Hallituksen kuulumiset

28.11.2023

Ilmoitusasiat

Hallitus edusti AS:n vujuilla.

Pikojoule on tällä viikolla.

Yritysbrunssi on tällä viikolla.

Ulkona on kunnolla lunta.

Otacruise oli.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: AS25:ssä käyty pyörähtämässä. Tänään oli kiltalounas.

Rahteeri:

Sihteeri: AS:n vujuilla edustettu. Ensi viikolla Arkkitehtikillan vujuille.

Rahastonhoitaja: Uudet toimarit valittu tulevalle toimikaudelle. Toiminnantarkastajia vielä selvitellään vuodelle 2024. AS25:ssa edustettu.

FTMK: AS25 edustettu. Otacruiselta selvitty ja se meni tosi hyvin! Seuraavaksi järkätään piparisauna ja sitten alkaakin jo loma.

HTMK: AS25 edustettu, success. Otacruisella opetettu seuraajat tavoille. PikoJoule ilmo mennyt kiinni. Paljon osallistujia, kivaa! PikoJoulen maksutiedot lähetetty.

HVTMK: AS25 oli kokemus. Toimikunnan viimeinen kokous on torstaina. Killan yhteislähtöä Polytekniikkojen Kuoron Joulukonsertiin on suunniteltu. Perjantaina kiltiksellä on tarjolla glögiä ja pipareita kiltalaisille ja mahdollisesti ohjelmassa on myös jouluvalojen sytytys.

OPTMK: Koulutusportfolio ja typologia ELEC-työpaja oli maanantaina. Kiltalounas oli tiistaina. Kutsuttu mukaan sähkötekniikan podcastiin. Kuvaukset on joulukuussa.

TPTMK: Toimikunnan virkistys on tulevana perjantaina. Sössön jutut otettu talteen Otaxilta vaikka ei ilmeisesti ollutkaan niin kiire. Seuraajan kanssa katsottu hommia.

UTMK: AS25 oli kyllä yhdet vujuista. Wappusimulaattori on huomenna, ja ELEC Farewell sauna on ensi viikolla.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: AS25 edustettu. Tänään osallistuttu kokoukseen, jossa keskusteltiin uudesta isommasta yritysyhteistyöstä ensi vuodelle. YTMK kokous eilen, hoidettiin viimeset YB järkkäilyt. YB lähestyy, keskiviikkona valmistellaan ruokia.

Excumestari: Viime viikolla oli kaksi viimeistä excursiota ICEYElle ja VTTlle. YTMK vaihtoa suunniteltu.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

SIKH23:n viimeinen kokouspäivämäärä ilmoitetaan kiltalaisille, jotta kulukorvaukset voidaan tehdä ajoissa. Kulukorvaukset on oltava toimitettuna rahastonhoitajalle 10.12.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja kulukorvaukset

Keskusteltiin siitä, voiko yritysbrunssin tarjoilubudjettia käyttää arvontapalkintoon. Sovitaan Inkubion ja AS:n kanssa palkinnoista. Jos he lähtevät mukaan, kilta käyttää 34€ palkintoon.

Killan lipun lähettäminen itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen

Päätettiin, että lähetetään killan lippu itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen mikäli löytyy lippuairue.

Siirryttiin kokoustauolle klo 19.02.

Palattiin kokoustauolta klo 19.17.

Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin ensi vuoden kahveista ja kiltistäydennyksistä. Tämän vuoden viimeinen täydennys on joulukuussa ja varastot kestävät tammikuun loppuun. Keskusteltiin kiltistäydennyksiin käytettävästä rahasta ja kuljetuksista. Puhuttiin mahdollisuudesta tilata kiltistuotteet suoraan kaupasta kiltikselle. Toinen vaihtoehto on, että joku lähtee killan pankkikortin ja auton kanssa mukaan ostoksille.

Keskusteltiin siitä, pitäisikö killalle ostaa kamera. Tälle vuodelle ei ole budjetoitu kameran hankkimista. Mietittiin, että jos kameralle saataisiin sponsori niin kamera voidaan hankkia tänä vuonna, mutta muuten kameran hankkiminen menee seuraavan hallituksen harkittavaksi niin, että kamera on budjetoitu. Aalto takeout-kameroita on paljon ja niitä voi lainata, joten ei välttämättä edes tarvita killalle kameraa.

Sovittiin, että laitetaan AS:lle viestiä vuosijuhlaillan tapahtumista ja pyydetään antamaan juhlapaikalle palautetta. Viesti lähtee koko hallituksen nimissä.

Sovittiin, että varataan Ossinkulma YTMK:n vaihtoa varten killan nimissä.

Haalarireklamaation firmaan on yritetty olla yhteydessä.

Otto hoitaa Stimulaatioon liittyvät kulukorvaukset.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään maanantaina 4.12. klo 16.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.55.