Hallituksen kuulumiset

28.9.2021

Ilmoitusasiat

Otatarhan ajojen ajokki on upea.

AYYn vuosijuhlaviikko on parhaillaan käynnissä.

Rajoitukset loppuvat lokakuussa.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH23/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kiltalounas oli eilen, kaikki paitsi yksi kehityskeskustelu pidetty. Pohdittu edarivaaleja, brändin tappotyöryhmää ja KAH-sitsejä.

Rahteeri: Sihteeri: Ei uusia kuulumisia.

Rahastonhoitaja: Ei uusia kuulumisia.

FTMK: Fuksit lähtivät touhuamaan Otatarhan ajoihin ajokkia ja sitä touhutaan täydellä tohinalla. Skillan fuksipaimenet vastasivat yhteydenottoon lahjanantoon liittyen myönteisesti. FXQ:ta edistetään paraikaa, tällä viikolla perjantaina pidetään myös FXQ-infoluento. ITMK:n kanssa vedetään köyttä torstaina. FTMK kokoustaa pitkästä aikaa perjantaina.

ISOvastaava: Fuksiryhmien kiltiskäynneille on muutama vastuuISO varannut jo ajan. ISOsitsit ovat ensi viikolla, ja niissä riittää duunia.

HVTMK: Suvi järkkäilemässä retkeä, jonka ilmo on jo melkein täynnä! Kulttuurivastaavat kokoustelleet ja jos saadaan lippuja, niin järkkäillään yhteislähtöä Fyysikkospeksiin. Oluenpanemis kilpailua tulossa! Otatarhan ajot ihan just!!

OPTMK: OPTMK Kokous 27.9.2021, klo 19:00. Sovittiin Maisterisaunan järkkäyksestä, virkistyksestä.Kiltalounaalla pikkuisen kosketeltiin suosittuja etäopiskelun muotoja, etälaskarit huonoja, kaikki muu on melko suosittua. Elmeri Pälikkö juontaa opiskelija paneelin Koe Aalto-kampus päivänä. Tapahtuma järjestetään etänä 14.10. Aamupäivän esityksen hoidan minä itse.

OTMK: STiKsit meni sujuvasti. HTMK -sitsit menivät hyvin paitsi jatkoilla oli vastoinkäyminen kuokkijan kanssa, ilmotetaan vielä asiasta AYYlle. Kokoustettiin SIK-KIK-sitseistä ja silliksestä. Kokoustetaan SIK100-seminaarin jatkoista.

TTMK: Ei uutta.

UTMK: Maanantaina kv-ulkopelejä ELEC-kiltojen, TiK:n ja KIK:n kanssa. Jatkot rantsulla. Viime viikolla oli International sitsit.

YTMK: Yritysbrunssia suunniteltiin Inkubion yritysvastaavan kanssa, saatiin tehtyä työnjako ja aikataulu. YB on 16.11. klo 10-14, aamupalaa tarjolla 10- noin 12. KP valmistelu jatkuu, tuli hieman pettymyksiä, mutta muuten etenee suhteellisen hyvin. Valmistelen ensi viikolle hallitusta varten sponssikatsauksen.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Valittiin ESOn vuosijuhlille edustamaan kiltaa Eveliina Ahonen ja Salla Lyytikäinen.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Päätettiin, että kilta korvaa ulkomaille vuosijuhlille lähteville matkakustannuksia 100 euron edestä per henkilö sekä yhden vuosijuhlahinnan, joka jaetaan edustajien kesken.

Muut esille tulevat asiat

Pelipaitojen korjaustoimenpide hyväksytty neliön muotoisella lämmönsiirtopainatuksella. Pelipaidat on jätetty vahtimestarin huostaan noutoa varten TUAS respasta.

Keskusteltiin unisex-skoolauksesta sitseille. Siirretään seuraavaan kokoukseen.

Sovittiin, että annetaan AYYn vuosijuhlalahjaksi aineeton lahja.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 5.10.2021 klo 18.00.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi