Hallituksen kuulumiset

2.11.2021

Ilmoitusasiat

SIKH22 on valittu.

Simon mummo on 90v.

Kotimaan pitkä alkaa huomenna.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH29/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Tehty edarivaali mainosta ja julkasitu se, valmistauduttu ja suunniteltu Teekkarikokouksen iltakoulua

Rahteeri: Sihteeri: Toinen vaalikokous oli.

Rahastonhoitaja: Paljon kaikkea. PoTa 100 ekat maksutiedot lähetetty. Lappeenrannan vujut oli jees. Nordea vastas, selvitellää halvempaa pankkisopimusta.

FTMK: Fuksien juhlasitsien järkkäilyt jatkuu. Fukseihin tutustumiset käynnissä. Tänään on Teekkariperinneviikon alkupamaus ja FTMK:lla on rasti siellä.

ISOvastaava: Kv-ISOsitsit oli viime perjantaina, niiden järkkääminen meni omalta osalta vaivattomasti. Viime perjantaina oli myös ISOsauna, oli chillii (kiitokset järkkäysavusta mm. Tonille ja Nipalle!). ISOille pistettävä infoa Sähköpäivien hommista ja tulevista tapahtumista.

HVTMK: Fyysikkospeksissä käyty! Kulttuurivastaavat pohtivat PK:n joulukonserttiin yhteislähdön järkkäämistä.

OPTMK: Testamentin kirjoitus on täydessä vauhdissa, sivuja tulee ja vieläkin riittää tekemistä. Koulun vastuuhenkilöiden infoaminen hallituksen ja killan vastuuhenkilöiden vaihdosta on aloitettu. Tiedustelen myös koulun Opintotapahtumiin liittyviä suunnitelmia seuraavaksi 1-1.5v ajaksi. Myös Halloped toimielimet pitää valmistella uusia tulokkaita varten. Iikka Huttu on killan seuraava opintomestari. Aloitamme yhteistyön asioiden järjestämiseksi ASAP. Toimari-appro pidetään JMT1 aulassa.

OTMK: TUASIK-sitsit onnistui hyvin! Kokoustettu Valkohaalarisitseistä ja Polin Approissa riittää hommia.

TTMK: Keskustelen azuren hyyppien kanssa maksusta laskulla.

UTMK: Perjantaina International Grand sitsit. SIK international fuksi sitsit suunnitteilla. VR:lle lähetetty sähköpostia ryhmälipuista Tampereenmatkalle. Viikonloppuna käyty edustamassa kiltaa Sätkyn vujuilla.

YTMK: Kotimaan Pitkälle lähdetään huomenna. Yritysbrunssin ilmo aukeaa huomenna klo 12. Tiloja on laajennettu myös OK1 yläkertaan. SIK100 stressaa, työsarka on valtava vieläkin.

Hallintoasiat

Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Puunjalostajakillan vuosijuhliin valittiin edustamaan Santeri Huhtala ja Otto Julkunen.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Muut esille tulevat asiat

Marraskuun Sössöön hallitukselta tekstejä: Simo kirjoittaa lintuluukun, Oskari tekstin elepajasta, ryhmä Norja matkakertomuksen. Toinen luukku Sössön joulukalenteriin?

Kirjoitetaan hallitustestamentti. Sinne kertomusta mm. seuraavista asioista: Sähköpäivät ja alkuvuoden raha-asiat.

Tapahtumien päivämäärät kannattaa katsoa alkuvuodesta kuntoon siten etteivät mene päällekkäin, esim. sitsit ja kulttuuritapahtumat. Hallituksen tapahtumakalenterista voisi olla julkinen versio, joka auttaisi toimareita tapahtumien järjestämisessä. Mahdollisesti esim. killan webiin TBA-sivu.

Ensi vuodelle olisi hyvä saada aktiivinen hallitus + toimikuntien päät -tg-chat, joka auttaisi tiedonkulussa mm. excursiopäävastaavan ja Sössön päätoimittajan sekä hallituksen välillä.

Kutsutaan SIK100 vierailemaan hallituksen kokoukseen, jotta kaikki pääsisivät paremmin kartalle siitä missä mennään.

Tehdään työvoiman vaihto Jomien vujujen 5.12. ja kaikkien aikojen hallitussitsien 11.12. kesken. Sinne pääsevät hommiin Eveliina, Otto, Sane, Salla ja Simo + Sauli siivoukseen.

Sähköpäivien hinnat elävät. Fukseille työpiste mahdollisuus

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 9.11.2021 klo 16.00.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi