Hallituksen kuulumiset

9.11.2021

Ilmoitusasiat

Toimariapprot tänään.

Kotimaan Pitkä ja Fuksien Juhlasitsit olivat.

Edellisten kokousten pöytäkirjat

Hyväksyttiin pöytäkirja SIKH30/21.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Käyty edustamassa Lundissa, seuraava teekkarikokous on 4 vkon sisällä, sitä ennen on paljon hommaa. Kirjoitettu KAH-ilmoviesti melkeen loppuun.

Rahteeri: Sihteeri: Kotimaan Pitkästä laitettu storyja ja muitakin postauksia tehty. Toimariapprojen kartta valmistumassa.

Rahastonhoitaja: Hommat kasaantuu mut onneks nyt on muutama päivä aikaa keskittyä vaan näihin. Kotimaan pitkä oli. Laskut maksettu.

FTMK: TPV:n alkupamauksen rastin järjestelyt olivat onnistuneet ja rasti oli hitti. Fuksien Juhlasitsit oli ja meni, järjestelyt sujuivat todella hyvin.

ISOvastaava: Ei uusia kuulumisia.

HVTMK: Huomenna porukkaa lähtee miekkailemaan! Lukudiplomien merkeistä saatu vihdoin vedos ja merkit lähtevät tilaukseen! Kiltapäiväkerhoa vietetty viime viikolla!

OPTMK: Keskustelut Anun kanssa käyty, saatiin hyvää näkemystä meidän ehdotuksiin, sekä vähän ylimääräistä liittyen meidän kouluun yleisemmällä tasolla. Opekahveilla käytiin vielä kerran hankaamassa noita etäopiskelun suosittuja ja epäsuosittuja metodeita. Ei oikein merkittävää keskustelua saatu aikaa, koska rajallinen aika. Miina-Maija toi ehdotuksen tuoda koulun opiskelijapalveluiden henkilöitä päivystämään kiltikselle 1-2h ajaksi yhtenä tai useampana päivänä viikosta. Näistä tiedotettaisiin erikseen killan ja koulun kanavilla. Tarkoitus tehdä opintopalvelun porukoista lähestyttävämpiä. Idea on lähtenyt KIK puolelta, missä tehdään samantapaista.

OTMK: Ollaan katsottu raha-asioita kuntoon. Siivottiin varasto ja alettiin kyselee hyllyjen suunnitteluapuu. Ollaan tehty myös muita juoksevia hovihommia. Huomenna Polin Appro.

TTMK:

UTMK: Toimariapproille mietitty rasti-ideaa, mutta mielikuvitus loppui kesken joten todennäköisesti samalla mennään kuin viime vuonna. SIK international fuksi sitseille vain vähän ilmonneita. KvTMK:n kokous pidetty maanantaina ja keskusteltu mm. tulevista tapahtumista.

YTMK: Kotimaan Pitkä oli viime viikolla ja reissu oli erittäin onnistunut. Kyseessä oli killan historian pohjoisimmalle suuntautunut KP. Yritysbrunssin kanssa vielä hommaa, se on jäänyt viime aikoina KP:n jalkoihin. Torstaina kokous Inkubion ja AS:n vastaavien kanssa. Huomenna kokoustetaan SIK100:n kanssa sponsoriasioista.

**Hallintoasiat

**Hyväksyttiin liitteen 7.1 mukaiset jäsenhakemukset.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 8.1 mukaiset laskut ja raha-anomukset.

Muut esille tulevat asiat

KAH-sitsien ilmon aukaisu voitaisiin tehdä tänään tai huomenna.

Späivien ilmo ja infopaketti tehdään tällä viikolla.

SIK lähtee Julkun kilometrikisaan mukaan.

Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään keskiviikkona 17.11.2021 klo 15.30.

Jos tulee kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen: hallitus@sahkoinsinoorikilta.fi