Hallituksen kuulumiset

7.3.2023

Ilmoitusasiat

ISOrisse on lauantaina.

Fuksijäynä on perjantaina.

Kassun ja Aaronin sukat on rikki.

Arpasitsit on sunnuntaina.

Hallituksen kuvat löytyvät webistä. Paitsi Visan.

Karolla oli hauskat tuparit.

Long island ice tea ratikka-ajelun jatkoilla.

Äpyn vierailu

Äpyn edustajia tuli esittäytymään ja kertomaan hallitukselle tämän vuoden Äpystä.

Toimikunnat ja tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Kiltasopimusta on tarkisteltu ELECin puhisten kanssa ja yritetään sopia korkeakoulun kanssa allekirjoituspäivä tällä viikolla. SIKin puolesta kaikki on ok, Inkubiolla ja AS:lla on vielä epäselvyyksiä tilojen kanssa, minkä takia allekirjoitus on venynyt. Strategiatyöryhmän perustaminen aloitettu.

Rahteeri:

Sihteeri: Sain Visalta meemin. Mikon, Saulin, Aaronin ja Ilkan kanssa kokoustettu SIK-hymnin musiikkivideosta.

Rahastonhoitaja: KY112:ssa ja PJK:n vuosijuhlilla edustettu viikonloppuna excursiomestarin kanssa. Hauskaa oli ja PJK:n vujuilla TIK:n isovastaava sammui pöytään ennen pääruokaa, sekä kone uskoo voittavansa helposti köydenvedon tänä vuonna. Toivottavasti tällä viikolla saisi haettua tilinkäyttöoikeudet. Ilarilta saatu pöytäkirja nimikirjoitukseen edelliseen liittyen viikonloppuna. Onneksi tällä viikolla ei ole niin paljon kulukorvauksia ja laskuja maksettavana.

FTMK: Wappu julistettu, alkaa kova työskentely FTMK22 kanssa. Talvitemmellys oli menestys. Kipparikoulutus oli pitkä ja rankka mutta hyödyllinen. FXQ-kokous oli ja meni hyvin. Seuraavana päivänä KTH vastasi, ettei ole aikaa meille koko syksynä. Vituttaa. Keksitään jotain muuta. Ratikka-ajelu oli ja osallistujilla vaikutti olevan hauskaa. :iin hyvin työntekijöitä ja infoluento järjestäjille torstaina. Fuksijäynä perjantaina. Kokous siitä torstaina. Armatuurin fuksivastaaviin tehty tuttavuutta.

HTMK: Arpasitseillä melko vähän ilmoittautujia. Suunnitelmat suunniteltu, pitää käydä ostoksilla. Kaveri- ja perhesitsien ilmo on auki. Testamenttia odotellessa.

HVTMK: Viime perjantaina oli venyttely ja Emma-museovierailu. Kesän vaelluksesta on lähetetty tiedotusviesti ja ilmoittautuminen alkaa tällä viikolla.

OPTMK: Laitosriehan suunnittelu on alkanut ja killan nettisivuille on lisätty tapahtuma siitä. Tällä viikolla muutama palaveri ELECin opisten kanssa. Sivuainesauna on keskiviikkona. EST-hakukohteen kysely valmis ja on kommentoinnissa. Pientä hienosäätöä siihen ja maanantaina julkaisu.

TPTMK: SIKLANeista kokoustettu toimikunnan kanssa. Suunniteltu ohjelma ja mainostus heti kun PG varma. Ajankohtana pe-su 24.-26.3., menee päälle kaveri-ja perhesitsien kanssa. Fuksivilkkua viimeistelty. SIK-tapahtumat kalenterilinkissä päällekkäisyyksiä webin tapahtumakalenterin kanssa, selvitellään järkevämpää toteutusta tulevaisuudessa.

UTMK: SIK x Kopeda-sitsit on vissiin peruttu, Kopedalaisilta ei löydykään tarpeeksi järjestäjiä/aikaa. Mietitään, mitä tehdään sen sijaan. UTMK-paitoja odotellaan edelleen. Seuraava kokous pidetään, kun ne ovat saapuneet. Lauantaina on ISOrisse.

YTMK:

Yrityssuhdemestari: Pidettiin torstaina FTMK ja excumestarin kanssa ensimmäinen FXQ-kokous, YTMK järjestelyt aloitetaan kun saadaan lukittua päivät lukkoon. Ensimmäinen (isompi) vuosiyhteistyösopimus hyväksytty ja allekirjoitus hoidetaan tällä viikolla. Yritysbrunssista kokousteltu Inkubion ja AS ysvin kanssa, alustavaksi päiväksi sovittu 30.11. Tapahtuma järjestetään kandilafkalla ja halutaan tehdä brunssiruokaa! Pyritään saamaan ainakin 15 yritystä paikan päälle yhdessä.

Excumestari: KP jonotus oli viime viikonloppuna, vapaita paikkoja jäi 12. Täydennyshaku avattu.

Hallintoasiat

Vujukutsut:

Eskon häät 1.4. Hallitus ei ehdi. Laitetaan toimareille eteenpäin.

Talousasiat

Hyväksyttiin liitteen 9.1 mukaiset laskut.

Hyväksyttiin liitteen 9.1 mukaiset kulukorvaukset yhtä lukuunottamatta, joka kulukorvataan osittain.

Keskusteltiin budjetista ja FXQ:n vaikutuksesta siihen. Keskusteltiin siitä, miksi FXQ on niin kallis. FXQ:n suhteen moni asia on auki, koska KTH ei ota meitä vierailulle.

Siirryttiin kokoustauolle klo 18.58.

Palattiin kokoustauolta klo 19.10.

Muut esille tulevat asiat

Käytiin läpi, kenellä kaikilla on toimiston avaimet ja mistä syystä. Käytiin myös läpi, keneltä hallituslaisilta puuttuu avaimet. Mietittiin, kenellä on tarvetta avaimille ja kuinka paljon ja millä aikataululla hallituslaisille voitaisiin saada avaimia. Tommi laittaa viestiä henkilöille, jotka eivät ole hallituksessa ja joiden avainten omistamiselle ei välttämättä ole perusteita. Suunniteltiin, että tänä vuonna avaimet palautettaisiin suoraan vuoden lopussa ja jos joku tarvitsee avaimia seuraavanakin vuonna, niin hän lainaa avaimen heti uudestaan. Keskustellaan tästä lisää syksyllä, kun tämä on ajankohtaisempaa.

Mietittiin, halutaanko killalle lippuja jääkiekon MM-kisoihin. HVTMK ottaa tästä kopin ja miettii keskenään.

Käsiteltiin kiltahuoneella tapahtunutta epäasiallista käytöstä.

Mietittiin hallituksen linjaa tiedotettaviin asioihin. On vaikea löytää yleispätevää linjausta, mutta pidetään AYY:n linjaa ohjenuorana. Voidaan myös keskustella tapauskohtaisesti siitä, voidaanko tiedottaa jostain tietystä asiasta. Sovittiin, että mietitään jatkossa tarkemmin, mitä SIK:n TG-kavanalle laitetaan. Ei laiteta kanavalle mitään epäasiallista tai spämmitä kanavaa liikaa.

Pysytään jatkossa sovituissa asioissa tai muuten uudelleensovitaan asiat.

Kämppäkierrospäivä ei sopinut kaikille. Yritetään sopia uusi päivä.

Tilataan kollarit ja hankitaan logot kollareihin erikseen.

Wappuradiosta olivat kiinnostuneita Karo, Kassu, Tommi, Aaron, Visa. Sovitaan tällä porukalla hyvä ajankohta radiolle. Keskusteltiin siitä, että halutaan panostaa vujulahjoihin. Visalta ja Villeltä saa konsultaatiota.

Merkkimarkkinoista keskustelu siirrettiin seuraavaan kokoukseen.

Keskusteltiin muiden kuin kiltalaisten osallistumisesta Kotimaanpitkälle. Sovittiin, että heidän on liityttävä killan jäseniksi. Sovittiin myös, että Kotimaanpitkän hintaa ei lasketa.

Sovittiin, että järjestetään webikoulutus toimareille ja hallitukselle. Tämän lisäksi tehdään jonkinlainen ohjedokumentti, joka jaetaan toimareille ja hallitukselle.

Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään tiistaina 14.3. klo 18.00.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.30.