmä ja rehtori

Riikka Leikola

Merkittävät alumnit

EKAKit

Seuraaville mainituille 2 paikkaa/järjestö:

Otaniemen kiltojen hallitukset

KYH22

NuDeH22

TOKYOH22

Kopeda

ESO

Omega

Chalmersin sähkö

KTH:n sähkö

Pohjoismaisten sisarkiltojen hallitus

Ystävyysainejärjestöjen/osakuntien hallitus

Kotimaisten sisarkuntien hallitus

2000-luvun SIK:n hallitukset

Tätä listaa voidaan täydentää SIK100-toimikunnan kanssa.

Mökämasiina

Annetaan Mökämasiina-jaoksella lupa tehdä matkakaiutin, sillä ehdolla, että he pyrkivät hankkimaan sponsorin. Jaoksella on lupa käyttää projektibudjettia enintään 1000 euroon asti liitteen 8 mukaisesti. Alijäämä pyritään kattamaan sponsorituloilla. Otto Julkunen on lupautunut valvomaan ja auttamaan sponsoreiden hankinnassa.

Hallintoasiat

Ei pystytä käsittelemään rahastonhoitajan ollessa estynyt tulemaan paikalle.

Talousasiat

Ei pystytä käsittelemään rahastonhoitajan ollessa estynyt tulemaan paikalle.

Muut esille tulevat asiat

Sovittiin, että Janne Kleemola saa lainata 6.8.2021 killan telttaa jos SIKH21 on kutsuttu ja Janne tarjoaa pari pulloa skumppaa. Toni Ojala luovuttaa Janne Kleemolalle teltan.

Sovittiin, että vain istuvalla hallituksella on admin-oikeudet killan TG-ryhmässä. Omistajuus on jollain istuvan hallituksen jäsenellä, jolle se sopii parhaiten.

Odotetaan killan merkin vedosta vanhalta brändityöryhmältä, jonka jälkeen hallitus päättää Slackissa killan haalarimerkin tilauksesta.

Keskusteltiin 00 purkkien avauksesta.

Keskusteltiini, että haalareiden budjetoinnit voisivat siirtää pois hyvinvointitoimikunnan alta ensi vuonna.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään puheenjohtajan erikseen ilmoittamana ajankohtana.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi