Hallituksen kuulumiset

21.9.2021

Ilmoitusasiat

Winter is coming.

Rajoitukset hellittää lokakuussa.

Kiltayö oli eilen.

Ruokaa riittää.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH22/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Ensimmäinen kiltalounas oli. Hoidettu rästiin jääneitä asioita.

Rahteeri: Sihteeri: SIK100seminaarin-puhujaesittelyitä postattu instagramiin. SIK100xCaruna materiaalit julkaistaan heti, kun Caruna hyväksyy ne. SIK kuvapankki alkaa herää eloon.

Rahastonhoitaja: Aika perus, laskut ja raha-anomukset hoidettu. Tapahtumiin osallistujien tarkastaminen/karhuuminen ennen seuraavaa kokousta.

FTMK: Otasuunnistuksista ja Fuksisitseistä selvittiin. Fuksisitsit onnistuivat todella hyvin. Iso kiitos kaikille, jotka avustivat niiden järkkäilyssä. Fuksisitsien siivous oli kuitenkin työmaa, koska lattianpesukone ei toiminut ja jouduttiin siivoilemaan käsityöllä (jonkun omalla mopilla) lattiat. Oikosulkumoottori sekä kiltayö järjestettiin. Oikosulkuun löydettiin pienen etsimisen jälkeen kaikki vastuuhenkilöt. Kiltayössä oli hyvä tunnelma ja oli mukavaa katsella videoita ja pelailla fuksien kanssa.

ISOvastaava: Fuksisitseistä selvittiin ansiokkaasti ajoittain hektisestä tunnelmasta huolimatta. Työntekijöille voisi olla paikallaan kaato jos sellaiseen irtoaa jostain budjettia? ISOille on seuraavaksi luvassa seuraavaa: lounas fuksien kanssa, ilta kiltiksellä, budjetin käyttö. Kiltiskäyntiä varten lähetetään ISOille Doodle, josta he voivat varata haluamansa ajan.

HVTMK: Ei uusia kuulumisia. Pitäisi järjestellä kokouksia ja laskeskella lukudiplomit.

OPTMK: Opintokysely on esitelty OpLaassa. Siitä voidaan järjestää erikseen esittely ja tarkastelu vielä killankin kesken. OPTMK kokous doodle on tulilla, herättely käynnissä. Koe Aalto-kampus tapahtuman kanssa edetään. Katsellaan mitä saadaan aikaa. Mietitään, että ammuttaisiin Elmeri Pälikkö juontamaan paneelia. Vielä olisi 1 vapaa paikka aamupäivän esitykseen.

OTMK: Pienistä sähellyksistä huolimatta Vuosikurssisitsit menivät hyvin, suunniteltu STIKsejä ja ilmo alkoi maanantaina. Lääkis mukana Valkohaalarisitseillä.

TTMK: Ei uusia kuulumisia.

UTMK: Torstaina International sitsit ABBA-teemalla. Suunnitteilla myös ulkopeli ja jatkot ensi maanantaille ELEC-kiltojen sekä TiK ja KIK kanssa.

YTMK: Eltelin kanssa pidettiin tapaaminen maanantaina, he lähtevät mukaan toimintaa, katsotaan vielä miten. Kotimaan Pitkän mainos saatiin ulos, IG poisti sen stooreista musiikin takia. KP etenee. YB:n tila (OK1) saatiin varattua vihdoin, järjestetään 16.11.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Kotimaan Pitkän järjestäjien kiintiöiden hyväksyminen

Päätettiin myöntää suoraan paikat ilman jonotusta KPn järjestäjille (8kpl).

Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin Oikosulusta ja sen lipuista.

Keskusteltiin teekkarikokoukseen osallistumisesta.

Keskusteltiin SIK100-seminaarin hallitusohjelmasta.

Toni Ojala tekee formsin, jolla kysytään hopeisten ansiomerkkien ehdokkaita.

Keskusteltiin häirintäyhdyshenkilöiden valitsemisesta, ja että se olisi hyvä tehdä viimeistään kähmyissä ensi vuodelle.

Keskusteltiin kähmyistä ja toimariapprojen järjestämisestä.

Ulkomaan vuosijuhlien edustuskorvaus päätetään tapauskohtaisesti

Pelipaidat saapuivat ja metsäänhän ne meni. Kaikissa paidoissa on X. Korjausta on pyydetty. Korjausehdotus on saatu ja hyväksytty. Paidat numeroidaan 00-29.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 28.9.2021 klo 18.15.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi