Hallituksen kuulumiset

14.9.2021

Ilmoitusasiat

Lauri on uinut.

Koulu on alkanut.

Otasuunnistukset oli eilen ja tänään.

Hallituksessa istuu Otaniemen parhaat bp-pelaajat ja vetäjät.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH21/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Orientaatioviikosta selvitty, fuksisitsien hommia hoideltu, homma lähtee käyntiin vasta ensi viikolla, en uinut.

Rahteeri: Sihteeri: SIK100xABB matskut julkaistiin. Ensiviikolla Carunan vuoro. SIK100 seminaarista pidetty kokous Sinin kanssa.

Rahastonhoitaja: Emmaleenan ja Jonnan kaa tavattu PoTa100 laskuista.

FTMK: Varaslähtö ja orientaatioviikko ovat nyt takana. Sekä varaslähdön että koko orientaatioviikon tapahtumajärjestelyt sujuivat todella hyvin. Hallitus, HTMK ja ISOt sekä kaikki muut tapahtumien järjestelyissä avustaneet tekivät aivan huikeata duunia koko viikon ajan. Otasuunnistus oli maanantaina. Ensimmäinen fuksimaili lähetettiin. Fuksisitsit torstaina, järjestelyt ovat täydessä vauhdissa.

ISOvastaava:

HVTMK: Lukudiplomi päättyi sunnuntaina. Kiltahuone siivoiltu, mutta pitäisi siivota uudestaan. Pitäisi myös lähestyä yliopistoa kiltahuoneiden avaamisen aikataulusta, jotta siihen voi varautua. Lisäksi pitäisi kokoustella eri osa-alueiden kanssa syksystä. Otatarhan ajot lähestyy 30.9.! Teekkarisarjat jatkuvat!

OPTMK: Koulu heräilee, Halloped hommista tulee paljon sposti spämmiä. Herätellään OPTMK. Koe Aalto-kampus kokous oli 14.9. klo 15-16. Tapahtuma, jossa Suomen lukiolaisille esitellään Aaltoa. Tapahtuma on etänä. Ison osan tapahtuman käytännöistä hoitaa koulu (Mainonta, markkinointi ja ilmot). Aamupäivällä pieni opiskelija showcase ja Iltapäivällä Opiskelijoiden Paneeli. Showcase: Koulu tarjoaa Diapohjan, jonka pohjalta pieni esittely opinnoista ja sitä ympäröivistä asioista. 3 Opiskelijaa (1 kaikista ELEC pääaineista). Opiskelijapaneeli: MAX 8, opiskelijaa. Vastataan muutamaan valmiiseen ja pariin yleisöesitettyyn kyssäriin. EST edustajana kuka? (Ps. Se on Iikka jos mä saan päättää)

OTMK: Orientaatioviikko suoritettu, suunniteltu tulevia sitsejä. Polin ja Dipolin approjen kanssa ollu kiire, kantsii mennä kattoo bängeri video.

TTMK: Orientaatioviikosta selvittiin, ilmolomakkeet myös englanniksi. Mietitään UX päivityksiä ilmolomakkeen tekoon.

UTMK:

YTMK: Haalarigaala saatiin pidettyä ja meni hyvin, yritykset olivat tyytyväisiä, paitsi Ensto, koska haalareissa vanha logo :). Valmistellaan KP ja YB. Uusi soppari GE Healthcaren kanssa ja Eltelin kanssa keskustellaan.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Omegan vuosijuhlat pidetään 7.10.2021. Valittiin Santeri Huhtala, Otto Julkunen, Sauli Norja, Heidi Mäkitalo ja Oliver Hiekkamies edustamaan kiltaa.

Tietokillan 35-vuotisjuhla pidetään 8.10.2021. Valittiin Toni Lyttinen ja Johannes Ora edustamaan kiltaa.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin PoTa100-kutsuvieraista, ainakin KIKH pitäisi kutsua kokonaisuudessaan.

Pelipaidat on tilattu ja ovat tulossa. Lopullisen tarjouksen näkee täältä.

Kaikkien aikojen hallitussitsit pidetään lauantaina 11.12., Johannes Ora lähettää kutsut pikimmiten.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 21.9.2021 klo 17.00.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi